Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 159 951
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 990
здравейте мами
моля препоръчайте ми добър педиатър по ЗК в кършияка, дкц до ресторант стадиона или в дкц до понеделник пазара
да ходя при него на консултация със час, да го търся по всяко време изобщо всичко
благодаря ви
и знаете ли кога мога да си сменя педиатъра на детето ми по всяко време ли може

Ние сме доволни от нашата педиатърка-Др Григорова  2 ДКЦ ( р-т Стадиона).  Не си претупва работата,давала ми е консултации по телефона,винаги ме приема същия ден,когато се налага.
Ако те интересува,пиши на лични за координати Simple Smile

# 991
Момичета някой да знае кьде точно се намира офиса на куриерска фирма Европът. Било до някакьв глух прелез на Брезовско,обаче аз не мога да се сетя кьде е този прелез. Някой може ли да ме упьти? Praynig
Самия офис не се сещам къде е, но прелеза е малко преди Илиенци - пресича самото Брезовско шосе Peace Там съм виждала табела на ЛеоЕкспрес, но сигурно и Европът са някъде там
В кичука е, по-късно мога да напиша точен адрес Peace

# 992
  • до Пловдив
Момичета някой да знае кьде точно се намира офиса на куриерска фирма Европът. Било до някакьв глух прелез на Брезовско,обаче аз не мога да се сетя кьде е този прелез. Някой може ли да ме упьти? Praynig

ето тяхен сайт с контактите http://www.evropat.com/?f=contacts

интересно че ми излиза че е в съдейския квартал на мен  newsm78

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 22:25 от dani_gangova

# 993
Аз имам познат, който работи в Европът, но за др област и предполагам, че информацията му ще е достоверна Peace

# 994
Аз имам познат, който работи в Европът, но за др област и предполагам, че информацията му ще е достоверна Peace
А в сайта им ще е грешна, така ли  Wink

# 995
Е то и аз първо проверих в сайта им,само че адреса от там излиза с грешка в бгмапс-а. Обадих се вьв фирмата и ми обясниха как да стигна до тях,само че трябва да мина тоя прелез,който сигурно сьм минала 100 пьти,но откьде да знам ,че така му викат. Rolling Eyes

# 996
Ако не са си го обновявали, защо не, а?  Wink

# 997
А твоят познат като работи за "друга област", не е ли по-възможно да не познава кварталите в Пловдив  Wink

Ама много обичате да се заяждате, голям кеф, а  Twisted Evil

# 998
А твоят познат като работи за "друга област", не е ли по-възможно да не познава кварталите в Пловдив  Wink

Ама много обичате да се заяждате, голям кеф, а  Twisted Evil
Shocked duhi_puhi, не може ли в тази тема спокойно да се коментира "къде в Пловдив", а не през страница  да четем  скандалджийските ти коментари?

# 999
Мдам.. моите само за заядливи, а подобни коментари на моите не са..
Успех  Hug

То и без това нищо не знам какво има в Пловдив  Peace

# 1 000
  • София
здравейте мами
моля препоръчайте ми добър педиатър по ЗК в кършияка, дкц до ресторант стадиона или в дкц до понеделник пазара
да ходя при него на консултация със час, да го търся по всяко време изобщо всичко
благодаря ви

Нашата доки е на Понеделник пазара, консултациите ни винаги са били с час, консултира ме по телефона, на спешни случаи винаги се е отзовавала, включително и за баща, който изобщо не е от Пловдив, но се наложи спешно да го прегледа и му предписа адекватно лечение. Тя не само, че е педиатър, но ни е семеен лекар на всички. Не изписва АБ за щяло и не щяло, в час е с новите тенденции, проверявала съм го лично, щото аз много чета Wink Ами това е - тя е д-р Заимова. Ако те интересува, ще ти дам координати.

# 1 001
По всяко време може да си смениш личния лекар. Само трябва да подадеш молба до здравната каса.

# 1 002
По всяко време може да си смениш личния лекар. Само трябва да подадеш молба до здравната каса.
Всяка календарна  година в периода от 1 до 30 юни и от 1 до 31 декември здравноосигурените лица могат да сменят своя личен лекар.. -> от сайта на НЗОК .. http://www.nhif.bg/bg/smiana_gp_2.phtml
За педиатър конкретно не пише, но едва ли може по всяко време..

# 1 003
Моят приятел от "друга област" ми даде адрес, който проверих в бг мапс и излезна кичука.
Не се беше сетила за този вариант, а? Twisted Evil Peace
Адресът, който ми е дал е Георги Трингов 6

# 1 004
Моят приятел от "друга област" ми даде адрес, който проверих в бг мапс и излезна кичука.
Не се беше сетила за този вариант, а? Twisted Evil Peace
Адресът, който ми е дал е Георги Трингов 6
В бг-мапс такъв адрес няма. Има ул. Георги Кирков - в Кичука.. Та ако може скрийншот с таз улица как и къде я има в БГ-мапс.. и тогава да даваш информация  Peace

Общи условия

Активация на акаунт