София-ж.к.Хаджи Димитър,Стефан Караджа,Суха река и ДРУГИ :)

• 31 547
  • 318
  •   1
Отговори
# 135

Сани, виждам те аз вече два поредни дни, ама сутрин, ние сме в колата, а ти го водиш. Веднъж ти махах, ама не ме видя  Grinning
Сори. Това  ещото се оглеждам за `зверовете` по улиците. Mr. Green

Ей, по бързо да ви оздравяват децата. Hug
Алекс средата на януари беше с ангина, два дни постоянно подържаше Т. Беше ад, та сега си мислбя тоя грип.. дано го пропусне. Confused

# 136
  • София
Абе ние не стигнахме до зоологическата, защото се оказа, че има среща на отчетни юлки 2008, та пак си прекарах супер.
Ама ми се ходи и на зоо. Мда, за съжаление не мога да кача още една количка при мен. Иначе има място за столчето за кола. Ама като гледам, то превоз се намери, та айде само да се организираме за някой ден от другата седмица  Mr. Green

# 137
  • София
Моя син е може би със скарлатина или в най-добрия случай с ангина, та кафето се отлага засега ... Видя ли какво писах за плуването и басейните ?

А ето майката от 143-то и ние сме болни от днес, много ме беше страх да не е скарлатина, но не е . Жорко я кара в детската, но тя повтаря. Има зачервено гърло и това е . Тантум верде и Ксилометазолин, в понеделник с песен. Вие в коя паралелка сте? Мъжът ми сутринта като се обадил на госпожата, тя казала че сме 5-тите за деня.

1д клас сме. Има 6 деца със скарлатина в класа и още доста със симптоми.
Искрен се обрина, така че със сигурност е със скарлатина.
Да ни е честито, утре сме на доктор.

# 138
ей сега случайно гледах новините по нова и съм потресена от хорското безумие,някакъв баща заклал децата си и подпалил къщата,все още не мога да се отърся от чутото,аз на тема деца съм много чувствителна

# 139
  • София
ей сега случайно гледах новините по нова и съм потресена от хорското безумие,някакъв баща заклал децата си и подпалил къщата,все още не мога да се отърся от чутото,аз на тема деца съм много чувствителна
наистина е ужасно , не мога да повярвам че баща би сторил такова нещо на децата си

# 140
  • с трима мъже :)
Това, по новините, снощи като го даваха, изключих ТВ. Тоя път не знам кво ми стана, ама не ми издържаха нервите. Може би и защото мъжът ми точно на тази новина усили, понеже Момчил винаги все пищи и нищо не се чува. Та както малкия пищеше, ТВ бучеше силно, самата тежка новина, и всичко което ми се беше случило само 5-10 мин.преди това пред блока, ми се събраха доста, та спрях ТВ. Не догледах. Натоварих се доста - новините вече са черна хроника, убедила съм се.

Шаманке, като ходиш нагоре-надолу хвърли пак един поглед, аз минавам с колата бързо вечер и със сигурност няма да видя. Моля те.   bouquet Все се чудя как ще го измисля това с танците, имам чувството, че нищо няма да направя, а така ми се иска. Ега ти!Личен живот - нулев!

Жгмъц, снощи разправях на моя мъж вашето положение. Понеже той се тюхкаше, че Алекс пак кашля. Ама пък кашля ли!!! Няма спиране. Вече два дни в детската ги изкарвали навън и нашия тичал, тичал. Сега кашля.
Хайде, оправяйте се бързо. Явно си е тръгнало - аз, доколкото знам, скарлатина минава точно в началната училищна възраст.

Внимание! За зоологическата градина.!!!!Накарах мъжа ми да си останем този уикенд, за да може да изляза с вас до зоо-то. И сега съм готово за утре или вдругиден да ходим. Хайде да се организираме.  Praynig Иначе през седмицата не мога. Пишете днес по-бързичко, за да знам за утре или вдругиден кога и как да се оправям.

# 141
  • София
Скарлатина върлува и в градините, инфо от една дружка от квартала. Минава за около 10 дни, започва съсвисока Т и силно зачервено гърло, след това идва обрива. Сега 5 дни ще пие АБ, а така се надявах да го избегна.

galaUSA, Искрен беше така с кашлиците, но откакто го тъпча с водораслите вече почти 2 месеца не е кашлял, нито се е разболявал сериозно. Препоръчвам ти да опиташ.

# 142
Това са онези водорасли, които се бях объркала, че са за ядене, а не под хормата на хапове  Joy Сещам се.
Не мисля да предприемам нищо около Алекс засега, докато не му оправим носа. Вече и докторът ни има съмнение, че всичко идва оттам. Силно подозирахме третата сливица и я извадихме след милиони зорове. Уви, това не помогна. Детето не се оправи, ама никак. Когато е бил малък, Алекс е паднал от пейката, пред къщата на майка ми. Тя не е успяла да го хване. И тя има съмнение, че точно тогава си е изкривил хрущяла на носа. И точно на тая "захлупената" от носа ноздра, детето едвам диша, все се събират секрети, надува се лигавицата и всичкото чудо май иде оттам. Е, сега, отделно си е дето си изстива, като тичането навън, например, когато е запотен. Това не го отричам. Ама кашлицата със секретите и ВЕЧНО ЗАПУШЕНИЯ НОС, дори когато е здрав, едвам ги преживявам.
Мъжът ми едвам издържа вече това положение и сега решихме да си вземем отпуски и да си водим децата по доктори. Малкият така и не се забели пишката докрая, хубаво. Отделно трябваше да изчакаме докато проходи, защото развива пъпна херния, и май ще го оперират в Пирогов. Трябва да го прегледат пак. На мен ми забелязаха едни структурни изменения на гушата....
Изобщо, цъфнали сме и ние отвсякъде. Кат' бабите и аз - за болести заговорих.

Но това ми е на дневна линия - ще се водим по болници в скоро време. Няма начин. Като изпролетее, може и да се позамисля за тези водорасли. Жгмъц, аз, ако премисля нещо, ще те питам тебе  Peace

# 143
  • София
Олеле, нямах представа, че проблема с кашлицата е такъв. Но съм насреща ако мога да помогна с нещо.  Hug При кой доктор го водите дребосъка ?

# 144
  • В средата на времето
Здравейте от мен   bouquet

Сега видях темата. Аз живея в кв. Х.Димитър близо до 69-то ОДЗ. За народните танци аз съм навита и смятам да се запиша ако започват начинаещите от 21.02

# 145
и аз съм до 69 ОДЗ  Grinning

# 146
а, при везенков си го водим

за зоо-то има ли желаещи

# 147
  • София
Галя, аз пък точно събота и неделя не мога да ходя на зоо. Само тези дни мъжа ми си е вкъщи, а на него определено не му се ходи там  Rolling Eyes  Затова си го оставям за през седмицата.
Със или без компания при хубаво време ще ида още в понеделник, вторник. Пък то не ми пречи някой ден и да повторя, само събота и неделя не мога.

# 148
Ами докато ми отговорите, минаха сума дни, та аз хем оставих мъжа ми от провинцията - от четвъртък съм заревала да си останем, заради зоо-то, хем и днес - неделя го помолих да не ходи на работа, защото досега никой не ми писа дали ще ходим.  Та днес, понеже нямаше с кого от форума, ходихме с него на зоо. За съжаление, времето не беше като вчера, но случихме що-годе приятно време, докато се разхождахме.
Дъждът започна, когато бяхме вътре при змиите и лъвовете. Вече се прибрахме и дори обядвахме (днес със закъснение  Simple Smile )

Дано поне и с танците не стане такова разминаване, макар че на мене за там ми е къде-къде по-трудно. Confused

# 149
  • София
Страшно време улучихте, късмет.
А там вътре при змиите не е ли смрад, аз никога не влизам заради това ми опасение?
За танците аз нищо не обещавам, ще видим. Ще ми се, но зависи.
Но планувам скоро да пофитнесувам, поне малко пътечка, че пак взех да се закръглям.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт