Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 159 966
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 1 125
Честит рожден ден и от мен на Духито  bouquet Да си жива и здрава, и детето да почне да те слуша Laughing Иначе си най-хубавата зодия Wink(нали е и моята)

# 1 126
  • Plovdiv
Момичета много благодаря за ценните съвети, май наистина ще се размина с комплекта за количка   bouquet Hug

# 1 127
Момичета, препоръчайте рехабилитатор, който да си разбира от работата. Схванало ми се е нещо на врата и рамото и така ме боли..на дясно не мога да си завъртя главата Rolling Eyes

# 1 128
Момичета, препоръчайте рехабилитатор, който да си разбира от работата. Схванало ми се е нещо на врата и рамото и така ме боли..на дясно не мога да си завъртя главата Rolling Eyes

Паско Райчев тел. 0888/204413

# 1 129
# 1 130
  • Пловдив
След едно ПТП ходих на рехабилитация във военна болница - влиза се през входа на самата болница, а рехабилитационния център е отзад. Аз ходех при един млад мъж - Борис и бях доволна. Аз обаче ходех с направление и не знам кога са часовете за свободен прием. Не е много далече от вас - ако решиш провери. Peace

# 1 131
Подобно съм виждала във Вис Виталис около 55 лв. Но мисля че е само столче, което става като стълбичка към голямата тоалетна чиния и има собствена седалка. Не съм го заглеждала подробно, защото още не е дошъл ред да купуваме такова, но това ми е направило впечатление

# 1 132
Момичета ,имам два въпроса :
1.Има ли в Евроленд великденски аксесоари (кошнички,зайчета и прочие)?
2.Ако има ,работи ли и в неделя ?
ПП Благодаря за помощта   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 1 133
  • София / Пловдив
Момичета ,имам два въпроса :
1.Има ли в Евроленд великденски аксесоари (кошнички,зайчета и прочие)?
2.Ако има ,работи ли и в неделя ?
ПП Благодаря за помощта   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Има, даже доста, но не знам дали работи в неделя.

# 1 134
bim_bam,благодаря ти за бързия отговор  Hug Дано някой се включи с инфо за работното време  Heart Eyes

# 1 135
# 1 136
  • Пловдив
Сега видях темичката и да ви питам и тук: къде в Пловдив се продават летни кънки?
Благодаря   bouquet

# 1 137
 bim_bam , tedi80    златни сте   bouquet
ПП утре ще отскоча да накупя джунджурийки за празника  Heart Eyes

# 1 138
И ДВЕТЕ МИ ДЕЦА ПРОХОДИХА С ТЕКСТИЛНИ ОБУВКИ BEFADO.ПОЛСКИ СА . ИМА ГИ САМО В ПЛОВДИВ СРЕЩУ МАРКЕТ ЦЕНТЪР ДО ГРАДИНКАТА С ПИСОАРИТЕ НА УЛ КАП РАЙЧО.МНОГА СА ЗДРАВИ И МНОГО КРАСИВИ.ПОДМЕТКИТА СА ГЪВКАВИ И СА ИЗВИТИ ЗА ДА НЕ СЕ СПЪВАТ ДЕЦАТА ЦЕНИТЕ СА ОКОЛО15-18 ЛЕВА.СТАВАТ И ЗА ПАНТОФКИ И НЕ СПАРВАТ КРАЧЕТАТА
http://www.befado.com.pl/index.php?p=produkt&id_pro=788Р

Страници: [1] 

# 1 139
  • Пловдив
Така и така си направихте реклама..... поне споделете дали има избор. Защото ако магазинчето, в което се продаваха пантофки на Zetpol е същото, то нямаше много от моделите им.

Общи условия

Активация на акаунт