На концерт в чужбина с чужда жена

• 9 178
  • 142
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Добре. Твърде много ми дойде, но и доста полезни отговори получих. Затова ще си призная. Всъщност, аз съм ТОЗИ, който ще ходи на концерт и угризенията са ми към двама души - единият естествено е жена ми, другият приятелят ми, който знам, че се тормози. Снощи поиска да говорим, пихме много и ми каза в прав текст - не ме вкарвай в лъжи и интриги. Но и аз нямам друг избор, разберете ме. Един концерт в чужбина с нищо няма да промени любовта ми към семейството и децата. Грижа се достатъчно, осигурявам достатъчно пари, наел съм чистачка и гледачка, ходим на море и ски в чужбина....Е не мога ли да се позабвлявам като едно време?

Чувстваш се виновен,...............има за какво.
Ти си знаеш

# 76
Егати, пич, счупих се да пиша, а ти точно тогава да признаеш... уби ми поста...  Imp

BTW, някой наскоро се чудеше защо толкова често тук такива теми се смятат за пързалка! Някой все още не разбрал...?!

# 77
Добре. Твърде много ми дойде, но и доста полезни отговори получих. Затова ще си призная. Всъщност, аз съм ТОЗИ, който ще ходи на концерт и угризенията са ми към двама души - единият естествено е жена ми, другият приятелят ми, който знам, че се тормози. Снощи поиска да говорим, пихме много и ми каза в прав текст - не ме вкарвай в лъжи и интриги. Но и аз нямам друг избор, разберете ме. Един концерт в чужбина с нищо няма да промени любовта ми към семейството и децата. Грижа се достатъчно, осигурявам достатъчно пари, наел съм чистачка и гледачка, ходим на море и ски в чужбина....Е не мога ли да се позабвлявам като едно време?

Мммм, позабавлявай се... с друга жена. Или отиди с двамата. Другото е подволотелизъм.

# 78
от тук трябваше да започнеш Mr. Green

# 79
Е ти ме разби,но да не забравям,че съм в ДИС.Тук всичко мога да очаквам.

# 80
Цитат

концерт в чужбина или пресипване с колежката?  Laughing
Има голяма разлика, ако не е пързалка де...
И другия там, дето се прави на интересен  Sick

# 81
.....И да, не всички четат в Д и С, ама друг път. Не всички пишат Simple Smile
Досега не бях писала наистина, ама сега ще тегля едни емотикони...
 doh
Мразя постове от емотикони #2gunfire #2gunfire #2gunfire Чета сума време и така се натъртих, че ooooh! Че и акъли се канех да давам... ooooh!
rotfImao

# 82
Е ако не друго лично аз разбрах, че Seltakis знае всичко и за всички Laughing Мога ли да те помоля да ми кажеш под кое име се подвизава тук бившата /или все още настояща/ newsm78 любовница на мъжа ми Joy Joy Joy

# 83
Seltakis нищо не знае! Мразя хора, които си измислят и са способни с глупостите си да разбият едно добро семейство!
Първо, концерта не е в Пасау, а в Берлин.
Второ не е е на Тотен Хосен. Съвсем друг стил музика е.
Трето - присъствието на съпругата ми във форума е съвсем незабележително и то в много строго специализирани подфоруми. Едва ли знае, че има дори Клюкарник и ДиС.

И последно, жената, с която евентуално ще ходим на концерта, не ми е колежка, а също съфорумка.

# 84
Seltakis нищо не знае! Мразя хора, които си измислят и са способни с глупостите си да разбият едно добро семейство!
Трето - присъствието на съпругата ми във форума е съвсем незабележително и то в много строго специализирани подфоруми. Едва ли знае, че има дори Клюкарник и ДиС.

И последно, жената, с която евентуално ще ходим на концерта, не ми е колежка, а също съфорумка.

Алелелеле, записва ли някой? Ще изкъртиме бокс-офис класациите и ще издухаме Забранена любофф...
P.S. Започват обаче да ми просветват някои образи... Разтревожен, ако не бъркам героите на твоята история, мега драма ще настане...  Thinking

# 85
Разтревожен ,oще малко и сам ще си кажеш всичко.Да не се окаже в края на сапунката ,че си разтревожен да не те набара съпругата си,че ще ходиш  на концерт в чужбина  ти със съфорумка и че именно затова си РАЗТРЕВОЖЕН,а?

Както и да е,да ти имам тревогите и сценариите за разбитото семейство. bowuu

# 86
ти наистина ли се връзваш на Seltakis  hahaha

пп не мисли, че жена ти е съвсем строго ограничена по отношение на форумите, които чете  Whistling

# 87

Селтакис се прави на интересен на гърба на жена ти...
Ти сега всичко ще разкажеш, стига де....нали не исках жена ти случайно да попадне тук и да прочете всичко.
Леле какви услужливи съфорумки имало  Laughing
Ми прави каквото си решил, никой не може да те спре...после само да не съжаляваш. ooooh!

# 88
Разтревожен ,oще малко и сам ще си кажеш всичко.Да не се окаже в края на сапунката ,че си разтревожен да не те набара съпругата си,че ще ходиш  на концерт в чужбина  ти със съфорумка и че именно затова си РАЗТРЕВОЖЕН,а?

Както и да е,да ти имам тревогите и сценариите за разбитото семейство. bowuu

Кое ти дава право да наричаш съпунка, една човешка дилема...

# 89
  • Дива Индия
Ами щом си осигурил чистачка и бавачка, щом се грижиш достатъчно, щом казваш пък, че и нямаш друг избор ... ние па не те спираме! Явно си пич и заслужаваш малко забавление. Какво си тръгнал да ни питаш? Браво ли да ти кажем? Да ти кажем Иди ли?
Ами хайде, ето, казвам ти го:
Браво! `Иди! Забавлявай се! Хич да не ти пука!

Ние, ако искаш, докато те няма, ще пуснем тема: Мъжът ми каза, че е в командировка, но от службата му никой не знае за това. Хипотетично де...
...Айде, добре, няма, няма. Защото ти си "Чувствителен човек и мразиш лъжата".
...обаче, като се замисля той Seltakis е виновен! Да разбие едно добро семейство, не го е срам! Тя женицата само  в строго специализиран форум, с клюки не се занимава! Мъжа й я обича и й осигурява чистачка, за да не се мори... Seltakis!!! Срамота! А ние без малко да отворим кутията на Пандора. Какво сме лоши ний - ужас на ужасите...

За мене никой нищо не знае. Пък!
"...кой каква кола си купил... кой коя решил да чука... Време е Някой да Изхвърли Боклука...

Общи условия

Активация на акаунт