Жената СТРЕЛЕЦ!

• 64 331
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Аз и с телци, и със скорпиони съм се разправяла  Simple Smile  На планетата на Телците обаче, твърдо нямам място! На голям любовчия и манипулатор попаднах аз. Айде няма нужда....

# 631
  • София-в сърцата на моите деца
И аз Стрелец, но пък ми харесват Лъвовете.. Peace

# 632
Мацки, може ли някой от Вас да ми помогне да се справя с шефка рак.Ей нема такова животно, тя е винаги права и друго мнение освен нейното няма Confused голям зор ми е..........

# 633
Мацки, може ли някой от Вас да ми помогне да се справя с шефка рак.Ей нема такова животно, тя е винаги права и друго мнение освен нейното няма Confused голям зор ми е..........
С такава шефка, оправия няма. Аз напуснах, след 2 години работа, неиздържах на характера й.

# 634
И аз съм Стрелец и се погаждам с Лъвове,но виж с Овни  Naughty

# 635
Аз също не ги трая...Уфците Peace

# 636
Скоквам и аз тук, защото съм стрелец. Много си обичам зодията с всичките й позитиви и негативи. С всички се разбирам, но с овните ми е много трудно понякога - те са си инати големи.
Имам ужасни спомени от деви (женски) и от такива много се пазя.
Имам лоши спомени и от мъжки рак, но няма да разказвам, че се ядосвам още  Laughing

# 637
Най-голямото леке, което съм срещала, е тъкмо мъж рак Simple Smile

# 638
Най-големите удари под пояса съм получавала от жени Везни и Деви..Дали при вас е така?Девите са такива интригантки и клюкари, че нямам думи ooooh!

# 639
С 2 ръце подкрепям за Девите.

# 640
Стрелеца си е стрелец! Хубава си ни е зодията,пък кой каквото ще да казва.Аз не съм от злопаметните,поне така си мисля.Даже много съм добричка...На лошото с добро отговарям,но май не трябва да е така.Понякога си патя от това .В смисъл - използват ме хората.

# 641
И аз съм стрелец Simple Smile)) Отговарям на много от характеристиките на зодията, но на някои изобщо не .... Например не съм толкова авантюристична, пътешествиничка(даже домашарка) Simple Smile)))) Но ние сме едни от най-свободомислещите зодии. Аз си ги познавам даже стрелците, откроявят се с голямото си чувство за хумор и много иновации във всяка една сфера , по-често някакви луди иновации Simple Smile))

# 642
И аз съм стрелец и съм типичен представител на зодията,ми то като гледам всичко дето пишат за стрелците все се отнася за мен.
Аз също не ги трая...Уфците Peace
Ми що така,моя мъж е овен,ма се разбираме разкошотийно и то май по голямата част от роднини и приятели са все овни, нямам проблеми с тях,бе направо съм завъртяла цяло стадо покрай мен,ма си ме слушат.
И най-обичам да дразня моя с един виц:казва една жена на приятелката си:Бе викам на моя,че не му изневерявам,ма той кат си е навил на рогата.

# 643
Приятно ми е, стрелечка  bowuu
Връщам се да чета. Да видя колко вярно има в зодиите...

# 644
Вие какъв разговор сте завъртяли, а аз съм изтървала. Типично. Напълно съм съгласна за жените Дева и Везни и от части Овен, ако е луда особено не мога да понасям. Все ми казват, че съм малко чалната, но пък никога не скучаят с мен хората. Аз не се обиждам понеже знам, че има и по-луди от мен.

Общи условия

Активация на акаунт