Бебешко олио

• 11 028
  • 57
  •   1
Отговори
# 45
До годинка мажех сина ми,но и сега го мажа като се сетя,особено ако преди това сме изкъпали малката.

# 46
Като се роди, около два месеца мазах бебка с изварена мас. После почнах с тоалетно мляко на "Бюбхен". Като почнаха по-студените месеци мажа с олио - имам две-три вида. На мен ми се струва, че си попиват добре. Проблем ми е лицето й, което мажа с кремче и на моменти пак е сухо Thinking

# 47
  • Бургас
С бебешко олио не съм мазала, то е предимно почистваща субстанция. Мажа с лосион или крем според сезона. Peace

# 48
  • Варна
Не съм ползвала бебешко олио за децата, и двамата ги мазах със зехтин в началото (около месец) след това от време на време с мляко или лосион

# 49
  • София
Сина ми е на 1 година! Мажа го всяка вечер след баня, на него му харесва, на мен също!

# 50
с олио мазах само първия месец, защото дъщеря ми беше с много суха кожа, на люспи. като се оправи, не мажа с нищо.
ползвах гел-олиото на джонсън

# 51
аз мажа всяка вечер след къпане и сутрин след като изми я дупето  Peace
дъщеря ми е с по-суха кожа и мисля да продължавам и за напред да я мажа  Wink

# 52
с олио НИКОГА  не съм мазала #Crazy #Crazy #CrazyСпоред мен е доста тежко за бебешката кожа но е мое мнение все пак.Имам олио на Мустела,но не съм го ползвала.Мазах до към 3 4 месец с лосион.От тогава спрях да мажа и нямаме проблеми.Кожата си е също толкова гладка и мека като преди. Peace

# 53
Калоян е зимно бебе. Мажех го с олио първите два месеца, после само с тоалетно мляко до към осмия месец. Тогава приключихме с каквото и да е мазане.

# 54
С олио я мазах до към 9-10м. и после минах на лосина на Авент-страхотен е  Peace.И все още си я омазвам цялата всяка вечер след баня  Hug.

# 55
Позабравила съм баткото докога сме го мазали,но беше около годинка защото имаше проблемна кожа,а и заради масажите.Все още се питам и не мога да си обясня защо не съм сменила олиото с мляко или лосион,сигурно съм си мислела,че уж е по-хубаво.Дори и сега се усетих чак към 6-тия месец да сменя мазилата и определено съм по-доволна,макар да нямаме проблем с кожата.Задължително след баня го мажа,понякога през деня като му правя масажче, и може би ще продължим още доста защото масажите не са излишни,но без лосиона е трудно.А и как ухае!!!

# 56
Мажех с бебешко масажно олио когато я масажирах.
Иначе кожата й не е чувствителна и с каквото и да я намажа не съм имала проблеми.

# 57
  • София
5-6 месеца го мазах, после престанах. Не виждам нужда и смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт