Какво мислим за солариум?какво трябва да знаем

• 40 418
  • 441
  •   1
Отговори
# 45
Аз не ходя на турбо, защото ми е кеф да си лежа и бавно да се пека. Усещам аромата от лосиона и така си релаксирам! Simple Smile Днес се мазах с едно ново лосионче, което съм го показала по-горе и ухаеше страхотно Simple Smile
не ви ли е гнус да се печете в такъв солариум.кой знае кой е лягал там и как са почистили  Sick.аз за това предпочитам вертикален защото няма да се допирам до днк-ато (ако мога така да се изразя  Grinning) на чужди хора.

# 46
Ами не ме е, солариума ми е във входа и момичето пред мене го дeзинфекцира. Всеки път!! Вече 3 години ходя! Хигиената е на супер ниво в тоя фитнес!

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 16:51 от Jaquie

# 47
Ами не ме е, солариума ми е във входа и момичето пред мене го дизенфекцира. Всеки път!! Вече 3 години ходя! Хигиената е на супер ниво в тоя фитнес!
И при мен е така

# 48
препаратите,с които се почистват солариумите след всяка употреба-сеанс са обезмаслители и са на фирмите на солариумите -Mega Sun или Ergoline например.
защо не помислите първо за остатъците от днк по дръжките в градския транспорт?!-в тях дали има служители,които да се грижат за хигиената?!
прасето си е прасе,където и да е-и на вертикален и на хоризонтален.има хора,които успяват да нацапат и вертикалните-но дори да не се зацяпа дълг е на служителя да си свърши работата и да почисти.на всеки служител се е случвало да почиства след някой,който мн е зацапал и се потил(с извинение).само че никой не се замисля за това какво оставя след себе си ....

това,което мога да посъветвам момичетата,които сега започват да посещават редовно солариуми-(или-таз годишните мацки,които ще завършват и бързат с придобиването на тен за бала-момичета,не посещавайте солариум всеки ден или повече от веднъж на ден-така няма да си помогнете по никакъв начин!на кожата и е нужно около 24 часа ,за да се възтанови и да се избистри тена-така че не си вредете.
Козметиките не са предназначени единстено за соларна употреба-аз съм ползвала такава и на открито.

козметиката след солариум е направо задължителна ! ! !

според мен е по-важно да осигуриш на кожата ти хидратация,да задържи тена,да я успокои,регенерира.

а за тези,които изпитват затруднения в избора на брой минути,козметика или брой посещения-в повечето студиа вече се предлагат и анализи на кожата с апаратура-изчислява меланина в кожата-което е мн важно!помага за хората,които има мн бенки,петна по кожата и лунички-тъй като при тях нещата са по деликатни.
казват,че веднъж се живее  newsm78 .. е,всеки сам за себе си избира как!

# 49
pipi_flinki== Hug Подкрепят те много си права.
Мен никак не ми е гнус да легна в солариума винаги е дезинфекциран винаги е чисто.

# 50
# 51
Искам да попитам дали някой знае или дали е чувал за моментален тен?
Влизаш в Солариума един път(трябва да имаш поне малко тен) и излизаш доста тъмна,след това ходиш пак през седмица пак на същата процедура  ,ще съм ви  благодарна ако някой ме светне ,поне няма да ходя през 2 дни и пак не съм много тъмна .

# 52
 redjinaа,
   това са химии... ooooh! Close Sad
става въпрос за пръскачки-така получаваш моментален тен.лично аз никога не съм мисллила за това,но сега за теб ще попрочета на там на сам и ще разпитам някой мацки ,които са ходили на така процедура.ако някоя мацка знае как стоят нещата нека да сподели за тези ,които са навити да пробват.на мен в солариума ми е екстра-пълен релакс след работния ден или след пазаруване...общо взето когато ти се прииска  Hug Heart Eyes Crazy

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 20:32 от pipi_filinki

# 53
redjinaa,
 без никакви съмнения мога да ти кажа ,че това е сууупер вредно и безмислено-кожата стои като морков-оранжева.както при некачествени бронзанти или лошо нанесените.ефекта е около седмица-цапа по дрехите-да не говорим за падането ,което е постепенно и яко трябва да се жулиш ,за да падне на веднъж от цялото тяло...общо взето не си струва-солариума си е най-доброто-ако изключим слънце на открито.ако имаш проблем с тена-явно не те съветват правилно в студиото където ходиш  Sad Sad Sad
ако не почерняваш постепенно и не ти се задържа тена-единия проблем е зимното време и студа,а другият проблем може би е,че не те съветват правилно според фонотипът ти на кожата.тенът мн зависи и от това,което приемаш като храна и течности,зависи и от количеството на меланина.
от София ли си?!мога да ти кава къде има апаратура,която сигърно ще ти помогне.
и друга хитринка ,която мога да кажа е пийте сокове ,нектари от моркови -избистря тена  Hug  bouquet Heart Eyes

# 54
здравейте на всички,
Аз също съм на мнение, че моменталния тен е много вреден и не чак толкова красив. Хода два пъти седмично на солариум по 10 минути и съм много доволна от резултата.

# 55
pipi_flinki-да ще съм ти благодарна за това ако поразпиташ аз съм от Пловдив ,аз от години  ходя на солариум пък от началото на зимата си ходя през 2 най много през 4 дни,и не съм много тъмна еми нормална ,винаги се пускам на 15 или на 10 само 2 ,3 пъти съм била от 20 на горе и почервенях целата,искам да съм много много тъмна сигурно трябва през ден пак да почна да ходя

# 56
И мен ме изтересива този солариум ако може някой да помогне и аз съм от Пловдив.

# 57
Да се запиша и аз като почитателка на солариума.

През декември започнах да ходя през ден на вертикален, турбо солариум за 10мин... близо 2 седмици и имах много хубав тен.  Heart Eyes
И след като придобих достатъчно тен започнах да ходя по рядко на седмица веднъж пак по 10мин.

# 58
говорите за химии ,и кое било вредно и кое не.аз пък съм изчела много статии ,в които пише колко е вреден солариума.никога не съм ползвала ,а и не мисля.и не е верно ,че с пръскане ставал морковен цвят.става такъв тен какъвто ти си избереш и ти отива

# 59
То всичко е вредно като се прекалява! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт