Звездни компромати - 38 част

• 32 453
  • 380
  •   1
Отговори
# 105
# 106
# 107
  • Пловдив

Да, но малката е много сладка тук и не се стърпях

# 108
Дакота е голяма красавица!

# 109

Да, но малката е много сладка тук и не се стърпях

вярно е голяма сладурана. А има ли по-актуални снимки на Джоли и близнаците?

# 110
  • Пловдив

вярно е голяма сладурана. А има ли по-актуални снимки на Джоли и близнаците?

Не съм мяркала, но се натъкнах на едно сравнение на Шайло Пит и Сури Круз, ако искате ще го постна  Simple Smile

# 111
  • София

Кристина Апългейт
Кристина страшни ръце извади, малко космати Laughing

Снимки на Иванина от ББ4, пише че са правени преди шоуто
Иванина
пак  ooooh!
още
Иванина  скоро не ми се е случвало някой така откровено да ме дразни, както въпросната девойка, в интервю за сп.стори пък казва "Не съм куха лейка, ще вляза в елита"  ooooh!

# 112

Кристина Апългейт

Иванина
пак  ooooh!
още
Иванина  скоро не ми се е случвало някой така откровено да ме дразни, както въпросната девойка, в интервю за сп.стори пък казва "Не съм куха лейка, ще вляза в елита"  ooooh!

дали осъзнава колко е еднодневна newsm78 Mr. Green

# 113

Кристина Апългейт

Иванина
пак  ooooh!
още

дали осъзнава колко е еднодневна newsm78 Mr. Green

Едва ли осъзнава каквото и да е. Струва ми се доста недостижима мечтата й да влезе в елита. Дори смехотворна.

# 114

Едва ли осъзнава каквото и да е. Струва ми се доста недостижима мечтата й да влезе в елита. Дори смехотворна.

така е, само че мечтата й недостижима не защото е трагично зле, а защото просто такова нещо като 'елит' в БГ аз лично нито знам, нито мога да дефинирам, нито мисля, че съществува  ooooh!

# 115
  • Горна Оряховица
тя вече се забрави  Rolling Eyes

# 116
аааааааа едни момчета от дюнери и един бакшиш ще я помнят винаги или по-точно ще помнят груповото изпълнение с Иванина в главната роля....

# 117
аааааааа едни момчета от дюнери и един бакшиш ще я помнят винаги или по-точно ще помнят груповото изпълнение с Иванина в главната роля....
Rolling Eyes какво имаш предвид?

# 118
  • София
Rolling Eyes какво имаш предвид?
Е, пределно ясно е написано, друг е въпросът дали е достоверно инфото  Wink
Разискваната госпожица в момента я дават при Азисчо... Отчайващо тъпа пача, опс овца (за по-меко, че малко грубичко беше първото).
Поне научих нещо ново от интервюто с нея - че държала на морала.Хубаво е, че ни светна девойчето  Crazy

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 22:38 от tonkabonka

# 119
О, тук става напечено.
 Popcorn

Общи условия

Активация на акаунт