90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-борбата продължава тема №24

• 20 210
  • 351
  •   1
Отговори
# 195
Ново питане,дано не ви досадя BlushУтре ми е бобовия ден-мога ли да си направя боб с кисело зеленце(мнооооооооого ми се е преяло)в глинения гювеч?

# 196
  • Испания и Стара Загора
Здравейте фиданки,
брей много сте писали,не мога да прочета всичко.
bubulechkata сестра ми свали 17кг с тази диета Peace
bob4enka честито за работата. Hug
Момичета аз от днес няма да съм съвсем режимна,но това не означава,че няма да ви пиша.Ще се навъртам наоколо,защото без вас не мога.Обичам ви всички Hug
Сега искам да ви почерпя за новата линийка в подписа  ми. Wink

Ели,Стел за вас много  Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 15:25 от anita29

# 197
  • София
Привет на всички фиданки!  bouquet
Аз много отдавна не съм чела и писала, просто прекратих диетата, но мисля пак да я започна, но от другата седмица най-вероятно.  newsm78 newsm78
Анита, специални поздрави за новата лентичка!  Hug Hug Hug

# 198
  • София
anita29,честито мила и леко бременеене!
Накрая живо и здраво бебче! Praynig Hug Heart Eyes  bouquet
Лелел..... много се радвам! Party

Преди няколко години аз наоравих една диета от диетолог и след като постигнах желаните килца след няма и 2 месеца забременях та си ги върнах пак! Mr. Green

# 199
Анииииииииии, честито мила. Много се зарадвах, много ми е кеееееееееееееееф. Лека бременност ти пожелавам. За кога ти е термина (май ще си към септемврииките)?

А за кърменето и диетата. Някой каза, че при отслабване се отделят токсини. Еми не знам дали е много правдиво това. Когато една жена качи кг от бременноста, след като роди за няколко дена сваля голяма част от тях - основно заради плода и водата която изхвърля. Но повечето свалят и след това, няма как да не свалят дори и да си се хранят нормално, какво да направят тогава? А пък още повече детето като е вече над 9-10м мисля, че не е проблем, защото и кърменето е доста по-рядко. А за отделяне на токсини казват, че е нужно повече от 7 дни гладуване, така, че не вярвам дори на всеки 4 дни да се ядат само плодове да навреди на детето (както казах аз ядях само шоколад, особенно първия месец и почти нищо друго, вярвам е било МНОГО по нездравословно от тази диета). А диетата е на базата на разделното хранене, т.е. ако няма излишни сланинки за изгаряне няма да свали нищо. За мен това е най-добрата диета за кърмачки, даже и бременни, но когато мине периода на гадене и ядене на конкретни неща Simple Smile Но това си е личен избор на всеки, аз казвам моето мнение, всеки решава сам за себе си.
е д
А за сокчетата - в нашето сем много се пият и са на голяма почит, предпочитаме ги пред газираните напитки, пък и натуралните сокове, колко ли са натурални? Та така.

Разликата м/у тази диетка и на Дюкан е най-вече храната - тук има голямо разнообразие, и учи на един начин на хранене, които може да караш винаги (е, не стриктно, но основно), докато при Дюкан няма как. Но май при Дюкан резултатите са по-бързи, но май там и по-често се получава йо-йо ефекта. А и ако само вие правите диетата, то ще е по-трудно, защото за вас едно, за сем друго, а иначе по-лесно могат да се съчетаят нещата, а и хем сем ще яде разнообразна храна, а и мн плодове. Момичетата тук дето минаха на Дюкан, просто свалиха част от килцата с тази, но зациклиха, а имат още да свалят. Но вярвам, че след това пак ще се върнат към тази диетка. Избора е ваш  Hug
Още съм в еуфория заради Ани Simple Smile

# 200
  • Испания и Стара Загора
Цвети,термина ми е на 1.09.(на РД на баща ми) Peace

# 201
   Анииииии, браво. Много хубава новина. Развалнувах се. Пожелавам ти леко бременеене и накрая здраво, сладко и щастливо бебче.

После ще пиша пак, че сега малката се катери по мен.

# 202
Аниииии слънце, това е невероятна новина Hug Hug Hug
Леко бременеене мила и на финала най-вълнуващата и невероятна среща....леле че се развълнувах. А точно се бях сетила да ти кажа, че през последните няколко дни много често слушам песента от линка в подписа ти-много хубава песен Peace Ето специален поздрав за теб Hug
http://vbox7.com/play:9111b6a2

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 16:35 от janeta*

# 203
  • Stavanger,Norway/ Varna
Анита- прекрасна новина- честито   bouquet

Силви- ще работя ъм конферентни зали в един от най- големите хотели тук. Добре е като за начало, важното е, че мястото ми дава възможност да израствам в йерархията  bowuu

Димяни- ако търсиш по- бързи резултати, те съветвам да оставиш меда за въглехидратните дни. Ако пък не ти е чак толкова бърза работата, слагай си по малко.

Дуда- може бобо със зеле, ама гледайд а преобладава боба  Grinning

Алокация- аз бях на Дюкан и не ми се отрази еднообразието изобщо добре. Зависи колко воля имаш и какви резултати гониш. ЪТази диета ми харесва много повече, защото според мен е най- близо до здравословното хранене, дава на орагнизма от всичко по- малко и от нея се отслабва бавно и сигурно. А това е най- важно, за да не се постигне йо- йо ефекта. Прецени за себе си, кое е най- подходящо за теб  Peace

Димяни- как е Райче  Hug

Ох отивам да си взема маймунчето от яслата.

До после   bouquet

# 204
   Ето ме пак. Укротих зверчето за малко.

Новичките    wavey и добре дошли.

За диетата на Дюкан и 90 дневната. Според мен въпреки, че съм доста новичка в тази диета мога да кажа следните разлики (според мен):
1. 90 дневната е по-разнообразна откъм хранене и не ни лишава от нищо.
2. Дюкан според мен дава по-бързи резултати и се свалят доста повече килограми за кратък период от време, въпреки че това пак е доста индивидуално.
3. Не знам как е при 90 дневната диета, но при Дюкан диетата не свършва никога. Винаги трябва да си имаш едно наум и да си караш докрая в 3-та фаза, но мисля, че това важи за всички диети. Нямам наблюдение дали при 90 дневната диета килцата след спирането й се връщат или се задържат.
4. Дюкан е доста по-дълга като времетраене диета.
5. Това че трябва да готвиш отделно за себе си и за останалата част от семейството според мен е друг минус на тази диета.
6. Не на последно място е финансовата страна. Според мен (а и според по-голямата част от дюканките) диетата е доста скъпичка и след като не се прави за месец или два си е доста затормозяващо за семейния бюджет.

И накрая да кажа, че според мен диетата на Дюкан е подходяща за хора, които имат да свалят много килограми. Тогава престоя във 2-ра и 3-та фаза е доста по-голям и вероятността след това да си върнеш килцата е по-малка. И двете диети си имат плюсове и минуси и човек трябва да познава тялото си, волята си, възможностите си за да знае коя да избере.

# 205
 Здравейте мацки!
 Тъкмо си мислех да питам Жани , дали цикълът и е обилен както обикновенно, ако не да си направи тест, защото аз точно така се чувствах като забременях и какво да видя : Анита - честито пожелавам ти много лека бременност и на финала едно прекрасно мъниче  Hug  Hug Много се радвам на такива новини!
  Днес водих малкия на лекар, оказа се зачервено гърло, няма други симптоми освен че кашля 5 пъти на ден и гласът му е дрезгав, ще се лекуваме няма как.
 Аз съм на плодове днес, по -леко ми е от предния път. За винцето ми се струва , че бих прегрешила с някоя друга чашка ако има повод   Mr. Green
 Здрасти на Адиан, Стелли, мама Саша   bouquet
 Алокация аз правих Дюкан за около 14 дни , а на тази съм от 7, според мен с Дюкан се сваля по-бързо , може и повече килограми, но тази е по-балансирана и разнообразна , и ако тя е по-близо до начинът по който се храниш обикновено, по-добре избери нея, за да ти е по-лесно да задържиш килограми след като свърши.
 Гледам , че всички пишете за свинско с кисело зеле, много го обичам  Heart Eyes , обаче след него корема ми е ужас - газове и т.н. #Crazy затова вече не ям  Cry , същото е с мусаката и други още манджички за съжаление  ooooh!
  Доскоро , че малкия ме зове!

# 206
  • София
Ани,девичка браво!
Аз имам лъвче  Mr. Green

Бобче,Рай е по добре в смисъл хрема си има ама поне е по весел! Praynig
Меда го махам но по принцип не бързам тъй като и нямам кой знае колко много да свалям!
Смятам да се справя поне с 5/6 килца,а ако са повече още по добре! Party
Надявам се ако спазвам всичко за един месец да съм махнала поне 4 ама да видим.... Rolling Eyes

# 207
Фиданки извинете ме Praynig
Но се развълнувах от новината на Ани и пропуснах да поздравя с добре дошли всички нови момичета
Добре дошли на всички  bouquet
Рейчъл много ми се иска след известно време да видя отново двете чертички-но сега е още рано....и със сигурност не е бременност, но не зная защо се чувствам така замаяна и отпаднала и да ви кажа си развалих плодовия ден и хапнах свинско със зеле наобяд ooooh!

# 208
  • София
Ани, ОГРОМНА прегръдка за теб, миличка! ЧЕСТИТО   bouquet  bouquet  bouquet!
Много лека бременност ти пожелавам и разкошно здраво бебче на финала  Heart Eyes Hug !
Моят син е роден на 1.09. - много хубава дата е  Wink !

Бобче, успех в новата работа  Hug !

Димяни, чая можеш да го пиеш с мед само във въглехидратния ден! Това е същото, както кафето да се пие с мляко само в белтъчния ден.

Alokazia, ето моето скромно мнение:

Предимства на "90-дневната диета" пред "Дюкан":
1. Не се лишаваш от нищо - при "Дюкан" няма плодове
2. Не дотяга, има огромно разнообразие
3. Лесно се спазва ("Дюкан" ми изглежда по-затормозяваща)
4. Можеш да сменяш последователността на дните с цел "събуждане" на метаболизма - например да се редуват през ден плодов.

Предимства на "Дюкан" пред "90-дневната диета":
1. Ефект може да имаш още на втория ден с драстично намаляване на теглото. При "90-дневната" кантарът може и да не мръдне цяла седмица и това да подейства обезкуражително, (но огромна грешка би била отказването - ефект винаги има).
2. "Дюкан" е за дълъг период от време и може да се свалят страшно много килограми. След "90-дневната" задължително трябва да се направи пауза от 90 дни, преди да се започне наново, а след първия 90-дневен цикъл май повече от 20кг не се редуцират (може някой да ме опровергае, не говоря от собствен опит)

И при двата режима след приключването им - ако почнеш да се храниш безразборно, естествено ще качиш сваленото! Това си важи за всички режими.
Според мен, най-добре е да си прецениш кой от двата режима се доближава най-много до твоя начин на живот и хранене. Най-важното е да не се гладува, за да се отслабне; звучи парадоксално, но е факт!
Успех, каквото и да решиш   bouquet !

Щях да се отчитам, но малкият не ме оставя!
Съвсем режимна съм, само да си кажа  Wink !

# 209
Анииии,честито,мила,ех че ми стана драго-много обичам такива линийки  GrinningЛеко бременеене и на финала-най-сладкото човече!!!

Общи условия

Активация на акаунт