Тортено предизвикателство Февруари 2009

• 53 733
  • 848
  •   1
Отговори
# 165
Tandoori стискам палци всичко да мине по вода.

Аз съм готова с фигурките. А тази седмица мисля да се захващам с тортата.

# 166
  • София
Тандури, всеки получава изпитания според силите си, така че не се съмнявай, че ще преодолееш и това, а накрая, за да го отпразнуваш, може да реализираш някоя щадяща силите ти, но не и нашия възторг, сезонна торта:)))

# 167
Аз също започнах с украсата, нищо че тортата ми е чак за 8-ми февруари. Този път ще се подкова по-отрано.  Wink

# 168
Тандури, стискам палци. Ти си такова младо яре (ма от стара коза), ще се справиш и още как!
Целувки!

П.С. Готова съм с тортата, утре пращам (и ядем).

# 169
Благодаря на всички за милите думи! Simple Smile Дано да мога да ви зарадвам ( и домашните също) с торта по някое време Wink Peace

# 170
Tandoori леко да премине всичко  Hug

Аз съм в ужас - идеята ми пак се оказва почти невъзможна за реализиране  Cry. Е обаче като само това ми хрумна на тема сезони ( хич не ми харесва тази тема ). Не знам , ако не се получи това което беше като замисъл  най-вероятно няма да участвам и аз.

Хайде спорна работа на всички

# 171
  • Vaudreuil Canada
Аз съм в ужас - идеята ми пак се оказва почти невъзможна за реализиране  Cry.

Никакво предаване - нали затова е предизвикателство!!!!!

# 172
  • У дома
Аз пак последна разбрала - Tandoori , леко да мине и бързо да си стъпиш на краката, че я гледай колко очи са вперени в теб  Hug

Още нямам идея за моята, а трябва да е готова за края на седмицата  Sad

# 173
Рая, Шемет е права! Никакво отказване заради идеи! Нали това му е целта Simple Smile
Аз между другото имам идея...дано не ми мине котка път, дори и да е след последните дати да я осъществя и да ви я покажа.  Peace

# 174
  • Plovdiv->Toronto
Кураж Тандури, стискам палци, бързо възстановяване  Peace!
И аз съм готова, уф, все по-извънземни торти ми хрумват ... Следващата вече сигурно няма да е изпълнима  Rolling Eyes. То и тази  Laughing, седя и плескам, почти без проект, а хлапето все пита мамо това за какво е, това къде се слага  Laughing. Незнам, казвам, лепкам го където намеря, пък каквото стане  Joy
Втората правя след седмица  Peace...

# 175
Аз проблем с реализирането нямам - е и да имам все ще го "позакърпя" , обаче се налага да правя торта с огромни размери ( основа около 50 на 50 см поне ) и трябва и 2ри етаж да има . Какво ще го правя това "чудовище" не знам  Rolling Eyes.
 А за по -малка не става - това което съм намислила да "тупна" отгоре просто не се събира на по-малка торта  newsm45

А аз нали съм инат - искам да е това което ми е дошло като идея , а не да измислям други щуротии. Ех ...как се ядосвам за глупости   Tired
 Хората вече 2ра торта правят  ooooh!

# 176
  • Plovdiv->Toronto
Направи всичко много мъсинко, аз така направих  Simple Smile ...
Иначе и аз какво бях замислила, мале-мале  #Crazy ...
После, макар и с гости, голяма торта трудно се яде  Shocked...
Ако не ти е поръчка зор ще видите Simple Smile, поне аз собствени торти не обичам да хвърлям, а не искам и сама да ги ям, че ми се залепват по извивките  Laughing ...

# 177
  • София
Raya, 50х50  Shocked умирам от любопитство вечееее!

# 178
Ели там е работата , че не може да се направи по - малко . И аз искам но не става  Sad. Иначе трябва да събера поне 30 човека после да я хапват тази торта , че и "to go" да им давам.
 За хапването ще се хапне , но номера на дънките ще скочи  Mr. Green
Ох как спамя темата с моите глупости - обаче се "пукам по шевовете" от яд

# 179
Рая, раздай на съседите  Sunglasses Аз така правя. Знаят си, че като има тортено предизвикателство те намазват Simple Smile И си ме питат даже понякога  Laughing Аз съм им обяснила за форума, за това какво правим, даже много от тях ( тези които дойдоха в къщи, а не им занесох у тях) проявиха интерес и разгледаха и другите торти.
Много сплотява междусъседските отношения  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт