,от начало си мислех че си внушавам или нещо подобно,но вече всички го чуват а тя си ги изговаря едно такова ясно и многоооооооо сладко

За протокола вече сме 8кг. и 69см. на 7м.

Зъбки и ние нямаме,но беззъби няма да останем

лена нощ
,от начало си мислех че си внушавам или нещо подобно,но вече всички го чуват а тя си ги изговаря едно такова ясно и многоооооооо сладко

, и какви мигли само
Да имате всички много усмихната, здрава, весела, щастлива и късметлийска година!

Иначе следя редовно какво се случва тук.
, много е пораснала, водихме я за Нова година на Сапарева Баня, а тя милата се събуди 15 мин преди фойерверките (да не изпусне нещо 
:

:
.
.

.
). Дано като избият и да се кротне 
Има бая да си почакам, ако я сложа на гърнето 

. После към 11:30 яде зеленчуково или месно-зеленчуково пюре. Около 15:00 - 210 мл. мляко. Към 18:30 давам различни работи - или каша с плодово пюре, или плодово пюре с бишкоти плазмон /тези които са на прах/. Правила съм и кисел, но не ми харесва. Пресни плодове също давам. Към 21:30 пак мляко. Смятам да купя в скоро време масло Президент - четох, че било добро да бебета. Ще купя и бебешки сухари и краве сирене и да правя попара. И така ни минава деня 

Като я вдигна за ръцете (под мишниците) нагоре, тя си вдигна краченцата. Това било признак за бъдещо влачене по дупе. Каза, че обикновено на дечицата им увисвали краченцата надолу. Ама наш'то е пак от изключенията. 
Чак ги досрамя, че са им толкова големи бебетата. 

Не, че ние бързаме, де.
Мишел, ако не ядеше, щях тогава да се притеснявам, пък тя яде доооста. Предното ни зацикляне в килцата беше от недостиг на кърма. 
), през 30 мин. А пък, ако е необходимо, може и през 15 мин. Да, аз бях писала за тях наскоро. Преди още някой беше споменал. При моето дете действат дори и леко приспивателно, ама знам ли - може пак да сме от изключенията.
М/у другото, много сте хубави двамата с Кристиян!
.... 

браво да сте живи и здрави и по бързо да се възтановявате, дано да е зъбче и да избие...