Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 159 838
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Пловдив
Какво разбираш под "еладжия"?
Ами проблема е елекрически, а повечето сервизи, в които ходихме се занимават само с механиката. Мерси много все пак за контактите на теб и Elfita. Утре мъжа ми ще ходи да провери.

# 1 246
На мен пък ми трябва добър сервиз за инжекциони.. че нещо нашия майстор напоследък ми върти номера и искам да го сменя  Crossing Arms
Да имате наблюдения  Flutter

# 1 247
Фъстък аз мога да ти препоръчам едно момче за прозорците, на мен ми го препоръча една колежка и останах много доволна. Преди това съм викала фирма за почистване, но ми взеха доста парички. Ако все още се интересуваш още пиши ми на лични за координатите.

# 1 248
На мен пък ми трябва добър сервиз за инжекциони.. че нещо нашия майстор напоследък ми върти номера и искам да го сменя  Crossing Arms
За каква кола и какъв е проблема?

# 1 249
  • гр. Пловдив
От тук имаме наблюдения. Simple Smile
Автосервиз Формула

# 1 250
Момичета, трябва ми нотариус, който работи в събота. Сещате ли се за някой?

# 1 251
  • до Пловдив
Момичета, трябва ми нотариус, който работи в събота. Сещате ли се за някой?

виж какво намерих http://www.nissanbg.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=14784
нотариус светлозар йорданов работи в събота
Светлозар Йорданов - нотариус - рег. No 470
 ул. Райко Даскалов 69 /вход от ул. Хан Кубрат/
Тел.: 032/ 621 203; 621 204; GSM: 0887 957 009

# 1 252
Някой знае ли къде се намира туб диспансера? Едни ми казват до Лалута други нъм скобелева майка newsm78

# 1 253
  • Пловдив
Някой знае ли къде се намира туб диспансера? Едни ми казват до Лалута други нъм скобелева майка newsm78
На Цариградско шосе, излизайки от Пловдив в посока Скобелева майка гледаш от дясната страна след кръстовището, на което се завива за кв. Изгрев. Сградата е стара и около нея има бараки. До колкото си спомням се казва "Кудоглу"  Peace
До Лаута няма болница.

# 1 254
  • Пловдив
На Цариградско шосе, излизайки от Пловдив в посока Скобелева майка гледаш от дясната страна след кръстовището, на което се завива за кв. Изгрев. Сградата е стара и около нея има бараки. До колкото си спомням се казва "Кудоглу"  Peace
До Лаута няма болница.
Да, там е, след Лутър и помощното училище св Георги, май се пада последната сграда има бариери Peace

# 1 255
Момичета,коя марка памперси са с ластик на кръста отзад?  и къде да ги намеря ??Ползвах Либеро,но минаваме на номер 3,а в Метро няма   newsm78 Благодаря!!!

# 1 256
  • Пловдив
huggies Peace

# 1 257
  • гр. Пловдив
На Памперс също са с ластици, но ако са с червейче на пакета. В Кауфланд, Метро...

# 1 258
Мерси момичета   bouquet намерихме я сградата

# 1 259
  • В царството на мечтите
В кой магазин предлагат колички на Джордани?

Аз гледах в штъркела има и на Джордани

Общи условия

Активация на акаунт