Понеже моето шило в момента ми дърпа ръцете и трудно пиша само ще се похваля че днес ставам на 26г.

Тортичка после ще почерпя че едвам го удържам тука...

Дори, ако се наложи да я дадем на частна ясла или гледачка (още не съм решила, кое от двете е по-удачният вариант, но това е една друга тема), пак ще е по-добре отколкото да получавам майчинство мин.заплата. А пък бабата ни тук нещо като че ли не е успяла да спечели доверието ми, пък и не знам дали самата тя би се ангажирала да я гледа постоянно...
Бях се сетила за теб, че не си писала след празниците 

за прегледа на оченцата да има профилактичен до 6 месец ние ходихме и по рано че нещо и сълзеше едно оче, но се оказа че всичко е било ок, дано и при вас всичко да е добре ... 
, има и един показател който от табличката на първа страница трябва да е 71-90 при нас е 55.4 (MCV ср. обем на еритроцитите )
това също: 
тук в България ....

докато вляза в график след дългата ваканция...
.

Знам, че не на всички помагат хомеопатичните, но преди да се пробва, няма как да разбере човек. Мойто хлапе явно реагира добре на хомеопатията, щото засега само тези "лекарства" са й помагали (екземи, зъбки, сега и при имунизациите). Моят мъж все се майтапи, че хомеопатията е религия - по-скоро трябва да вярваш, че помага. След като мойто свеки ми обясни надълго и на широко как се приготвят хомеопатичните продукти, клоня повече към мнението на мъжа ми.
Напротив!
Т вече няма но започна да подкашля