в този студен ден.Зелето съвсем се изгуби...да не я затрупа някоя пряспа някъде из Варненско
За говоренето - Слави до 2г. почти само мучеше и посочваше с пръст. След това направо с дни започна да говори и изречения да прави се опитва вече от две-три седмици.
Снощи бяхме на вилата /баща ми имаше РД/ и той като по заучен репертоар поиска дядо си /ауууу страшна връзка имат двамата и не се отделя от него за миг/ и спаха двамата Славовци на голямат спалня /майка ми изпъдена в другата спалня
Така е различен Слави когато нас ни няма...все едно е друго дете...а при нас писъци крещене до безобразие. Сутринта станаха двамата и закусваха когато аз тръгвах към офиса. Колата ми показа -14 градуса...направо замръзнах само като видях
Оставих ги на вилата а днес ще ходим с едно приятелско семейство там да се пързалят със шейните децата /вчера следобед баща ми му купи шейна и го заведе още по обед да се пързаляли двамата/.Ние на ясла не ходим но ще го записвам сега на градина - набелязала съм две в града и една на Старозагорските бани /където е вилата/ Ще подаваме сега документи и направо от сега си бера страховете.
Ох много писах пак.
Тогава за пръв път си помисих, че детето ми май ще да е от по-послушните. 

В началото и се радвах ама вече..
Още е с памперс,но само нощем пишка в него,през деня много рядко се изпуска.И тя пие много мляко,по цяла нощ ме тормози за мляко,по близо литър на нощ си изпива и не мога да я откажа,настава ад ако не искам да стана.
лека нощ
. Когато бях в яслата си го взимах при мен, но вече ме преместиха в голямата група и за капак има Варицела и няма начин.
Сега да чукна на дърво е добре
иначе точно на Коледа бяхме в едно село до Елена в приказна къщичка със сняг, с две приятелски семейства и сестра ми. Децата много се забавляваха, пък ние пихме
Прави изречения и има що- годе добра логическа мисъл. Визирам случая, като я гледах вкъщи болна и тя каза, че искала баща си/той тати е номер едно по принцип/ и аз и казах, че е на работа, за да изкара парички, за да може да и купи подаръци, тя постоя едно известно време по замислена, след което каза:- Мамо, Плама не иска подаръци, иска тати вкъщи