Тайната на дългата и здрава коса - 54

• 22 524
  • 300
  •   1
Отговори
# 210
мерси на всички за милите думи за косата ми, въпреки че аз не си я харесвам Rolling Eyes

newsm09 newsm66 smile3544 Hug

# 211

а за промяната на прическата какво ще кажете  Thinking  ще ми отива ли ако я направя на етажи  newsm78     Rolling Eyes

# 212
ами щом ти е права мисля, че ако се направи на степени ще седи хубаво Flutter а и сигурно ще стане и по-обемна Crazy

# 213
ами щом ти е права мисля, че ако се направи на степени ще седи хубаво Flutter а и сигурно ще стане и по-обемна Crazy

не ми трябва повече обем  Naughty  косата ми е къдрава и си мислех , че с етажи може да се намали обема  Thinking   или с филиране

# 214
  • София
Пък аз все си мисех, че по- обемно е по- хубаво... е, ако не е прекалено,р азбира се - като ореол да не стане...  Laughing

# 215
  • Варна, а по празниците в Ямбол

не ми трябва повече обем  Naughty  косата ми е къдрава и си мислех , че с етажи може да се намали обема  Thinking   или с филиране
Моята преди беше една такава равно дълга, сега ми направи фризито етажи доста късички отгоре и бретона и е еднатакава развижена, мен ме кефи, въпреки, че изпитвам носталгия по старата, но пък пущината спря д асе къдри както аз искам!

# 216
опс аз май ти обърках снимката Embarassed

сега видях, че ти е къдрава Rolling Eyes ама пак ще стои хубаво, аз моята я нося на степени от доста отдавна. можеш да опиташ, все пак ако не ти хареса, коса е ще порасте Flutter само не си намалявай от дължината, много са хубави много дългите и къдрави коси Crazy

# 217
  • В полите на Пирин планина
На чуплива/къдрава коса етажирането дава допълнителен обем, според мен. Моята затова е на етажи  Peace

# 218
И моята. Rolling Eyes
Чувала съм, че обем намаляват като режат на определени места определено количество коса почти до скалпа. Имаше тема за буйната грива, там беше обяснено по-добре. Wink

# 219
Момичета, аз на тривиталинола му махам металното фолио отгоре, и го съхранявам, като го похлупвам с гумената капачка. Дали изветряват витамините така?  newsm78 Тя стои доста плътно, но все пак не е като истинска запушалка... Сори за тъпия въпрос, но наистина не знам, да не би да ги съсипвам витаминките!

# 220
Благодаря ти, Мис арк   bouquet Кажи ми, че за миризма говориш, докато не измиеш косата?  Praynig Или казваш, че стоиш примерно 20 минути с чесъна, измиваш косата, сушиш я и тя... пак ухае чесново?!
А добър вариант ли е да си намажа определени места по главата малко с чесън, да постоя 20-ина минутки, после да си нанеса традиционната маска (тривито, масла и т.н.), да постоя с нея да речем час и малко, и да мия? Множко ли става...

Между другото, ако не си си копирала от нета този импровизиран разказ, направи го и малко като пораснат Малкото, Средното и Голямото деца, много ще се забавлявате четиримата, докато го четете  Peace

# 221
Анелия, не съм мис арк, ама да кажа: чесънът МИРИШЕ, и то дълго (месеци след процедурите), но главно ако се навлажни косата. Много упорита миризма. И много отблизо също ще намирисва, дори като е суха, особено в началото. Така де, да не кажеш, че не си била предупредена Simple Smile Иначе, аз съм го ползвала при тежък косопад, и бях много доволна, но си миришеше. Е, не умрях от това. Гаджето ми се смееше, ама добронамерено - нали иска да съм с коса!

# 222
Благодаря ти, Мис арк   bouquet Кажи ми, че за миризма говориш, докато не измиеш косата?  Praynig Или казваш, че стоиш примерно 20 минути с чесъна, измиваш косата, сушиш я и тя... пак ухае чесново?!
А добър вариант ли е да си намажа определени места по главата малко с чесън, да постоя 20-ина минутки, после да си нанеса традиционната маска (тривито, масла и т.н.), да постоя с нея да речем час и малко, и да мия? Множко ли става...

Мирише ми само докато го измия. След шампоана, дори на влажна още коса, не се усеща въобще. Но мястото, на което аз го нанасям, е с диаметър около 2 см. т.е. не е много голямо. Не съм си навлажнявала косата, без да я измия след това, та не мога да кажа дали при дъжд например ще се усеща миризмата.
Не виждам смисъл първо да стоиш само с чесъна, после с него и с маската. Той си действа дори ако отгоре му сложиш маска. Както си решиш де.

Сериозно ли мислиш, че съм копирала разказчето от нет-а?! Tired
Или искаш да кажеш да си го копна, за да го имам?
Не мога да те разбера. newsm78

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 13:37 от ♥ мис арк ♥

# 223
Сериозно ли мислиш, че съм копирала разказчето от нет-а?! Tired

По скоро искаше да ти кажа да си го сейфнеш на компа и да го четеш на децата като пораснат  Wink

Ако след тази процедура ти израсте косица на желаното място, ще се жертвам и аз. На мен там ми е слаба косата.
Визирам теб, ♥ мис арк ♥, понеже след толкова обгрижване на косата ти, ако не си видяла резултат ( на това място ) и сега с чесъна успееш, ще е невероятно доказателство за мен.  И както казах ще се жертвам да поухая из дома  Joy  Crazy

# 224
Ами аз, честно казано, не съм много обнадеждена, защото косата ми на това място оредя преди около 15 години. И ако имаше останали живи луковици там, все щеше да порасне нещо за толкова време.  Rolling Eyes
Но аз съм голям инат и ще продължа да се мажа. Пък ако се получи нещо, ще покажа снимки.

П.С. Сега като чета думите на Анелия, май наистина не съм я разбрала правилно първия път. Ама докачлива съм станала, а? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт