Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 330
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 420
Момичета,къде мога да открия играчка на вълка или заека от Ну пагади?

# 421
Пухчо, виждам м-тел къде е на картата или аз нещо грешно отварям!? newsm78

Съжалявам, че досаждам!
Embarassed

# 422
  • Майничка
Envia, от бул."Освобождение" (където е ресторант "Руски клуб" и м-н "Штъркел") минаваш ЖП прелеза и продължаваш направо, пада се от лявата страна.

# 423
Извинете ме ако е обяснявано,но мн ми трябва магазин Штъркел,а не се сещам как да стигна до него,помагайте  Praynig

# 424
  • Майничка
Откъде влизате в Пловдив, та да знам откъде да обяснявам?

# 425
Ето сайта на Мол Пловдив - http://www.mallplovdiv.bg/projects.php?content_id=5&project_id=7. Има карта къде се намира. Откриване: първо тримесечие на 2009 г.

# 426
където е Итал моделуче

# 427
  • Пловдив
Линка нещо се е омотал  Confused Момичетата са ти обяснили вече  Peace

# 428
hahaha
Днес има хасковско нашествие в темата, вкл. и мен.

rusana, бих ти обяснила за м-на, откъдето ние влезаме в П-в, но не знам, дали не си е променил местото. newsm78

Много ви благорадя за мола   bouquet- сега ще гледам карта.
О, това след Хирургиите на Пещерско ли е!?

# 429
  • Майничка
където е Итал моделуче

Продължавате само направо по Цариградско шосе, минавате подлеза под пощата на площада, след него пак направо (улицата е "Гладстон"), минавате кръстовището с бул."Руски", след Търговската гимназия улицата криви наляво, продължавате, после има широк десен завой (срещу островче с автобусна спирка), следвате си същата улица, тя завива наляво малко стръмно, преди кръстовище със светофар. На светофара завивате надясно и после налява, малко преди бензиностанция се пада. Това е бул."Освобождение, "Штъркел" е под блоковете отдясно.

# 430
  • Майничка
hahaha
О, това след Хирургиите на Пещерско ли е!?

Преди Хирургиите. Ако тръгвате от центъра по Пещерско, на светофара преди този на Хирургиите свивате надясно, улицата прави плавен десен завой и там е МОЛ-а.

# 431
# 432
където е Итал моделуче

Продължавате само направо по Цариградско шосе, минавате подлеза под пощата на площада, след него пак направо (улицата е "Гладстон"), минавате кръстовището с бул."Руски", след Търговската гимназия улицата криви наляво, продължавате, после има широк десен завой (срещу островче с автобусна спирка), следвате си същата улица, тя завива наляво малко стръмно, преди кръстовище със светофар. На светофара завивате надясно и после налява, малко преди бензиностанция се пада. Това е бул."Освобождение, "Штъркел" е под блоковете отдясно.
Аха много ти благодаря,аз бях тръгнала в съвсем друга посока,затова не го намерих на Гладстоун  Hug

# 433
  • Пловдив
Момичета искам да попитам, къде в пловдив мога да намеря правоъгълни плетени панерчета, освен в Юск и Баумакс, там вече съм проверила и размерите не ми напасват за целта за която ми са нужни панерите.

# 434
и мен ме интересува нещо като панерче или кош,ама да е детски, с някакви апликации,искам да го ползвам като  кош за бельото на бебчо,сещате ли се каде има,че в детските магазини не съм виждала

Общи условия

Активация на акаунт