Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 319
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 510
Кажете ми къде  на бул Македония иамло бебешки магазин  с количките на АБЦ дизайн и Конкорд нео,а булеварда е успореден на автогара родопи,ако не се лъжа  newsm78

Магазина се намира на бул Македония като тръгнеш от Била-от лявата страна на булеварда.Не мога да кажа точен номер или друг някакъв ориентир.Но като тръгнеш няма как да не го видиш.
ясно,благодаря ти   bouquet

# 511
И аз издирвам чанта. ОГРОМНА. Някой да е виждал такава някъде? Мисля че миналата година излязоха на мода в Англия...много големи, направи грамадни чанти...носят се през рамо и стигат едва ли не до коленете? Нещо подобно:

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 15:03 от ByTheWay

# 512
Здравейте,мами!Искам да ви попитам знаете ли от къде,по това време на годината,мога да си намеря бански?Предпочитам цели,видно е от лентичката ми защо.

Аз няколко пъти съм пазарувала тук: http://flirt.delfina.bg/index.php?sesion=MTIzNDY0NzAxOQ==&to … mp;action=catalog
МНОГО съм доволна от банските като качество и дизайн:) Това което е в сайта, обикновено е в наличност.
Успех!

# 513
Здравейте,момичета!
Къдв в Пловдив се продава дунапрен  Thinking Обикновен дунапрен,средно дебел,за да си направя подложка за кошарата за игра.В смисъл трябва ми 100/100 см  newsm78
Казаха ми,че в Евмолпия имало преди 10 години,но дали има още?

На втория етаж на Детски свят в Тракия има едно мгазинче, в което продават дунапрен.

# 514
Момичета, разбрах, че в Пловдив имало Ларедутски магазин. Продават ли дамски дрехи и къде точно се намира?

# 515
  • София / Пловдив
Дали вече има пролетно зареждане в "Мечо Пух"?
Че ми е далече магазинът, та ако някой е ходил скоро да каже какво има.

radostche_plovdiv, дрехи от Ла Редут, но детски, има в едно магазинче преди подлеза на "Гладстон", като идваш от бул."Руски" в ляво, точно преди да се влезе в подлеза. Но за дамски не знам.

# 516
bim bam, ние бяхме до Мечо Пух преди седмица и взехме едни много сладки пролетно-есенни обувки на Капчица, а кумовете са ходили днес и взели някакви тип есенни на Колев. Не знам точно какво търсиш ... утре може да мина да питам как ще зареждат занапред ... пролетни, летни?!

# 517
  • София / Пловдив
Пролетни, за девойка на почти 5 год., 29 номер. За предпочитане без връзки, за да може да се събува и обува сама. Аз последно като ходих, имаше прилични модели, но повечето с връзки. Продавачката ме убеждаваше, че се слагат едни стоперчета, ама не знам дали ще държат.

# 518
  • Пловдив
radostche_plovdiv, а дали ще е удобно да погледнеш и нещо тип маратонка, за 5г. момченце, но на К&К или Капчица, номер 30-31 дали има и на каква цена?
Благодаря!

# 519
  • София / Пловдив
Бенджи 2710, точно спортни, тип маратонки, имаше в изобилие преди 2-3 седмици. Цветове всякакви, предимно обаче в синьо и кафяво. И повечето с връзки, както вече писах. Номерация имаше от вашата. Цените бяха от 23 до към 29лв., кожени.

# 520
  • Пловдив
bim_bam, Благодаря за инфото!  bouquet

# 521
Мисля, видях и аз маратонки, но като че ли бяха на Денди. Не видях такива на Капчица или Колев, но ще питам утре ... ако има кой да гледа малкия ... но ако не успея утре, със сигурност ще ида някой ден през тази седмица.

# 522
  • Пловдив
radostche_plovdiv,   bouquet
Не ги харесвам на Денди, предпочитам български и от естествена кожа.
И с лепки, не с връзки.  Wink

А ние, така или иначе, ще отидем до там най -вероятно през почивните дни. Много ни е далече.

# 523
Във връзка с детските обувки в Мечо Пух аз бях в петък следобяд,маратонки нямаше,имаше пълната номерация на Капчица,нещо като боти с две лепенки отпред в розово,синьо и бежово и един модел имаше и с връзки, в розово.Цената е 33лв.

# 524
  • Пловдив
Момичета , трябва ми магазин за платове и по специално нещо наподобяващо булана , нещо рунтаво - искаме да си облицоваме с него една люлка , Ходихме в магазина за дамаски на сточна гара , о там няма такава и затова си мисля че в магазин за платове по  бихме го открили. Ходил сме въщо и в един магазинче на Иван Вазов, но и там не намерихме каквото ни трябва. Ако някоя е засичала подобно чудо или някакъв по-голям магазин за платове  нека ми пише  Hug

Общи условия

Активация на акаунт