Тайната на дългата и здрава коса - 54

• 22 518
  • 300
  •   1
Отговори
# 120
а пиеш ли нещо за това?

# 121
  • София
пия едни американски витамини (еквивалент на центрум) и герикапс
по-скъпи добавки просто не мога да си позволя  Sad

# 122
Момичета, а знаете ли някакъв шампоан или маска, или дори домашно приготвено по-добре, за по-бърз растеж? Но трябва да е супер безвредно, защото е за дъщеря ми. Много си мечтае за дълга коса, а милата има 10 см коса. И е чуплива, и става още по-къса. Подстригвам я веднъж на два месеца само връхчетата, за да тръгне уж, обаче за почти 4 години, това е резултатът. Само глезотия е, не е нещо належащо, затова търся абсолютно изчистена от химии маска или шампоан.  newsm78

# 123
DessiJ, бях питала един стилист в Пловдив, за продукти за ускорен растеж. Той ми каза, че такова "животно нема  Naughty" Всички тези продукти , които са обявени за стимулация на растежа, не достигали до това ниво под кожата, отговорно за растежа.
Аз обаче имам спомен от детството ми за един направо трагичен случай. Моя съседка-тогава на 4 год, имаше коса, която беше спряла да расте, беше вяла и много мазна. По това време лепнахме въшки и двете и ни мазотиха с гас, мас и оцет в продължение може би на година(защото ту едната хващаше отново, ту другата). Тази процедура направо сътвори чудо с косата и  Shocked. При никой не съм виждала такъв ефект. Ама аз не бих го направила на толкова мъничко детенце  Thinking Само споделих спомени  Peace

# 124
Благодаря. Поне да знам да не търся. Ще си я чакаме тази мечтана коса още.  ooooh! И аз имам спомени от газ, мас и оцет заради въшки е и е бих я подложила на тази процедура.  Joy

# 125
♥ мис арк ♥  намери ли синчето ампулите които го прати да закупи?
заинтересована съм. Днес ще ходя и аз да ги търся тук в София ако ги открия ще споделя   bouquet

# 126
всеобщото мнение е, че опада от нерви Close

На мой познат, за когото вече съм споменавала, точно от нерви му опада коса отзад на тила, във формата на кръг с диаметър 6-7 см. Маза се с чесън и се оправи. Искам да кажа, че от нерви е напълно възможно да се получи така.

icyangel, не, нямаше. То ако имаше нали щях да се похваля още вчера...Честно казано не знам къде да търся вече. А не ми се иска да ги поръчвам от нет-а.

# 127
ако не бъркам в Елитиса съм ги виждала  Peace

# 128
всеобщото мнение е, че опада от нерви Close

На мой познат, за когото вече съм споменавала, точно от нерви му опада коса отзад на тила, във формата на кръг с диаметър 6-7 см. Маза се с чесън и се оправи. Искам да кажа, че от нерви е напълно възможно да се получи така.

И аз съм на мнение, че е възможно от нерви и стрес да опада косата. При мен косопада започна след раждането на детето ми и не е спряла до момента. Сега, откакто ползвам маската, заедно с шампоан против косопад на Лореал (от професионалната серия) виждам доста голяма разлика. Иначе падаше на кичури, а сутрин като се събудех, намирах по възглавницата цяла топка с косми.  Sad Надявам се, че съм поела правилния път по отношение на косопада и вярвам, че рано или късно ще се преборя с този проблем, благодарение на всички вас.  Hug

Това за черния чай ми стана много интересно. В момента съм с току-що измита коса и незнам дали ще сбъркам, но мисля да рискувам. Тъкмо ще съм първата прецакана, ако резултата не е добър.  hahaha Отивам да си правя чайчето и после ще пиша.  Crazy

# 129
  • София
Мис Арк, за пореден път чета за мазането с чесън при косопад, и вече съм на път да се навия - досега ме отказваше миризмата при намокряне на косата, но пък щом помага.. newsm78 твоят познат колко пъти се маза с чесън? и само петното ли или целия скалп?

kiαrrα, точно същото е(беше) при мен - сутрин една голяма топка косми, и през цялото време ръсех косми навсякъде, колкото и да се стараех да го избегна..

# 130
[X] Little Black Riding Hood, наистина е ужасно. На ден по няколко пъти се налага да пускам прахосмукачка, защото целия под става в косми, а и мъжът ми постоянно се оплаква. Дано се преборим с този проблем. Ако имаш смелост - опитай с чесън, сигурна съм че има голям ефект от него, аз все още не смея заради миризмата му.
Забравих да каза, че косата ти въпреки косопада, е много хубава.  Flutter

Аз си изплакнах косата с отвара от много силен черен чай.  Crazy Първото, което забелязах е, че стана някак по-твърда и се загуби ефекта от готовата маска. Но като я поизсуших малко в корените, някак поомекна и живна. Сега си сложих замозалепващите ролки, за да си направя обем, че довечера съм на среща на випуска и трябва да се понаглася малко.  Flutter А ефекта на чая върху цвета на косата - незнам, може и да си внушавам, но ако досега изглеждаше почти черна, сега изобщо не е така. Застанах до прозореца, за да я огледам хубаво и имам страхотен шоколадов оттенък. Дано наистина не е само внушение. После като махна ролките ще мога да кажа със сигурност. Може и снимка да пусна, ако не ставам много досадна де...  Embarassed

# 131
  • София
благодаря Hug

# 132
  • Пловдив
Аз съм много доволна от шампоаа против косопад на фито- Фитоциан мисля че беше. След раждането косата ми падаше на цели кичури, мислех си, че ще остана без нея, направо ужас Shocked Пробвах Прегаин, Фитовал, Ревалид, но от този само на Фито видях ефект... Peace

# 133
А аз да споделя, че моят косопад се оказа вследствие на хипофункция на щитовидната жлеза, заболяване , което е страшно разпространено в България, особено сред жените. Откакто пия хормони и изпълнявам маските от нашата тема започна да ми никне нова косичка, което ме прави много щастлива. Така, че момичета, ако имате съмнения, косата пада малко по малко точно отпред и отстрани около челото. Ходи се на ендокринолог за изследвания. Пия витамини Мерц и засега съм доволна. Wink

# 134
Момичета, много сте изписали за една седмица, не знам как ще ви чета, че тръгнах на работа и едва ми стига времето. Та покрай това се и занемарих, нито маски, нито нищо и разбира се липсата на грижи се отрази и на вида на косата ми. Ужасно суха и вечно оплетена, особено отзад на тила. Честно казано не можах да намеря продукт без отмиване, който да оправи сухата ми коса.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт