Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 159 802
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 1 380
Момичета магазин Индиго в подлеза накрая на главната ли се намира?  Rolling Eyes
Мерси!
   bouquet
Не е ли някъде срещи Халите?
Точно срещу халите.
Аз този го знам. Но ме убеждават, че имало Индиго и в подлеза накрая на центъра.   Rolling Eyes

# 1 381
Джей,има Индиго 2 в подлеза на аптека Марица Peace

# 1 382
Здравейте момичета. Може ли някоя да ми каже от къде да немеря под наем шаферска рокля за момиченце и на какви цени върват горе-долу Rolling Eyes Трябва ми за 24.05.
Благодаря предварително.  bouquet

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 13:58 от neosvedomena

# 1 383
Здравейте момичета. Може ли някоя да ми каже от къде да немеря под наем шаферска рокля за момиченце и на какви цени върват горе-долу Rolling Eyes Трябва ми за 24.05.
Благодаря предварително.  bouquet
Като застанеш срещу ПУ-то трагваш надясно по цар Иван Асен и на около 100 метра в дясно има магазин за булченско облекло и аксесоари .Под наем.Там има и за шаферки.

# 1 384
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми надежден СОТ в Пловдив. Какви са цените за инсталиране на системата и абонаментната такса за месец?

# 1 385
  • до Пловдив
Момичета, препоръчайте ми надежден СОТ в Пловдив. Какви са цените за инсталиране на системата и абонаментната такса за месец?
аз бих ти препоръчала АЛФА СОТ  http://www.alfasot.com/main.html

# 1 386
Момичета, знаете ли къде има сервиз на   SEVERIN  или къде мога да си занеса сешоара.

# 1 387

Алфа сот - обади се на 6101 ще ти обеснат всичко .
 Цената зависи от обекта, месечната такса също .

# 1 388
Момичета, знаете ли къде има сервиз на   SEVERIN  или къде мога да си занеса сешоара.

Попитай във фирмения магазин под хотел НОВИЗ на бул.Руски

# 1 389
Преди бяхме клиенти на ДАИКС, сега сме на Барс Сот. И от двете фирми сме доволни. Иначе както са ти казали, цената според обекта. Peace

# 1 390
  • В царството на мечтите
Според мен СОТ или жива охрана да сложиш ако те набележат нищо няма да ги спре. Ние сме на СОТ Кондор и сам доволна цените са добри направиха ми всичко както аз го исках не да нацвакат кабели на всякаде и цените съм им добри.

# 1 391
  • Пловдив
Благодаря за отговорите.
boonboon, права си. Искаме СОТ защото апартамента е на първи жилищен етаж и пред терасата ни има огромна козирка, което го прави по-лесно достъпен от нормално жилище. Иначе не смятаме там да държим нещо което да подмами крадци.

# 1 392
Сега сме към Даикс,доволна съм  Peace Преди това бяхме към Брадърс секюрити,и
от тях немога да се оплача.Сменихме фирмите,защото сменихме и апартаментите.
Така се случи.

# 1 393
Здравейте,къде мога да намеря таблетки за студена стерилизация на Чико?

Препоръчайте ми магазин за детски колички.Какви са Ви впечатленията от Хиполенд,Касиди?
А модел количка да ми препоръчате?
  bouquet

# 1 394
Предполагам в магазина 9+ на колелото на панаира, че има таблетките на Чико. Предлат много неща на Чико, то от преди това си им беше й фирмения магазин.
Има й модели на колички, но зависи какво търсиш. Peace
Иначе Хиполенд, Вис Виталис.
Днеска нещо ще работи ли?

Общи условия

Активация на акаунт