За бързи въпроси и отговори, за тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема-5

• 13 577
  • 299
  •   1
Отговори
# 60
  • гр. Пловдив
От зъби не се кашля. Детето трябва да бъде прегледано. Причината за кашлицата може да е задна хрема, може и да е по-сериозна.
Действително е така. От зъби не се кашля. Вечер можеш  да правиш загряваш компрес на гърдичките и с него да си спинка детенцето и по честичко в нослето през дена слагай физ. разтвор. Това правя аз. Стодал и каквото и да е лекарство давай след като се допиташ до лекар. Оздравявайте бързо!  Peace

# 61
Благодаря zwetellina днес го водих  леко зачервено изписа стодал с витамини на д-р тайс а аз ще си го разтрия.Желая на всички ви най много здраве и много любов през цяяялата година

# 62
А запушено носле и сополчета може ли да е от зъби?

# 63
хремата мисля че не но знам един спрей за нослето  казва се стеримар по принцип е за кърмачета и малки деца представлява физиологична морска вода   wavey newsm32

# 64

Когато никнат зъбчета организмът е по-податлив на инфекции. Най -добре да го види лекар разбира се. Стеримара е чудесно средство за нослето, напълно безвредно, доколкото знам.

# 65
да може,впръсквай Стеримар.

# 66
Здравейте, имам следният Въпрос, бременна съм в 10седмица, ходя при частен гинеколог, но принципно съм здравно осигурена и той ми каза, че мога да си правя изследванията от НЗОК, и да се запиша при негов познат гинеколог за консултации и направления, в същото време ми каза, че по з-н и личният ми лекар имал право да наблюдава бременността ми и да ми дава направления за необходимите изследвания, Аз искам да продължа да си ходя по 1път в месеца при частния, но тъй като работя искам да знам как Стоят законово нещата и да съм си изрядна и в работата и да ползват НЗОК?

# 67
може,капвай физиологичен разтвор,може да слагаш по 1 капка витамин С ако не се отпушва нослето

# 68
Здравейте, имам следният Въпрос, бременна съм в 10седмица, ходя при частен гинеколог, но принципно съм здравно осигурена и той ми каза, че мога да си правя изследванията от НЗОК, и да се запиша при негов познат гинеколог за консултации и направления, в същото време ми каза, че по з-н и личният ми лекар имал право да наблюдава бременността ми и да ми дава направления за необходимите изследвания, Аз искам да продължа да си ходя по 1път в месеца при частния, но тъй като работя искам да знам как Стоят законово нещата и да съм си изрядна и в работата и да ползват НЗОК?

# 69
хремата мисля че не но знам един спрей за нослето  казва се стеримар по принцип е за кърмачета и малки деца представлява физиологична морска вода   wavey newsm32

Стеримар е физиологичен разтвор.
МОля те, слагай препинателни знаци,
както и главни букви.  Peace

# 70

Не ти пречи да ходиш и при 20 частни лекари.
Имаш право на безплатни изследвания по здравната
каса - зползвай ги. ЛЛ не би трябвало да ти извади
аргумент, с който да ти откаже направление или
друго. Колкото до прегледите, ако и за това питаш -
ако частният ти лекар работи със здравната каса, то
някои от прегледите ти може да бъдат с намаление.
При мен беше така, докато не направиха ВИТА вече
да не работи по клинични пътеки. Това е. Дано ти
е станало ясно  Hug

# 71
може,капвай физиологичен разтвор,може да слагаш по 1 капка витамин С ако не се отпушва нослето

Течен витамин Ц не знам дали има вече по аптеките.
Хубави капки за нос с физиологичен р-р за отпушване
са: 15мл физиологичен р-р + 3 или 5 капки клеева тинктра.
Капят се през 15мин при много запушен нос или 5-6 пъти
на ден по 3-4 капки в ноздра.  Peace

# 72
  • София
БЕБЕТО В, аз така си следях бременността. Записах се на ЖК при гинеколог, работещ с касата, и веднъж месечно ходех при частния гинеколог. Повече внимание обаче ми обръщаше частника.
За следене на бременност от личен лекар не съм чувала.

# 73
  • София
Мисля, че пуснаха ампулите вит. С отново, така, че ги има по аптеките.

# 74

Стеримар е физиологичен разтвор.

.....плюс чиста морска вода

От сайта им:
Цитат
  TÉRIMAR® is a nasal spray based on sea water with
its concentration of sodium chloride reduced to the level found
in the human body.
The sea water contained in STÉRIMAR® contains trace elements
which offer a number of benefits.
Copper, manganese, gold, silver are all valued for their antiseptic,
anti-inflammatory or anti-allergy properties.

Общи условия

Активация на акаунт