90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-борбата продължава тема №24

• 20 204
  • 351
  •   1
Отговори
# 180
  • Испания и Стара Загора
здравейте отново,
тъкмо си опекох риба и докато поизстине ще пусна кафенцето Peace
жаси добре дошла при нас.С неядене не се отслабва.Важното кога каво ядеш.Тази диета е идеална за кърмачки.Само в плодовия ден можеш да хапваш и друго освен плодове. Peace

# 181
  • Тука, под липите стари...
Благодаря за кафенцето - днес мнооого рано го пийнах - малката се ококори в седем часа  cryи от тогава съм все в движение newsm68. Днес съм на месце. Едва устисках до 12 ч. и хапнах дискутираното от вас зеленце със свинско - мнооого добре ми дойде след вчерашните плодове. Това означава ли, че и доверечера пак трябва да хапна зеле, дали не може една пържолка например? А ядете ли хляб през протеиновия ден, аз опитвам да се въздържам от него с идеята за по-добри резултати. Хайде до после  bouquet

# 182
   Здравейте мацки.

Добре дошла на Жаси.

Благодаря за кафенцата и закуската.     bouquet

Жанетче, дано тази отпадналост, която чувстваш отмине бързо.

Днес след плодовия ден имам -900гр., което означава, че за 4-ри дни съм свалила 2.300кг. Остава да преборя още един "празничен" килограм и после май ще е доста по-трудно.

Аз сутринта на закуска (е, силно казано закуска, защото беше в 11.00) хапнах 1/2 грейпфрут, а преди малко свинско със зеле и 3-4 бейби корнишони.

Момичета за диетата и кърмачките - аз доколкото знам (но не претендирам, че съм запозната изцяло и съм права) при всяка диета, при която се свалят килограми се отделят и токсини, които преминават в кърмата. Истина е, че 90 дневната диета е перфектна от гледна точка на разнообразие, но все пак килограми се свалят и токсини се изхвърлят. Затова според мен е добре да се говори с лекар по въпроса.

# 183
Моми4ета,имам едно въпрос4е -някоя успявала ли е да свали пове4е от 15 кила с диетата,4е имам спомени за едно моми4е,което бе6е свалило към 20 ,но освен нея други спомени нямам. newsm78

# 184
Хайде да се запиша и аз при вас.На диетката съм 5-ти ден,вчера ми беше плодовия,чесно казано,мислех,че ще ми е по-тежко.Издържах GrinningИмам едно питане,може и да е задаван въпроса,ако е така,моля да ме извините,ама трудно ще изчета всичко ooooh!Може ли по малко винце да се пийва Thinking

# 185
Здрасти!Днес не ми остана време да ви нагледам!Добре дошли на новите момичета!
Самуел,по принцип е желателно на вечря да се хапва същото,както на обед,но като количество наполовина.Но повечето мацки тук не спазват същия вид храна,а само количествата.
Дуда,доколкото знам алкохолът е доста калоричен и е добре да се избягва.Но нека и друг да каже,аз по принцип не пия друго освен бира /за която сега само си мечтая/.
Снощи прегреших EmbarassedПравих една дюканска манджа и май ми дойдоха в повече яйцата.Стана ми зле на стомаха и хапнах солетки.Моментално се оправих,сериозно.Днес съм засега само на кафе,не остана време да ям.Но след малко ще си правя дробчета.Хубав ден от мен!

# 186
Здравейте и от мен
Надявам се да ме приемете при вас.Днес ми е 4-ти ден от диетата.
Само,че май съм объркала нещо.Защото сутрин си пия кафето  с мляко.А сега прочетох,че може само белтъчния ден.Вече ще знам

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 14:11 от Стелли

# 187
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здравейте пак  Grinning

Ихуууууу, започвам от понеделник работа, най- накрая. Ако знаете каква мъка ми беше докато си намеря. Нопо, край на мъките  Party Почерпете се мимичета:

Дуда аз да ти кажа, от винцето немога да се откажа и го пийвам във въглехидратните дни и то само по чашка вечер. По принцип алкохола не е препоръчителен, когато се спазва режим, защото е пълен със захари и както някой тук каза (извинявайте, че не помня кой), пречи на топенето на мазнините.
Хапнах и аз преди малко свинско със зеле, мисля и довечера да вечерям същото. Междинно едва ли ще ям, че много засища. Може да изпия едно кафе с мляко  Thinking

Лек ден и още много минусчета   bouquet

# 188
Здравейте, момичета
След празниците и дълго отлагане и аз мисля да се включа във вашата група. Изглеждате страхотна компания. Почетох из форума. И на мен тази диета ми се вижда най-близка до начина ми на хранене, а и както споменах, компанията е приятна и стимулираща.
Целта ми е 8 кг -
Стискам палци на всички

# 189
Бобче,честита нова работа!Пожелавам ти тя да ти носи много удовлетворение и много пари!Ще разказваш другата седмица как се чувстваш. Hug
Стелли,добре дошла,адашка!   bouquet Станахме трички вече  LaughingМомченцето ти е прелестно,да ти е живо и здраво!И моята крайна цел е като твоята,да видим кой докъде ще я докара Laughing
Емили,как върви Дюкан при теб?Нали сме малко отборче в големия отбор на фиданките,трябва силно да се подкрепяме  bowuu
adian,редактирам се,за да ти пожелая добре дошла при нас!Дано скоро да се похвалиш с първото минусче!  bouquet

# 190
  • София
janeta*,бубоелечка благодаря ви за отговрите!
Да,днес съм на варива! Peace
След малко отивам да си хапна ориза с малко салатка,че до сега преспивах малкия,а е болен и не остава време за мен!
Сега нов въпрос:Чая може ли да се пие с малко мед,че хич не си падам по водата,а пък чай обичам........ но с мед?

Бобче,честита ти работа!
Пожелавам ти да върви леко и доходно! Wink Hug

Добре,дошли на новите мами! Hug

# 191
  • Варна
Здравейте, мили дами! Поздравявам ви и изключително се радвам на всяко ваше свалено килце  Peace Peace Peace

Искам да попитам нещо, с риск да не стана досадна:
Чак сега разбирам за тази диета, нямам време до прочета 23 теми назад, искам да почвам диета, но прочетох по-важното на първа страница. Аз съм се подготвила по принцип да почвам диетата на Дюкян. Бихте ли ми казали какво е предимството и евентуално недостатъка на този вид диета, спрямо Дюкянската. Появил ли се е йо-йо ефект, при някоя от вас, която е приключила диетата.  Понеделник искам да започвам, но като прочетох за тази започнах да се колебая коя да бъде  newsm78 За дюкянската пише, че удря право в целулита, а аз имам доста такъв. Сега съм 70 кг, искам да стигна до 55, но и на 60 като за начало. Малката като проходи съвсем, ще ми свали другите  Laughing Laughing Laughing

Благодаря предварително на всички, които ще ми отговорят!!! Heart Eyes

# 192
Хелоуууу!!! Grinning
Дудееееее и ти ли тука бе???Ей ама разконспирирах ви с Катето май! Mr. Green
Димяни дано малкия се оправя по-бързичко,че е много гадно така детенце да ти е болно... Sad
Бобче честита ти работа!А тя каква е(ако искаш не ми отговаряй!) Simple Smile
Добре дошли на най-новите фиданки!  bouquet
Тъй,аз немога да се отчета,абе много ме еяд значи!Как можах да започна диета без кантар! Twisted EvilПууу сега само дебна мъжото,че да ми закупи един,ама и той си се скатава де!

# 193
Хихихи,и аз тука ами,накъде без мен Crazy

# 194
  • София
Силви,бягай да си купиш един обикновен! Laughing
Аз имах много хубав на Тефал стъклен който измерваше какво ли не но един прекрасен ден го изтървах на плочките в коридора и беше до там.....Сега съм с обикновен и съм си доволна засичала съм го с други и си е верен!
Мерси за пожеланието за детенце! Hug

Alokazia,аз нямам идея коя е по добре.....
Снаха ми почна Дюканската преди седмица и от 78 кг сега е 74 ...... аз мислех нея но реших да погледна някоя друга и попаднах на тази и ми допада много!
Имам 7,8 килца да сваля и се надявам да стане! Искам си моите 49........... Flutter

Общи условия

Активация на акаунт