Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 159 966
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Пловдив
И сега е момента да ви кажа,че април е месец на устната хигиена ,включващ безплатни стоматологични прегледи и подаръци( от лекари,включили се в програмата)  ,организиран от GSK.Октомври пък се организират прегледи от Colgate. Peace
А имаш ли инфо кои са се включили в програмата?  Mr. Green
Списъкът може да изтеглиш от тук.:
http://www.bzs.bg/site/

# 1 051
Абе гледах аз една тема в "Часът на мама" за зъбките.Първото посещение трябвало да бъде на 6 месеца,без значение дали е избило зъбче  Mr. Green А после май 2 пъти в годината,ако няма проблеми.Аз не вярвам да има и един човек да спазва подобен график.А детски стоматолог има и до Новотела,в една пресечка на "Ибър".

# 1 052
Списъкът може да изтеглиш от тук.:
http://www.bzs.bg/site/
Пловдив започва от 13 стр.  Peace

Къде има аутлет/разпродажба на GEOX,интересуват ме момчешки пролетни обувки.Благодаря 

# 1 053
Във Форума в Тракия, на втория етаж,до Евроленд.

# 1 054
  • Пловдив
Във МОЛ-а имат и са на разпродажба Peace

# 1 055
  • София
Днес влязох в Геокса в мола, ами какво да ви кажа- как не ги смениха тези модели, просто не знам. В четвъртък мерих едни техни обувки на малката главна за 59лв., същите днес в мола бяха 69лв. Иначе и аз гледам момчешките им обувки, но нищо. Тази зима малкия изкара с техни ботушки и аз също бях с техни ботуши, но просто според мен изобщо не зареждат нови колекции или ако изобщо го правят, е с много малко модели. Може и грешно да си мисля, но ги наблюдавам доста редовно и това ми прави впечатление.

# 1 056
  • Пловдив
Здравейте, търся хапчета за почистване на  кафемашини?Ще съм благодарна, ако някой помогне.

# 1 057
  • Пловдив
Здравейте, търся хапчета за почистване на  кафемашини?Ще съм благодарна, ако някой помогне.

Купувала съм от Мега Марина, но са малки пакетчета с прах. Цената беше лев и нещо.
Съжелявам, че не мога да покажа.

# 1 058
Мами, търся къде има богат избор от столчета за кола - ходих във Вис Виталис и Щъркел, но беше оскъдно...

# 1 059
Мами, търся къде има богат избор от столчета за кола - ходих във Вис Виталис и Щъркел, но беше оскъдно...

Вис Виталис на долния етаж ли-там имаше доста.Също и в Хиполенд ( срещу метро) има.

# 1 060
В 2-та вис виталиса, в 9+ на колелото на панаира има на Чико, в Мол-а в Мадъркеар също има Peace

# 1 061
  • Пловдив

В магазините Бейбиленд има.

# 1 062

В магазините Бейбиленд има.
Къде са те  Embarassed
Вис Виталис имаха само 3 модела 9-36 кг със собствени колани, единият от които беше Чико. Искам нещо по-качествено - да не е Чиполино например...

# 1 063
  • Пловдив

Цитат
Къде са те  Embarassed

На Младежка след светофара вдясно, под един дълъг блок; до Мега Марина в Смирненски и на Петко Д. Петков след кръстовището с кап. Райчо в посока към Военна болница, пак под един дълъг блок вдясно.

# 1 064
  • Пловдив

Купувала съм от Мега Марина, но са малки пакетчета с прах. Цената беше лев и нещо.
Съжелявам, че не мога да покажа.

Благодаря   ти , ще ги потърся !  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт