Тайната на дългата и здрава коса - 54

• 22 522
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
Одавна чета тази тема и чак сега реших да се запиша.И при мен също се оказа този проблем с косопада.1во започнах с ампулките на Клоран,но в един момент не ги докарваха преди празниците и спрях.Сега съм си взела 3витаминола и съм твърдо решена да го изпробвам от утре почвам пълния курс.Странното е че не забелязвам кичури по възглавницата,не ми пада повече от обикновенно,но когато се вгледам отпред забелязвам,че ми оредява.Иначе косата ми е здрава,дълга и доста добре изглежда,с блясък и е черна.Не мога да си го обясня каква е причината,но силно се надявам от тази маска да имам желания ефект.Дори спрях от 2мес.с боите и сега единственото което слагам е къна.

# 136
# 137
черен шоколад, страхотна косичка има малката  Heart Eyes
Little Black Riding Hood, много хубава коса, представям си като се възстанови как ще изглежда  Peace
kiαrrα, покажи ни снимка, може да се навия и аз на това изплакване ( само трябва да си купя черен чай ) Flutter
didi velinova, покажи ни снимка на косата си  Blush И успех!
Това е моят резултат от направата на кок, по "рецептата" на ♥ мис арк ♥    Flutter  цък и дзак
Косата ми е без никакви стилизанти и съответно не издържа много прическата, но аз исках да видя резултата.

# 138
ledenata, страхотни вълни. Много ми харесва косата ти.  Hug

Ето ефекта от черния чай и от ролките:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9922062
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9922064

♥ iguanka ♥ , не съм ползвала тези шампоани, но доколкото успях да видя от снимките, и двата са на една фирма - Виталитис, а за нея знам само, че е професионална серия за коса, включително имат и боя за коса. Нищо повече не знам.

Черен шоколад, детенцето ти има невероятна косичка. Пу-пу. Мога само да мечтая моята дъщеричка да има такава коса. Чак сега започна да й се сгъстява, леко чуплива й е, но пък изобщо не расте на дължина и е като едно момченце.  Sad
А и твоята коса е много красива с тези къдрици... Просто къдравите коси са ми слабост.

# 139
киара, наистина има шоколадов отблясък! Много е хубава и гъста.
ledenata , и твоята е много гъста и хубава,  Peace , страхотни коси имате, момичета!
Little Black Riding Hood , много здрава и с блясък ти е косата, бъди смела и опитай с чесъна!  Crazy  bouquet Миризмата някак си ще я изтърпиш, а ефекта ще е страхотен!
didi velinova, а не ти ли се изсушава от къната? Каква къна използваш?
черен шоколад, и аз очаквам снимка на изсъхнала коса!!! Hug
Mlyna, пожелавам ти бързо оздравяване!   bouquet

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 16:08 от Анонимен

# 140
Kолко много сте изписали Dizzy Face Бих искала да попитам всички форумки дали ако си боядисам косата черна ще изгори,ще й навреди ли черната боя и според вас да се боядисам или не  newsm78 newsm78 newsm78 smile3506

# 141
Ledenata ще маправя всичко възможно много скоро да ви пусна и мои снимки на косата ми.Но пред вашите толкова хубави коси направо бледнее.
облачето хей Ами къносвам се с къна на която отпред има една индийка,незнам името на къната.Не ми изсушава косата,поне за сега не съм имала проблеми.След това слагам балсам и е супер дори с блясък.

# 142
 Peace И аз с тази къна се къносвам вече пет пъти. Отначало не ми я изсушаваше, но последните два пъти - доста. Но аз слагам маска после и се оправя сухотата. И аз забелязвам, че придава блясък. Само че са сменили индийката отпред на опаковката - сега е някаква друга. Simple Smile
Не искам да я боядисвам, на няколко пъти се изкушавам, но като зная, че ми е слаба косата и се съсипва, се отказвам.

# 143
Аз я боядисвах от около 11години и то само черна,тук таме някой експеримент с кичури но провал.И от както се роди малаката започнах с Кастинг нали е безамонячна,но като видях проблема с косопада реших да е само къна.Няма смисъл да се боядисваш,къната е достатъчно ефектна. Peace

# 144
Здравейте и от мен! При мен голямо влияние върху косопада оказа прословутата билка чемерика, за която вече писах...и за която ме "оплюФте", че била отровна...  Joy
Относно къната - после ако решите да я махате - НЯМА ТАКОВА!!!
А за дечицата не може ли да им мажете косичките само с мас, тя подхранва и не е вредна.  Peace

# 145
11 януари
Забранени:терапия против бръчки с лифтинг ефект
пилинг
солариум
сауна
подстригване на косите
Позволени: всички други козметични процедури

# 146
kiαrrα , това ли е реалния ти цвят   newsm78 защото останах с впечатлението, че косата ти е по тъмна?
За някои къната е по добро решение, за други не, до коса е  Peace

# 147
ledenata, то и аз като си гледам косата на различните снимки се обърквам. По принцип в момента съм боядисана с цвят Мока, което според мен би трябвало да е тъмно кестеняво, но при мен стана почти черно. След няколко измивания цветът започна да поизсветлява и стана тъмно кестеняво. Обаче когато се снимам отдалеч, изглежда много тъмна, а когато снимам отблизо (както направих сега), а и бях пуснала светкавицата, излезе този цвят. Мисля, че светкавицата допринесе косата ми да изглежда по-светла от обикновено. Абе и аз не знам вече, едва ли черния чай е променил толкова цвета.  Crazy Има и друго - лятото бях с руси кичури и все още леко избива цвета, там където са били кичурите, може би и това дава отражение.

Относно къната - преди много години, преди да започна да се боядисвам, започнах най-напред да третирам косата си с черна къна. Не бях много доволна, защото не се получава наситен цвят, какъвто исках, а и много ме дразнеше трудното й отмиване, сякаш имах пясък в косата. Затова бързо ми омръзна и започнах да се боядисвам.

облачето хей , благодаря ти  Hug Между другото въобще не ми е гъста вече, но с ролките изглежда сякаш наистина имам повечко коса.  Wink

# 148
Бях решила днес да правя маска, но се оказа, че довечера сме на гости. Сега се чудя как да си събера косата на някакъв кок, ще погледна пак линковете на 1-ва страница... newsm78 Предишният ми пост го пуснах от работата  и беше по бързата процедура. Сега да си кажа мнението за тази черна къна. Боядисвах се доста време с черна такава и отначало ми ставаше много добре, но после започна да ме сърби след нанасянето й. Започнах да слагам в къната и яйце /жълтък/ и бадемово масло и дори веднъж си слагах и тривитаминол. Правех нещо като маска и боядисване едновременно. Спомням си, че след това винаги имах страхотен блясък и обем. Обаче ми омръзна черното и реших да сваля боята с римувър и там, където беше къната, косата си остана абсолютно черна...  ooooh! Това имах предви, че не може да се махне. Може, но само с обезцветяване и е доста трудно.
Аз съм голяма фенка на маската за коса с мас, независимо какво друго се слага вътре. Дори като си правя маската с тривитаминола и като сложа и мас и е по-добър резултата, отколкото като слагам масла. Но нещо май ме домързява напоследък, а и маста ми свърши.
Мис Арк, нещо се замислям пак за промяна и май нещата вървят към червената боя...  newsm78
Извинете за дългия пост!!!  Hug

# 149
Съжалявам, но нямам време да прочета всичко, слаб ми е нета, ако не сте открили тези ампули с жен-шен, има ги много евтини в елитис, все им се чудя, но този път ще си взема  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт