Отговори
# 15
ЧЕСТИТО  КРЪЩЕНЕ НА СЛАДКИЯ ПУХКАВ КОЛОЯН И ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!
БЪДИ МНОГО ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО МИЛО ДЕТЕНЦЕ!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ФЕВРУАРЧЕТА, ФЕВРУАРКИ И НА ВСИЧКИ НАШИ БЛИЗКИ И РОДНИНИ - ОТ ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕТЕ!
[/b][/size]

# 16
   newsm51ПУХИиии...да ти е жив и здрав Калоян ,честит християнин и именник...  newsm51Честито на всички празнуващи днес,именници и месечинковци...Весели и здрави да са.. Hug
КАТ...браво за темата... smile3501

# 17
  • София
Цоп и аз в темата. Страхотно оформление , браво Кат.
Момичета в София  и другите топлофицирани градове ,усеща ли се при вас кризата с газта? Топличко ли им е на бебчетата?Жестоко е този конфликт да се разиграва точно в разгара на зимата , когато тем. в цяла Европа трудно минава над нулата.Аз все си мисля , че това са някакви игрички между Киев и Москва , които държат в плен Стария континент заради несметните си залежи от природни богатства.Естествено в тази каша малките държавици като нашата да са най - засегнати. Дано всичко прключи възможно най-бързо.
...

Камчи, у нас, значително се усеща липсата на топлина, т.е. нямаля силата на радиаторите и дебита на топлата водата - също. Каквото и да значи това, е ужасно гадно. Но...... Tired

# 18
  • Козлодуй
Запис и от мен в новата темичка.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички с името ИВАН и неговите производни!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ на госпожиците СОНЯ, ВАСИЛЕНА, адашката МИРА и АЛЕКСАНДРА!
Нека са живи и здравички за радост на мама, тати и всички вкъщи!

Да се отчетем от последната консултация.
След 1 мес болести, ние вместо да наддаваме сме свалили 60 гр. Shocked
От 8.060, сега Мира е 8.000. На височина записваме +1,5 см и вече е 71,5.
Май продължаваме да сме от най-малките бебчета...
Поне да преборим бронхита, а после ще мислим за килцата.

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 20:37 от pgzenga

# 19
И у нас радиатора цял ден е на 5, а е студено, друг път е на 3 и то не постоянно пуснат. Сега окъпахме Ина с топла вода. Беше пусната само топлата, друг път е гореща, сега я къпахме набързо. Добре че имаме бойлер и го пуснахме за нас, а и най-вероятно за следващите дни... какво ли ни чака....

Hug

# 20
Много съм щастлива  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
Имаме си ходещи крачета и ние.Евката направи първите си крачки тази вечер  newsm44 newsm68

# 21
Здравейте, Simple Smile
Пухка, да ти е живо и здраво християнчето Simple Smile !
Изабелка , честити ходещи крачета ! Simple Smile

Аз се отчетох и в темата за националната среща.

А за парното и у нас е като при всички, но заради добрата изолация е топло и не се налага да използваме допълнително отопление, но все пак дано да се разреши бързо конфликта, че не само по топлото ще ни удари Sad .

# 22
Ние тази вечер топлихме вода за къпането на малката. Отврат просто...
Изабелка, честити ви ходещи крачета.
Пускам и линк към бебешкия дневник http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=110921 Който няма регистрация, да ми пише на лични...
Някой ми църка до ухото. ..

# 23
  • Пловдив
Изабелка,хайде честито.Много се радвам.да я нацелуваш малката бубка. ]
А с алергията докъде стигнахте.Има ли светлина в тунела?

Ние сме утре на консултация и тогава ще се отчета.
При нас се усеща понижението на температурите,но все още е поносимо,защото и без това не обичаме чак толкова горещо.Радиаторите съм ги сложила на 3 .А с топлата вода нямам проблем,защото сме на бойлер.Виж ,ако дойде режим на тока,тогава вече положението съвсем ще загрубее. Sad

Пухи,честито християнче! bishop

# 24
Много бързам, но не мога да пропусна да честитя на всички Именници и месечинковци! Да са здрави и щастливи!

Честито Християнче - покръстихме си Царя!

Честити ходещи крачета на Изабелкината мома!

Утре трябва да ви пиша за яденето за колебанията ми за рожденния ден и за още нещо ама забравих.... и за нац. среща също!

Изчезвам!

Каттт, СТРАХОТНА ТЕМА! Благодаря!

# 25
Честит празник на всички именници, много да са щастливи и засмяни.
Честит християнин на мама Пух.
..........
после пак, че Пепи мрънка за Том и Джери...

# 26
МЕРСИ  НА ВСИЧКИ Hug Hug Hug

Изабелка,хайде честито.Много се радвам.да я нацелуваш малката бубка. ]
А с алергията докъде стигнахте.Има ли светлина в тунела?
....

Ами оказа се в крайна сметка че не е алергия,а пневмококи  Tired Лекуваме ги с капки в носа,трябва да се оправи вече  Hug
Още през Септември,в началото на сагата със запушения нос правихме посявка,но излезе стерилна и затова детето го лекуваха с всякакви други диагнози.Сега пак правихме посявка и причинителя цъфна.Това ме води на мисълта,че не всички лабораторий са читави.Ако още тогава имахме този резултат,щяхме да си спестим 4 месеца мъки и безброй АБ и капки за нос  Tired Сега лекаря ме задължи да занеса пробите в лабораторията на ВМИ  и  ето че изолираха нещо. Пловдивчанки - ако на някоя се наложи,носете си пробите там  Peace Първия път носих в Писанец,уж частна,по-хубава и т.н.  Crossing Arms

# 27
Пухкалинке, честито ви Християнче!!!
Изабелкоо, хайде честити ходещи крачета на Евката!!!

# 28
  • София
Хе-хе-хе, Изабелке, Честити Ходещи Крачета на Ева, мила! Да я водят само напред и към хубаво! Hug

# 29
  • Пловдив
Ееее,Изабелка,колко гадно,че така се е получило.Натрови се детето и през ада само дето не минахте,а то заради какво-човешка грешка.Дано да не се случва повече. Peace

Общи условия

Активация на акаунт