Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 368
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 450
И ние с него махнахме бибата точно с пьрвото намазване. Обиколи махалата нашия Даум Екзол после Joy

# 451
И ние с него махнахме бибата точно с пьрвото намазване. Обиколи махалата нашия Даум Екзол после Joy
Как точно действа това чудо?? Thinking
Че моят бебо е пристрастен към бибата и сериозно съм се замислила как ще го отказвам и кога  newsm78

# 452
Ама той, милия, не е ли малък още?

# 453
Аааа аз не бързам! Grinning Ама като го гледам как постоянно му е в устата и без нея не заспива и се замислям как ще го отуча! А и идея си нямам до каква възраст е нормално да я смуче  newsm78

Сори,че разводних темата с моите постове  Blush

# 454
Даум ексол или както там се казва действа безотказно.
В първата аптека, която влезнах го имаше.

Абсолютно!Дъщеря ми се отказа от пръста за 1 ден  Crazy
Ние го взехме от аптеката на метро,но и в другите по-големи аптеки трябва д аго има.В малките квартални го нямаше  Rolling Eyes

# 455
  • Пловдив
Даум ексол съм взимала от аптеката в Т-маркета на Детски свят в Тракия. Ние пръста мажем с него, но при нас нямаше ефект, не го смуче 1 час, после го поблизва докато падне горчивото и пак в устата. Но пък при много деца действа.

Момичета, магазинчето за обувки Мечо пух в Кичука работи ли в неделя? Ние вчера ходихме, има доста обувки и на ниски цени, но сега зареждат номера само от по-летните обувки. Ама ме доядя, че не взех едни кецове, които бяха с 1 номер по-голям от нашия, пък тамън за пролетта ще й стават.

# 456
Даум ексол съм взимала от аптеката в Т-маркета на Детски свят в Тракия. Ние пръста мажем с него, но при нас нямаше ефект, не го смуче 1 час, после го поблизва докато падне горчивото и пак в устата. Но пък при много деца действа.

Момичета, магазинчето за обувки Мечо пух в Кичука работи ли в неделя? Ние вчера ходихме, има доста обувки и на ниски цени, но сега зареждат номера само от по-летните обувки. Ама ме доядя, че не взех едни кецове, които бяха с 1 номер по-голям от нашия, пък тамън за пролетта ще й стават.
Работи, ако не се лъжа до 17 h

# 457
Мечо Пух работи днес не се лъжеш.

# 458
Момичета, магазинчето за обувки Мечо пух в Кичука работи ли в неделя?
Ето телефона от визитката :0897 614 087

# 459
да ви питам,мъжа ми ми каза че срещу баумакс в тракия,имало отворен някакъв мол (ако мога така да го нарека,че не съм виждала колко е голям),та имало и вис виталис там,има ли наистина или нещо се объркал  newsm78

# 460
  • Пловдив
rusana,водят го Ритейл Център,не било МОЛ.Каква е разликата и аз незнам newsm78.Ще има Вис Виталис,но още не е отворен

# 461
rusana,водят го Ритейл Център,не било МОЛ.Каква е разликата и аз незнам newsm78.Ще има Вис Виталис,но още не е отворен
аха много ти благодаря,защото др седмица ще пазарувам за нашия неизлюпен още бебок,та се чудя дали ще е има различни неща от борсата,смятам направо от там наведнъж да купя всичко,но ако отвори този до 1,2 седмици ще изчакам

# 462
  • Пловдив
rusana ,май не се знае кога ще отвори този срещу Баумакс.

Съмняваме да има нещо по различно от магазина им на 6 ти септември.Даже ще има по-малък избор,защото новият магазин е по-малък.

# 463
Мола е всички магазини в сградата, а другото е големи магазини с отделни входове и общ паркинг.
Днес бяхме във Вис Виталис и пуснага съобщение , че този до Баумакс ще отваря в началото на март.

# 464
Доколкото си спомням,на вратата на Вис Виталис имаше табела,че ще отворят другия магазин в началото на март.А Цитросепта действа като Даум Екзола,капваш няколко капки.Но номерът и с двете неща далеч не минава при всички деца,що теми съм изчела по повода  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт