Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 159 936
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 1 080
Пластмасовите са по-стабилни от другите
Гаранция

# 1 081
http://www.next.co.uk/shot.asp?extra=sch&b=X43&p=674& … 3b%26nbsp%3bShoes Момичета търся  гуменки за момиченце №33  ,нещо подобно като кафявите, розовите и синьо зелените .Ако поръчам от сайта ще дойдат след месец.А и няма гаранция ,че ще улуча номера.

# 1 082
В последната брошура на Deichmann има подобни моделчета с номерация 31-36 за 30 лв Peace

# 1 083
В последната брошура на Deichmann има подобни моделчета с номерация 31-36 за 30 лв Peace
Да много мерси ,това е до КАУФЛАНД или се бъркам?

# 1 084
  • Пловдив
Да много мерси ,това е до КАУФЛАНД или се бъркам?

Срещу Баумакса в Тракия

# 1 085
А знаете ли защо и къде ще местят Четвъртък пазара? Thinking

Ще го местят до гребната база-там където обръща автобус 10,до ресторант Бумеранг.Местят го,защото ще правят ремонт на четвъртък пазара.
А добре ,че има нет и аз да науча нещо  Laughing Laughing Laughing

# 1 086
Мами, търся къде има богат избор от столчета за кола - ходих във Вис Виталис и Щъркел, но беше оскъдно...

В магазините Бейбиленд има.
Къде са те  Embarassed
Вис Виталис имаха само 3 модела 9-36 кг със собствени колани, единият от които беше Чико. Искам нещо по-качествено - да не е Чиполино например...

Качествени столчета има и в магазина на бг бебе в кичука.CONCORD са едни от най-високо оценените в краш тестовете.Освен това са специализирана фирма което поне според мен е по-добре от Чико.А такъв със собствени колани и от 9 до 36 е като нашия- Тримакс.много е удобен защото е със система за вентилация и лятото не запотява тялото.

# 1 087
  • гр. Пловдив
Момичета, от къде мога да си купя ечемик? Трябва ми, за да си отгледам жива тревичка за украса за Великден.

# 1 088
  • Пловдив
Момичета, от къде мога да си купя ечемик? Трябва ми, за да си отгледам жива тревичка за украса за Великден.

На четвъртък пазара съм виждала, може и в зоомагазините да има  Peace

# 1 089
Виж и в диетичните магазини и на диетичния щанд в Сани.

# 1 090

А защо точно ечемик? Ше стане твърде голям.По добре си вземи райграс, продават го във всеки цветарски магазин. Само от време на време си го стрижеш и е много по-траен.

# 1 091

А защо точно ечемик? Ше стане твърде голям.По добре си вземи райграс, продават го във всеки цветарски магазин. Само от време на време си го стрижеш и е много по-траен.

Предполагам, защото расте по-бързо и не е толкова рехав.

# 1 092
  • София

В готварския снощи четох, че тревичка става и с жито или леща. Аз мисля за пробвам с леща.

# 1 093
Може ли някой да ми даде линк към тема за лично изпробвани и ефектни антицелулитни масажи в Пловдив (Имена на салони или масажисти както и цени). Може и на лични ако ще се смята за реклама

# 1 094
Може ли някой да ми даде линк към тема за лично изпробвани и ефектни антицелулитни масажи в Пловдив (Имена на салони или масажисти както и цени). Може и на лични ако ще се смята за реклама
http://www.spastudio-kadife.com/index.php

Общи условия

Активация на акаунт