Иначе от днес почнах да давам освен пюрета и оризова каша. Само каша н ему хареса, но смесена с плодово пюре - ок мина. Утре ще продължа с въвеждането й.

Много е важно също, докато се стяга корема, да се стяга и тазовото дъно (това важи за раждалите нормално). Ето ги и Упражненията на Кегел за тазово дъно. Т.е. стяга се едновременно отвън (корема) и отвътре (тазовото дъно), за да има ефект. Иначе, ако се стягал само корема отвън, тазовото дъно ставало дори по-зле, т.е. по-отпуснато. Така каза нашата инструкторка.
На Мишел скоро няма да й никнат, като гледам. 
Доста скоростно го давам, макар и да я сложиха в групата на алергичните деца.
Вече сме 7.550кг/69см. Най после успяхме да дадем урина за изследванията, месец след крьвта.

През деня си дремваме различно, но общо кьм 3-4 ч.
за мами и бебоци!
Айде стига сьм ви отегчавала като се оправя пак ще досаждам. 

Чудя се и за раждалите "неестествено" това с Кегела дали е толкова важно и наложително... Знам, че може да е само от полза, де, но се чудя много ли съм изпуснала...
Чудя се и за раждалите "неестествено" това с Кегела дали е толкова важно и наложително... Знам, че може да е само от полза, де, но се чудя много ли съм изпуснала...
Е, за който има нужда де.
Моят корем доста се беше разпънал и без упражнения е абсурд да има същата здравина като преди.
- добре, че отидох на курс, белким там понаправя някое друго упражнение. Вкъщи не мога сама и това е.

май ще си легна след малко 

на Марти и на Петьо много жилави деца бе, скрихте ми шапката Веси
ох пожелавам ви на всички с нощни приключения скоро да си ги проспивате спокойно нощите чааак до към 10 часа ако може 
отивам да спя явно няма да яде Иво
Само дето снощи заспа в 23 часа, но все пак поне се понаспах тази нощ.И сега пак спи, а аз ще ходя да правя нещо за обяд.
и май няма да има разходка.Добре че вчера използвахме максимално хубавото време.
,а аз вчера се видях в чудо из нашите улички,кал,киша и нервни шофиори...Днес бяхме на консултация,макар че кантара не мери точно-8200тежим,68см.,вече и 2 зъб се вижда;
...хората са измислили програма за възстановяване на изтритите файлове 
дано не се разболявате повече 
.

.Спи по 15 минути няколко пъти и това е.Отгоре на всичко през ноща поне 3-4 пъти пак се буди.И аз вече незнам къде се намирам
.Баткото добре ,че е по голям та да се оправя сам миличкия.