Отговори
# 135
ЕЕее.......Пак ли няма снимков материал ... newsm78
Валерия отново  ли се скъта на задния ред... Mr. Green
Покажете момичета да видим какво сте правили ... Sunglasses

# 136
Много беше хубаво на срещата! Толкова отдавна не ви бях виждала! Много се радвам, че се запознах с Вал, чиято малка принцеса номинирам за най-културно февруарче! А за другите момичета - давайте да се виждаме по-често, аз обикновено съм в лудницата с 2-те деца, ама мога да се прежаля и да дойда и с тях 

Някаква тайна среща е имало май...  smile3516

# 137
  • Sofia
Много беше хубаво на срещата! Толкова отдавна не ви бях виждала! Много се радвам, че се запознах с Вал, чиято малка принцеса номинирам за най-културно февруарче! А за другите момичета - давайте да се виждаме по-често, аз обикновено съм в лудницата с 2-те деца, ама мога да се прежаля и да дойда и с тях 

Някаква тайна среща е имало май...  smile3516
Не беше тайна бе.  Grinning
Роси, каза който иска да я види докато е в София да и пише на лични и ние нали сме от Комитета по посрещането се отзовахме веднага.  Mr. Green
Чела си между редовете и си пропуснала иначе не би било лошо и ти да бе дошла да удариш едно рамо със снимките, Бубе спешъли фор ю от задните редици.  Laughing

Много се радвам, че се запознах с шеметното Роси най на края  Heart Eyes, също и с всички които не познавах  Hug а всички останали ми бе драго, че видях, скоро пак викам.  Laughing
Евелинка, пропускаш Рая която също се беше сляла с дивана и почти не разбрахме, че е там.  Laughing
Хайде до после или до утре или до когато имам свободно.  Grinning

# 138
Ей.София!Завидях ви за срещата Partyмного приятно излгежда,красиво място,прекрасни майки ,деца(май и един татко видях...)Ох,идиля Hug Hug HugВал ,ако ти кажа,че Левтери работят и имат крем-пити-всякакви ще дойдеш ли в Приморско? Laughing
Ние пък днес бяхме в Бургас на РД на едно януарче Heart Eyesщях и с Авито да се видя,но пак не успях Crossing Arms Ави,другия път Hug
ЦУн на всички и лека нощ!

# 139
Искам и аз на срещата Crossing Arms
Ели ,другият път на всяка цена Peace Simple Smile
Искаме снимки на рожденика Heart Eyes
Хайде чао засега ,че пак имам работа Mr. Green

# 140
Хахаха Софиянки  Thinkingи една Бургазлийка,като ви видях снимките /много сте сладки пу пу/ и се сетих за нещо.Наскоро г-жата на Карина от градината я пита:Ти къде ходи и какво имаше там?".Естествено с дяволита усмивка щото нали знае.Ама доста се същоса като и отговориха:"А ми ходих при един слон.Нямаше балони,ама с две каки много си играхме." Wink Laughing
А ми що толкоз малко снимки бе Crossing Arms,дет се вика не мой да нема недоволни Laughing Hug Hug Hug Hug Heart Eyes

# 141
  • София
Първо, момичета, благодаря за помощта относно редутското чудо!

Много съм развълнувана и ще напиша нещо, което си помислих точно преди една година: Леле, ПОЧНА СЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тогава започнахме да раждаме, а сега празнуваме първия рожден едн на най-свидните ни създания!

Зузулинке, Честито!  Да ти е жив и здрав Борис! Много се вълнувам! Още помня, че го роди точно 1 месец преди термин, не знам защо съм го запомнила, явно и тогава съм се развълнувала яко!

.....

Момичета ставам, че трябва да се приготвям.

Готи, и аз затова се сетих и ми стана много мило. Heart Eyes Hug
Валерия, посни снимки..... Laughing

# 142

Май и аз съм чела между редовете, че не съм разбрала за срещата. Нищо следващия път.

# 143

Честито на малкия пораснал Борис. Най-щурото детство с най - интересните приключения.
Зузу честит празник.

# 144
  • Sofia

Да  почерпя аз послучай РД на половинката. Да ми е жив и здрав.  Heart Eyes

Честит рожден ден и на куклата на Valeria.
             Да е здрава и усмихната!

Val, весел празник!!!

# 145
Виче,Честит рожден ден на Пламенка!

Да е много здрава,все така щура и забавна,и да минават Рожденните дни без синини!
Камчо,Честит Рожден Ден и на щастливия татко на трима!
[/center]
Да е много щастлив,здрав и да го слушат домашните.И дано във финансовата част да има само възход.

Голдънче,сетих се за нещо което става много бързо ,лесно ,вкусно е и напълно режимно.Ама го поствам тука,че е лесно и за нережимен десерт.
1к.кисело мляко,за нас 0,1%,я разреждаш с толкова вода.Разбъркваш на хубав айран.Овкусяваш със степ по избор.Аз лично слагам ябълков степ и канела.Слагаш едно пакетче желатин на др.Йоткер /другия е много гаден/,предварително разтворен.И мяташ във хладилника за няколко часа.Аз го сипвам в чашки за сок от по ниските.Облизвам си пръстите чак,а става доста.Сподели после дали ти харесва,че да не ти писне съвсем от трици. Grinning

# 146

ВАЛЕРИЯяяяя.....Да ти е жива и здрава Пламена !
Нека бъде щастлива и винаги така добричка да помага  Mr. Green
Усмихната и красива ... Hug
Послушна и изобретателна-като майка си.. Mr. Green
да има само слънчеви дни в живота си..
Нацелувай я от нас всички...  Mr. Green

Kамчооо..съпругът ти много да ви радва,пази и обича,жив и здрав да е,желая му дъъъълги години семейно щастие и разбирателство...  bouquet

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 10:12 от бубето 29

# 147
  • София
Честит Рожден Ден на Мена Ботка  по майка Леа Пуловска Hug Hug Hug
А, ето го и подаръка Mr. Green:

И още един като за принцеса, че сигурно вече е минала курса и й трябват регалии (мисля, че така се казваха предметите символизиращи кралската власт Wink Laughing):

Ей и не плюйте по фотографа hahaha...не бях само аз! Я и другите снимачици да извадят мат'риал Laughing! На мен ми се връчи инцидентно туй нящо апарата, без инструкции, без нищо, че и за този снимков материал трябва да сте доволни, защото стана на прима виста, след което сдадох машинката на собственичката, която като се бара за многофункционална, да беше взела и да поснима малко с крак, докато дундурка дете и внимава в разговорите Joy Hug
Айде, по-късно пак, че имам пиавица на крака, която е от нов вид " ревящо-деряща се сухоземна гъгрица, с основно местообитание скута на майка си" Crazy

P.S. Опс, нещо и аз съм чела между редовете, ама така става като звероукротителствам същевременно...та, ЧРД на Сергей Камчов Wink- нека винаги бъде опора за семейството си и Ками желая ви дълбоките старини да ви сварят заедно все още много влюбени Hug

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 10:51 от ephrossina

# 148

Честит рожден ден на малка ЛаРедутка Пламена, да е здрава, да е щастлива, да расте в забава в това прекрасно нейно семейство. Нека бъде момичето, по което да се заглежда цялото момчешко съсловие в училище, нека бъде винаги най-умната, най-интересната и винаги да бъде първа. Много целувки от всички нас, скъпа Вал.

# 149
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПЛАМЕНА!ВЕСЕЛО ДЕТСТВО,ЗДРАВЕ И МНОГО ЗАБАВЛЕНИЯ!
 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА МЪЖА НА КАМ4О. МНОГО ДА СЛУША ПОЛОВИНКАТА СИ!

ЗУЗУ , ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА СЛАДКИЯ БОРИС. дА Е ЗДРАВ , СИЛЕН , УСМИХНАТ И МЪНИЧКО ЩУР!

Общи условия

Активация на акаунт