"Готини сме ний мадами, а през МАРТ ще бъдем горди мами!"

• 15 677
  • 340
  •   1
Отговори
# 60
хубаво е да си сидиш вкъщи- топличко ми е, мързел по цял ден.  Rolling Eyes
Добре дошла на Бухта. Hug
Дъртата маймунка пак успя да ме разсмее.   bouquet
Добро настроение- аз във Вижън ходя за 3 път. Правиха ми стандартните прегледи. Минаваш на 2 уреда и след това при доктор, който те гледа по-обстойно. На мен и 3те пъти ми разширяваха зениците- 1 път за да видят диоптера, 2 път профилактично дали не съм го качила и сега 3 път пак профилактично. Чуството не е приятно, поне на мен де. 1ят път ми разширяваха зениците само с едн капки и 3 дни бях като наркоман- кофти виждаш. Обаче 3ят път беше с 2 вида капки, стана бързо и за 10на минути ми се оправи зрението. Но аз ти препоръчвам да си с някой, все пак ще ти ти е кофти зрението, а и в нашето положение по-добре да не си сама.
Ние на 12 сме на преглед. Бебка ритка днес доста добре. Незнам за вас, но аз много се радвам като рита. Rolling Eyes

# 61
Здравейте мами  Grinning
Много съм доволна от ЖК -  Grinning бебо е добре надолу с главичката /той си беше така и предния месец /,станал е 1.900гр  Crazy с 900гр повече от миналия месец - чудя се ако продължава така как ще излиза  Shocked и по закона на Мърфи преди прегледа удряхме,ритахме и в момента когато доки започна прегледа се кротнахме и той ни вика - "Много спокойно дете!!!" и 5мин след като излязохме от кабинета на нова сметка - юмруци,ритници точно в пикочният ми мехур - лудо,лудо дете  Laughing но важното е ,че всичко е ок и аз съм супер щаслива  Grinning
Добре дошла на новата мама  Hug
Дърта маймуна  rotfImbo - определено още повече ми повиши настроението  Wink
Сега ще хапваме,че направихме една дълга разходка и бебо ми отне всички запаси  Grinning

# 62
Здравейте.Възмутена съм от моята доки,едно че и плащам допълнително за преглед,др че ме гледа максимум минута на ехограф,а да не казвам че веднъж  не ми е показала дундичка.Каза че върви с 2 седмици напред,но не  и колко тежи.За това съм решила да раждам в Пловдив(може би в "Селена").До мамите от пловдив,ако имат сведения за добър доктор там,да споделят име,ще съм безкрайно благодарна.Може да сложите номерата ми на първа страница,да си стоят там,ако някой не успее да запише,да си има резервен вариянт.на м-тел:0885079969,на глобул:0896988178
Само да уточним,с смс ли ще става всичко или с обаждане,защото ако е с смс,предлагам в края на съобщението да има име и ник,понеже не знам всички мами как се казват. byeе това е засега   Креми, ако си решила да раждаш в Селена- д-р Петрова е добър избор.Тя е ведра ,отзивчива и способна.

# 63
Креми, ако си решила да раждаш в Селена- д-р Петрова е добър избор.Тя е ведра ,отзивчива и способна.
За ФМ съм записана при Кръшков,но се чудя дали да раждам при него.В понеделник ще отида пак и ще се поинтересувам от Петрова.Благодаря за инфото

# 64
  • Варна
kremmyto кога ще ходиш в понеделник? Аз съм на ФМ при Кръшков в 13.30ч. в понеделник, може да се засечем

# 65
Креми, ако си решила да раждаш в Селена- д-р Петрова е добър избор.Тя е ведра ,отзивчива и способна.
За ФМ съм записана при Кръшков,но се чудя дали да раждам при него.В понеделник ще отида пак и ще се поинтересувам от Петрова.Благодаря за инфото
За нищо! А не си ли мислила за Торакс?Аз ходя там на ЖК и изкарах курса за бременни, от който съм страшно доволна.Сега, както е заледено,си правя комплекса упражнения в къщи-определено помагат за болките в гърба. А иначе,моят бебок си стои упорито с дупето надолу.За жалост нещата упорито вървят към секцио...

# 66
  • под кривата круша
Влизам набързо да разкажа за прегледа, че още са ми разширени зениците и РС ме дразни.
Значи, Бухта, първо ме гледаха на онзи уред дето ти духва въздух в окото и се фокусира докато видиш ясно къщичка. След това със стъкълцата гледаш букви и цифри. После ми разшириха зениците-слагахи ми 2 пъти капки през 15 мин., след което пак ме гледаха на апарата с къщичката. След това, пак ми капнаха такова за зениците и седнах пред един друг апарат, където първо ти осветяват дъната/може би/, а после все едно ти вкарват в окото нещо като монокъл. Осветяват и него, ти си движиш очната ябълка нагоре-надолу, а лекарят оглежда от другата страна. Питах, решаващо било да няма отлепвания по ретината. В случая аз нямам, т.е. имам две много малки дегенеративни зони, но докторката ми каза, че е напълно безопасно и написа становище, че няма офталмологични противопоказания за нормално раждане. И бяха супер мили, както винаги, толкова хубаво ми стана Hug Отидох сама, даже в един момент си викам как може да съм такава овца да не взема някой, но просто нямаше нужда. Питаха ме как съм, да не ми е лошо... Даже сега съм на работа, правя неща без компютър защото още не е преминало напълно, но си е съвсем поносимо. Само светлината в началото ме дразнеше, но не чак нетърпимо. Да ви кажа, и без високия диоптър бих направила такъв преглед-трябва да се внимава с очите. Изчезвам, че сда не си правя експерименти с този компютър. Успех Peace

# 67
Здравейте мами!
veroniki- Hug точно се чудех що се загуби , то викам стоене при мама ама тва и след празниците продължи , пък тя си била в къщи моля ти се Joy ! Важното е поне да си си починала , а много кофти за баткото и аз моя все го следя да не се разболее нещо , че ми е все мъчно като е болен , толково са отпаднали и кратки  Tired.

Есме- браво за прегледа. Heart Eyes

Зеленко- ама тва хич не го разбрах  newsm78, що няма да взимаш 2 месеца пари заради болничния?

БОДЛИВКА-  нещо не мога да те засека тия дни в скайпа, къде се губиш бе скитник?

Много нови мами  Hug браво,  добре дошли момичета!   bouquet

А то в събота щяло да се работи- гадост. Sad

# 68
запис.
Много хубаво заглавие на темата и слончетата и те!

kremmyto аз ходя при Д-р Кунчев в частния му кабинет.Той разражда и в "Селена" и в "Торакс" по избор на пациента!
Ако те интересува мога да ти дам телефона му за връзка.Много мил човек,каквото и да го попиташ,ще ти отговори подробно,без значение колко време ще изгуби!
ако искаш пиши ми на ЛС -не винаги следя темите

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 16:04 от The_light_2008

# 69
  • София
 Сетих се какво друго имах да споделям.
 Добре дошли на всички нови мами - доста са и не съм ги запомнила поименно - ще ме прощават.
 Стийм моп и аз имам и съм доволна. Май dobro nastroenie се притесняваше да не се надуе паркета - спокойно не се надува и става идеално чист, а моето дете е от тези дето почти целия им ден минава във въргаляне по пода, та ми върши чудна работа. И преди съм го казвала, но пак ще повторя - за мен голям плюс е, че не се ползват препарати, което е добре в бъдеще за бебоците (също и за хората с алергии), а и щади околната среда. Естествено преди това трябва да пуснеш прахосмукачка да обере боклуците, но аз и преди като миех с кофата и парцала пак го правех.
 За името и ние от няколко месеца го мислим и като гледам май Теодор ще си остане. Уж не беше окончателно, ама всички други след обмисляне ги отхвърляме и това май остана единственото име, което отговаря на изискванията ни, а и ни харесва и на двамата с половинчо. Той даже от една-две седмици започна и по име да се обръща към бебо - вика му Тео  Grinning.
 Относно кръвната група аз като раждах Ники си имах официален документ от лаборатория, но въпреки това не ми я признаха и ми я правиха на ново в Шейново. Доколкото знам в повечето болници така процедират, защото ако се случи да ти е сбъркана кръвната група, може да стане беля и хората се подсигуряват.
 И аз като Elwing много се тормозя още отсега как ще преживеем раздялата със синчето. Той милия напоследък е като залепен за мен и понякога даже и баща си не иска като реши, че трябва аз да го гушна. Ако пак се наложи да раждам секцио ще трябва да сме разделени цели 5 дни - сигурно ще се подуя от рев.
 Вчера имахме годишнина с мъжа ми (то ние сватба не правихе, а просто се подписахме) и той ми подари много готино албумче за снимките на бебока - качила съм го в албума.
 dessiss, чакаме и от теб снимки на комплекта за изписване.
 Аз още не съм си харесала нищо за изписването. Нали имам едни познати дето държат детски магазин и тя едната все ми вика да не бързам, че има време до март и тепърва ще почват да зареждат пролетни неща. Знам само, че не искам от комплектите с по 10 неща вътре, които после не ги ползваш и така си остават.
 Айде да бягам да свърша малко работа, че няма кой друг да ми я свърши, а детето ще се събуди след малко.

# 70
здравейте,аз се прибрах,направих няколко покупки за бебчо,скоро ще ги снимам и ще покажа  Peace

# 71
Айде и аз да се отчета от прегледа - бебко е добре, с главата надолу.  Peace  Плацентата е свежа. Ама хемоглобина ми нисък, та док ми предписа малтофер да пия до другия петък и тогава пак да си правя кръвна картина и след обяд пак на лекар. Тогава ще пишем и болничния, та да съчетаем нещата. А иначе съм качила 20 кила отначало и док се хвана за главата. Майтапи се човека, че Коледа мина и няма да ме колят, да не съм се угоявала толкова...Както съм тръгнала ще си ударя 100 кг до до края  Embarassed  Embarassed Похапвам си сега, какво да правя. после ще свалям!дай Боже!  Praynig
А и да питам - някоя от вас ходила ли е на алерголог, щото моя док ме посъветва да отида за всеки случай, щото ми е много чувствителна кожата, като се пипна ми става червено?  newsm78 Та питам какво представлява самото изследване?

# 72
мамита, ама днес е бабин ден  Rolling Eyes
ето ви нещо интересно http://zadoma.rozali.com/praznici/p9454.html

# 73
cvetka-koketka аз днес също съм на вълна килограми, искам да те питам ти  колко килограма беше като забременя?
Аз започнах от 70  Embarassed и днес като се претеглих бях 80  Embarassed направо не ми се мисли.
Май ще започвам диета.

# 74
krisi99  за какво говорим - прасето забременя на 75 килца и вече съм се усвинила на 95  Embarassed  Embarassed Така че стотака го гоня с пълна сила!!!Само да не го надмина, че СРАМ  ooooh! Диетите после

Общи условия

Активация на акаунт