Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 159 951
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 1 110
Духи ,честит рожден ден и от мен. Здраве и много усмивки   ura  bigdance2  ura

# 1 111
  • София
Момичета, търся колело за сина ми. Имаме от тези съвсем детските с три гуми, но умира от радост като види от по-големите, даже иска да го качвам и на тези за възрастни. Проверихме в склада на Макском, имат, хубаво е, цената е 129лв., на Брезевско също харесахме едно - 100лв. Размера е 12 цола, дават го от 2-годишна възраст нагоре. Освен, че искам да дадете идеи къде още мога да видя колела, искам да споделите и вашия опит, моля! Това 12 цола колко дълго ще може да го кара, с помощни колела е, да не стане така след една година да трябва да купуваме ново, вашите деца как се научиха да въртят педалите?
Мерси предварително за отговорите!

# 1 112
Здравейте!Знаете ли къде продават детски слънчеви очила на Chicco?Благодаря предварително за отговорите!  bouquet

# 1 113
  • до Пловдив
Здравейте!Знаете ли къде продават детски слънчеви очила на Chicco?Благодаря предварително за отговорите!  bouquet
можеш да провериш в тяхния представителен магазин в пловдив  Моето бебе
Бул. "Цар Борис III Обединител" 22
(колелото на Панаира), тел: 032/944 271

# 1 114
  • Пловдив
В Баумакс пластмасовите масички са на промоция 16 лв и столчета  8 лв, но не знам докога. А аз си търся от другите масички

Много ти благодаря, утре съм там   bouquet

# 1 115
Момичета, търся колело за сина ми....
На "Данаил НИколаев" -идвайки от Руски вляво,преди училището( което е вдясно) -магазин за велосипеди ( преди беше с/у уч. Алеко Константинов).

# 1 116
  • Пловдив
Момичета, търся колело за сина ми. Имаме от тези съвсем детските с три гуми, но умира от радост като види от по-големите, даже иска да го качвам и на тези за възрастни. Проверихме в склада на Макском, имат, хубаво е, цената е 129лв., на Брезевско също харесахме едно - 100лв. Размера е 12 цола, дават го от 2-годишна възраст нагоре. Освен, че искам да дадете идеи къде още мога да видя колела, искам да споделите и вашия опит, моля! Това 12 цола колко дълго ще може да го кара, с помощни колела е, да не стане така след една година да трябва да купуваме ново, вашите деца как се научиха да въртят педалите?
Мерси предварително за отговорите!
Последното колело на големия го купихме от Метро, но не съм сигурна дали ще има и по-малки. Проверете и там. На бул."Руски" /точно срещу входа на "Д.Николаев"/ също има магазин. Мисля, че бяха на "Drag".
Моят съвет е за момента да му купите такова, което ще може да се научи да го кара, дори с риск да купувате ново догодина. Когато е вече стабилен може да вземете малко по-голямо. Другият ми съвет е търсете колело с контра - първото колело на големия ми син беше без и той свикна да върти педалите назад  Crazy Не ме питай колко нерви съм изхабила докато се научи да върти правилно /изобщо не му беше лесно/  Peace

# 1 117
благодаря ви момичета  newsm51
ще се похваля ако си взема  Hug

# 1 118
Мамасветла, дъщеря ми е на 2 и половина й взех 16 цола, понеже е над 1м висока и се оказа, че другите ще ги кара със свити колена, което е доста натоварващо и в крайна сметка вредно...
За контрата съм съгласна - аз недогледах това и сега в неделя ще я видя как си го подкара Crazy
А иначе взехме Bimbo от Метро /под 100 лв/ - ако не се лъжа все още е на промоция и момчешкия вариант е в черно и червено /много як Peace/. Драг също се оказаха много хубави, но пък цената отива към 160-180 лв Crazy

# 1 119
  • Plovdiv
Здравейте момичета, да ви питам някой срещал ли е някъде хубави комплекти за количка. Бях във Вис Виталис и Щъркел но цветовете нещо не ми се връзват количката ми е в кафяво.

# 1 120
Здравейте момичета, да ви питам някой срещал ли е някъде хубави комплекти за количка. Бях във Вис Виталис и Щъркел но цветовете нещо не ми се връзват количката ми е в кафяво.
А защо ти е такова нещо  newsm78 Не съм ползвала  Thinking

# 1 121
  • Plovdiv
Ми на ли все пак трябва да сложа нещо в количката, а комплектите които видях имаха възглавничка непромокаема постелка и горна пелена.

# 1 122
  • Пловдив
Ми на ли все пак трябва да сложа нещо в количката, а комплектите които видях имаха възглавничка непромокаема постелка и горна пелена.

Аз постилах бархетена пелена , а го завивах с лятна памучна пелена. Синът ми е почти на 3 и все още спи без възглавница, а ако иска му слагам една, която е сигурно 2см. дебела

# 1 123

Аз постилах бархетена пелена , а го завивах с лятна памучна пелена. Синът ми е почти на 3 и все още спи без възглавница, а ако иска му слагам една, която е сигурно 2см. дебела
Точно Simple Smile
Спести си паричките  Wink

# 1 124
  • София
Благодаря ви момичета, ценни съвети ми дадохте, ние също сме в тежка категория, т.е. по-едрички. Значи да го натоварвам на колата и да идва с нас да мери. Мъжът ми е продавал Бимбо и твърди, че ще е голямо за него, но явно трябва и това да се пробва. Тези, които гледахме бяха със контра, че и аз да съм- ще въртя назад, на лесното всеки се научава бързо. Laughing Бях и във Вис Виталис, имат голям избор, но са доста скъпи, започват от 170лв. и стигат до почти 300лв. Това е твърде висока цена за тази покупка, внос от Гърция са.

От такъв комплект за количка, ама изобщо няма нужда, по-добре си спести парите. Аз постилах бяла пелена, за да не се изпотява гръбчето, когато започна да седи слагах и една възглавничка отзад на кръстчето. Сега когато спи, също не иска възглавница. Виждаш в лентичката ми колко е голям синът ми.

Общи условия

Активация на акаунт