Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 085
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Момичетата бяха писали по-напред в темата за тия формички, че ги има в ТСМ на малката главна, обаче магазина там вече го няма, вчера го потърсих и нямаше нищо, стъклата бяха облепени с хартии.

# 781
Аз съм си купувала хартиени формички от тук  http://www.tornado-trip.com/Връзкаснас/tabid/197/Default.aspx само , че са малко големи опаковките, но пък за сметка на това ще има за дълго време.

# 782
Цитат
Случайно да знаете къде мога да намеря розова перука? Дъщеря ми е луднала на тема розова коса
Да вчера видях в Евроленда  Peace

# 783
Розова перука купих на дъщеря ми от Гранд  Peace

# 784
  • Пловдив
Розова перука купих на дъщеря ми от Гранд  Peace

Гранд - на "Кап. Райчо" ли? Къде по-точно?

# 785
  • Пловдив Белащица
Магазин за перуки има и на кръстовището на сточна гара. Обаче сега да видя как ще обясня точно къде. Не пътя който е за главната, не този за Военна болница, не този за гарата, а четвъртия  Mr. Green. Ако се тръгне посока от пощата и се мине кръстовището се пада от ляво, има едни магазинчета, та там. В подлеза на гарата, вече няма магазин за перуки.

# 786
Магазин за перуки има и на кръстовището на сточна гара. Обаче сега да видя как ще обясня точно къде. Не пътя който е за главната, не този за Военна болница, не този за гарата, а четвъртия  Mr. Green. Ако се тръгне посока от пощата и се мине кръстовището се пада от ляво, има едни магазинчета, та там. В подлеза на гарата, вече няма магазин за перуки.
Направо ме уби с обяснението за четвъртия път Simple Smile
Пробвай пак  Grinning
Розовата перука в евроленд е отчайваща, много рошава и стърчаща, с преливащи цветове  Sick
Утре ще проверя в Гранда, благодаря за информацията
Хайде, че колко лейзи таун партита ме чакат. Whistling

# 787
  • Майничка
"Четвъртия" път е бул."Найчо Цанов", а магазинът е на ок.150м преди кръстовището с "Христо Ботев", ако идвате от Кичук Париж или Тракия.

# 788
  • София
"Четвъртия" път е бул."Найчо Цанов", а магазинът е на ок.150м преди кръстовището с "Христо Ботев", ако идвате от Кичук Париж или Тракия.

Точно така!

# 789
Аха, благодаря, знам го четвъртъто измерение Crazy
Сетих се за него още онзи ден - магазинът се е изнесъл може би преди месец, не работи. Казваше се Cool, не пише къде се е преместил.

# 790
  • Пловдив
Сега като се замисля, може и в 101 балона да има перуки.

# 791
Аз съм си купувала хартиени формички от тук  http://www.tornado-trip.com/Връзкаснас/tabid/197/Default.aspx само , че са малко големи опаковките, но пък за сметка на това ще има за дълго време.

Мерси много .
И в Пикадили ще проверя  Peace

# 792
Да,Гранд на `Кап Райчо`
Но не помня на първия или втория ет беше,иначе перуката струваше 8лв и за тези пари изглеждаше доста добре! Peace

Да ви питам-къде се намира Пикадили и придлагат ли пюрета и каши ?

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 13:03 от penelopi

# 793
  • Пловдив
Пикадили е точно срещу Баумакс, но не знам дали има пюрета и каши. Точно до него, обаче, откриха нов Вис Виталис, там със сигурност има.

# 794
Благодаря!  bouquet
Питам,защото обичам като отида в един магазин и да напазарувам направо за всички-и за нас и за бебчо   Grinning
Не съм много по обикалянето,когато имам много да пазарувам ходя или до Метро или в Била-така свършвам бързо всички задачи без много обикаляне  Mr. Green
Иначе ще отида да видя и в Пикадили как е,ако няма пюрета,поне си права,че Вис Виталис ми е съвсем близо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт