Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 159 838
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 1 350
  Момичета има ли релси на подлеза на Гарата за колички?

# 1 351
има, ама хич не са удобни, от страната на централна гара по-добре някой да ти помогне,от към автогара Родопи има асансьор  Peace-супер нали! а аз минавам отгоре през линиите  Wink

# 1 352
къде е този асансьор?

# 1 353
в самата автогара, като влезеш от подлеза в новата част с кафенетата се пада вдясно от входа,а ако влизаш отгоре питай охраната...иначе е точно срещу входа,леко вляво...до WC ...панорамен

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 11:19 от elena112233

# 1 354
Елфита, супер си.  Heart Eyes
Благодаря   bouquet

# 1 355
Момичета, посъветвайте ме къде да обменя малко левове в евро, около Военна болница.

# 1 356
  • Пловдив
Момичета, посъветвайте ме къде да обменя малко левове в евро, около Военна болница.

Отдясно на Военна под блока има Change бюро. Кюмпютърната фирма в която работех винаги там обменяше Wink

# 1 357
  • Пловдив

В Рилон център,отдолу има банка-до сладкарница Неделя

# 1 358
  • Пловдив
А на спирката на Военна болница има ОББ  Simple Smile

# 1 359
Благодаря за отговорите   bouquet

# 1 360
Момичета, спешно ми трябват скорошни впечатления от  ресторант "Мегдана", зад автогора Юг. 
Кухнята, обслужването, програмата - всичко ще ми е от полза. Благодаря предварително.

# 1 361
Момичета, спешно ми трябват скорошни впечатления от  ресторант "Мегдана", зад автогора Юг. 
Кухнята, обслужването, програмата - всичко ще ми е от полза. Благодаря предварително.
Майка ми редовно води чужденци там - доволна е  Peace

# 1 362
  • Пловдив
Програмата започва към 21.10 часа до към 10, основно народни танци, после имаше  хоро, а след него  диджея пускаше всякакви парчета!
Към кухнята нямам забележка, всичко беше О.К  Peace

# 1 363

аз лично нямам никакви забележки. била съм четири пъти и съм доволна!

# 1 364
Знаете ли къде има сервиз на SONY? A от кое химическо чистене сте доволни, до сега не ми се е налагало да ползвам подобни услуги и дори не знам къде има Embarassed, но ми се иска някой да ми каже от опит.

Общи условия

Активация на акаунт