Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 061
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 810
  • Майничка
Една питанка и от мен - някой има ли идея дали и къде бих могла да намеря вакуумиращи се торби, но по-малки, примерно 40х60 или 50х80?

# 811
  • пловдив
На 21.март на Античният театър в гр. Пловид, ще се проведе благотворителен концерт за Ники. Последните новини за детето са: Ники все още не може да се движи или говори. Всеки ден двама рехабилитатор ходят при Ники за общо 2 часа и половина и това струва на семейството 100лв на ден. За да се въстанови му е нужна рехабилитация в Израел в продължение на 5 месеца.
Майката на Ники е съкратена от работа преди 3 месеца а баща му не работи. Парите, от които имат нужда не са малко и затова ние от Интеракт решихме да им помогнем. А ето и как ще направим това, така че да може всеки желаещ да се включи....

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=352311.0
 Praynig ако някой може да помогне

# 812
Каспър
данебида ще правиш костюм за Lazy Town ?

# 813
  • Пловдив
Една питанка и от мен - някой има ли идея дали и къде бих могла да намеря вакуумиращи се торби, но по-малки, примерно 40х60 или 50х80?

Провери в магазин за 1 лев в началото на главната , на 2 ет.

# 814
  • София
Момичета, дайте идея за читава компютърна школа, която предлага специализирани курсове например само за  Excel или Photoshop и т.н. Питам за една приятелка, която има начална комп. грамотност и иска нещо по-задълбочено по определена програма.

# 815
  • Пловдив
Момичета, дайте идея за читава компютърна школа, която предлага специализирани курсове например само за  Excel или Photoshop и т.н. Питам за една приятелка, която има начална комп. грамотност и иска нещо по-задълбочено по определена програма.
Аз също исках да започна курс по Photoshop, но един познат, който е навътре с тази програма, ме посъветва да си взема учебник на ИК Софтпрес и изобщо да не си давам парите за курсове!Взех си учебника и мога да кажа, че е много добър!
Успех   bouquet

# 816
Момичета,тьрся кола с педали за над 3 год. Освен Вис Виталис и Хиполенда кьде мога да видя ?

# 817
kremena на Брезовска сигурно ще има,но точно къде немога да кажа,не съм ходила доста време!

Аз пък търся , слюда за микровълнова,някой ако знае сервиз или магазин,където да продават ще съм много благодарна!?

# 818
kremena на Брезовска сигурно ще има,но точно къде немога да кажа,не съм ходила доста време!

Аз пък търся , слюда за микровълнова,някой ако знае сервиз или магазин,където да продават ще съм много благодарна!?

Каква е тази слюда ?

# 819
  • София / Пловдив
Момичета,тьрся кола с педали за над 3 год. Освен Вис Виталис и Хиполенда кьде мога да видя ?

В Метро. Поне преди Нова година имаха.

# 820
  • Пловдив
Аз, в момента, макар че съм работила преди време с Excel и Word, че то като не ти трябват или ти трябват само определени неща се забравя наученото, си уча вкъщи от тука:
http://office.microsoft.com/bg-bg/training/CR061831141026.aspx

Много добре е обяснено всичко.  Peace

# 821
На склада на Чиполино до Илиенци на Брезовска имаше коли,но беше затворено и не видях с педали или акумулаторни .

# 822
Момичета,
искам да организирам рожден ден на голямата си дъщеря /11г./ на тема Хана Монтана или High school musical. Ако някой знае за предмети, подаръци или дори за място, където организират такова парти ще му бъда много благодарна   bouquet. Много се измъчих тези дни, а рождения ден е на 26.03 като ще го празнува на 28-събота и няма много време newsm45.

# 823

Слюда е материала,предполагам ,на тази пластина,която изглежда като метална и гори,когато се сложи неподходящ мат. в микровълн.Намира се вътре в самата фурна и се вижда! Crazyкак го обясних само Трябва ми резервна,щото свеки сложи да топли яйце  Joy

# 824

Слюда е материала,предполагам ,на тази пластина,която изглежда като метална и гори,когато се сложи неподходящ мат. в микровълн.Намира се вътре в самата фурна и се вижда! Crazyкак го обясних само Трябва ми резервна,щото свеки сложи да топли яйце  Joy

Аз сменях подобно нещо.  Wink Обаче не знам как да то обясня адреса. Значи - от ВСИ караш кьм надлеза( новия бетноен за Кукленско шосе ) ,обаче не се качваш отгоре ами минаваш отдолу и завиваш надясно кьм сточна гара. От там пьрвата пряка пак в дясно и после пак в дясно-една глуха уличка,на ьгьла има кьща-на пьрия етаж има сервиз за микровьлнови. Ама как го обясних само  Blush

Общи условия

Активация на акаунт