София-ж.к.Хаджи Димитър,Стефан Караджа,Суха река и ДРУГИ :)

• 31 548
  • 318
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Спомням си, че някъде имаше тема за плуване за малчовци, но басейна не беше никак близо, май в Банкя. Отивам да потърся.
[/quote]
Ние сме точно като вас и затова те разбирам напълно. Все още нямаме планове, нека питам моя мъж довечера и ако не ходим никъде, ще ти пиша пак тука - може и да ти направя услуга за вечерта  Simple Smile
[/quote]
galaUSA много благодаря  bouquet  bouquet  bouquet, аз мога да го оставя имам доста близки под ръка,но мъж ми не иска на никой да го даваме и сами да си го гледаме, поради нежеланието после да слушаме как ни гледали детето. Та затова ще си ни е гербова марка Joy, но пък да си кажа честно бебето ни направи истинско семейство и сме много щастливи.  chef Пък за годишнината измислих да идем на вилата, на чист въздух!!! Simple Smile

Ето намерих го:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=278612.0

# 121
  • София
и аз да се запиша в групата на имащите годишнина през март и нямащи планове  Mr. Green

Айде днес на зоопарк!

# 122
Аз пък смятам да ви агитирам да ходиме на народни танци  newsm57
Видях обява за курсове за начинаещи (и напреднали имаше, ама аз не съм) в 42 училище. Събота и неделя са и смятам да пробвам да подрусам хорце, много ме кефи, пък каквато съм урбанистична грешка, не знам едно хоро като хората.

# 123
  • София
Шаманката, супер идея !
В колко часа са танците ?

# 124
  • с трима мъже :)
Шаманката, супер идея !
В колко часа са танците ?

Аууууууу
и аз, и аз  newsm68  261uu  Hands Clap sohappy

жгмъц, хайде да пием кафе с тебе и да си направим приемо-предаване  Wink

# 125
  • София
Моя син е може би със скарлатина или в най-добрия случай с ангина, та кафето се отлага засега ... Видя ли какво писах за плуването и басейните ?

# 126
да, бе, ужас е това с плуването  Sad отчаяна съм просто

жгмъц, много съжалявам, за малкия, че пак е болен. Не ти го казвам ей-така - като клише, а наистина се отчаях, като прочетох поста ти. Просто ми става мъчно, наистина и на вас все така ви върви - все нещо става не както го плануваш. Бе то с малки деца е така. Дано се оправи бързо детето, дано е само ангина и то в най-лека форма. Хайде, кажи ни по-късно как сте и дали се оправяте.

Ех, мила, измъчи се и ти   Sad

Бързо оздравяване  Hug

# 127
  • София
galaUSA , благодаря ти, знам че не е клише ...  Hug
Предполагам, че няма да пипне скарлатината, нали го тъпча с водорасли, но ангината му е в кърпа вързана. С баба си ще се гледат днес, че съм на работа ....

# 128
   Може ли и аз да се включа за танците Simple Smile Като бях малка ходих на народни танци, но после се отказах и вече съм ги доста позабравила Simple Smile Кажете в колко започват и дано да са в неделя,че нашия татко работи в събота и няма кой да гледа дребния Simple Smile Покрай танците мога да сваля някое и друго килце  Praynig
  Ей, Сакс и на мен ми се ходи на зоологическата, но нямаш място за количката ни Simple Smile

# 129
Аз още не съм звъняла да питам как стоят нещата с танците, видях обява на спирката. Пише, за начинаещите, събота и неделя от 11 часа. А и май започва групата от 21 февруари. Ще се радвам да се съберем по голяма дружина. Аз още не съм сигурна на кой ще оставям Альо, че събота и неделя на Иво му е работно доста, ама ще видим. Най много и той да друса хорце с мама. Като имам повече инфо ще пиша.
Жгмъцке, бързо до оздравява момченцето и стига толкова боледуване. За тая година стига.  Hug

# 130
Аз още не съм звъняла да питам как стоят нещата с танците, видях обява на спирката. Пише, за начинаещите, събота и неделя от 11 часа. А и май започва групата от 21 февруари. Ще се радвам да се съберем по голяма дружина. Аз още не съм сигурна на кой ще оставям Альо, че събота и неделя на Иво му е работно доста, ама ще видим. Най много и той да друса хорце с мама. Като имам повече инфо ще пиша.
Жгмъцке, бързо до оздравява момченцето и стига толкова боледуване. За тая година стига.  Hug

У! Ма па час! Направо ти отива целия ден просто. Имам предвид нашия татко, понеже той работи и събота и неделя винаги - на частно. И кой ще гледа децата? Примерно Алекс вече мога да го запиша и него - шаманке, само за възрастни ли беше обявата, помниш ли? Но малкия  newsm78 Ако беше вечер, таткото след работа щеше да го глреда. Пък то сега  Thinking
Бе искам да ходя, ще пробвам как ще го докарам.

Кой ще ходи в зоологическата, хора? Кога?
В моята кола място колкото щеш... Имам и място за още една седалка отзад, при децата и един родител до мене, отпред. Ходи ми се и на мене някъде, щото мъжът ми работи ВСЕКИ БОЖИ ДЕН и никога никъде не ходим с него... А пък сами все не мога да сколасам.

Единствено имам мисъл, че този уикенд няма да сме в София. Пък заради работата на мъжа ми - в провинцията има частно за този уикенд, та май ще си ходим. Засега не знам още  Simple Smile

жгмъц, кво стана с детето?

# 131
Вие сте пуснали нова тема, а аз си вися в старата ooooh! ooooh! ooooh!

Ива, вчера те видях с мъжа ти при детската градина. Ама ти не ме видя. Аз бързах за чавето. Тия кучета там ме побъркват. Заобикалям като луда и пак някое куче ще се прикачи. А нали знаеш как ме е страх.  Confused

# 132
Галя, не обърнах внимание за възрастови ограничения, има ги обявите по спирките, хвърли едно око. Имаше и групи за по напреднали, но те бяха през седмицата и след 6 примерно. А аз през седмицата не ща да го оставям Алекс, щото и без това по цял ден сме разделени, поне вечер да сме заедно.
Сани, виждам те аз вече два поредни дни, ама сутрин, ние сме в колата, а ти го водиш. Веднъж ти махах, ама не ме видя  Grinning

# 133
  • София
Детето уж е по добре, отиде с баба си да се разходи. Ще го видя довечера ...

# 134
Моя син е може би със скарлатина или в най-добрия случай с ангина, та кафето се отлага засега ... Видя ли какво писах за плуването и басейните ?

А ето майката от 143-то и ние сме болни от днес, много ме беше страх да не е скарлатина, но не е . Жорко я кара в детската, но тя повтаря. Има зачервено гърло и това е . Тантум верде и Ксилометазолин, в понеделник с песен. Вие в коя паралелка сте? Мъжът ми сутринта като се обадил на госпожата, тя казала че сме 5-тите за деня.

Общи условия

Активация на акаунт