София-ж.к.Хаджи Димитър,Стефан Караджа,Суха река и ДРУГИ :)

• 31 541
  • 318
  •   1
Отговори
# 150
  • с трима мъже :)
О! Миришеше, да!
И още как!

В началото трудно се диша, ама после свикваш  Simple Smile Е, нали целия рев на Алекс беше за змиите  ooooh!

# 151
оф,момичета дано не почна да се закръглям,че като ви чета -танци,фитнес,аз към тез  работи ма никакъв интерес нямам,за танците ми харесва да гледам,и сама бих играла обаче рокенд рол или нещо от типа,а фитнеса въобще го смятам за губене на време,макар че осъзнавам че е хубаво жената да се поддържа във форма ,обаче за сега смятам да се уповавам на гените и тичането покрай малкия.Все си мисля че тези фитнеси могат да дадат резултат,ако редовно в продължение на много месеци посещаваш салоните,а това изисква време което нямам,а и като гледам вие също, а на зоо също ми се ходеше,обаче тази събота и неделя имахме други ангажета,по нататък,лека ви нощ

# 152
Екатерина и аз съм така.
За фитнес не ме търси, макар, че бях се замисилила с майчетата от блока да ходим след като оставим дечицата на градина. Обаче Алекс пак ми е болен.
Ама да ти кажа Ива все още говори с мен.  Laughing Значи има още да о(тслабва, а ти през това време да я стигаш.  Laughing

# 153
 smile3532 Ива говори с теб, щото вече пак дебелее
А танците и фитнеса за мен са главно за тонус. Чак да съм отслабвала някога от това...май не се е случвало. Ама и аз не съм безумно сериозна. Но хорцето ми действа страшно зареждащо.

# 154
 smile3534 това е за Екатерина ( която е кльоща по рождение  Joy ) и яде като ламя, а нищо не й се лепи и да ви се оплача от нея Cry само ме изкушава с разни сандвичи и сладки работи, а аз се опитвам точно тези неща да огранича, за да заслабна малко,че в старите си дрехи приличам на хипопотам в трико  Laughing
Ама слаби или дебели важното е да се усмихваме newsm62

# 155
А танците и фитнеса за мен са главно за тонус. Чак да съм отслабвала някога от това...май не се е случвало. Ама и аз не съм безумно сериозна. Но хорцето ми действа страшно зареждащо.
А още колко време в приказки ни остава.  Laughing Laughing Laughing То иот хорцето се сваля. Значи имам поне още 1-2 месеца.  Joy

# 156
  • с трима мъже :)

Иве, ама ти си отслабваш полека-лека, всеки път като те видя, си все по-стегната и по-слаба. Нормално. Връщаш се в предишното състояние. Това нещо, при едни майки става по-бързо, а при други - по-бавно. При мене е бавно, заради килограмите сладкиши всеки ден  Embarassed Никой не може да ме бие на сладко.
Виж, като седна да се храня, ям бързо, не ми трябва много храна и съм готова - независимо дали съм яла преди това или не сладко, и дали въобще, съм яла сладко перз последните дни. Винаги малко храна ми стига. въсщност, не малко, а нормално, д акажем. Обаче сладкото ме убива мене. То ми е проблемът  Embarassed Ама няма кааааааааак. Обичам си гооооооо  Grinning

# 157
  • София
тъкмо мислех да излезем, а то май взе да капе... и сега не знам какво да правим... пфу, че гадно време..  Tired

# 158
жгмъц  как е детенце?
Аз днес пуснах Жорко на училище, сега като се прибере ще разкаже какво става, има и много деца със скарлатина и изобщо какво се случва. Бързо оздравване.

# 159
  • София
жгмъц  как е детенце?
Аз днес пуснах Жорко на училище, сега като се прибере ще разкаже какво става, има и много деца със скарлатина и изобщо какво се случва. Бързо оздравване.

Ами много е добре, зора беше докато се появи обрива. Даже не го сърби много, но ще трябва да изтърпи карантината. Твоя Жорко първокласник ли е ?

# 160
Жорко получи обрив по-корема и гърба и бях 90% сигурна че е скарлатина, при положение че и в училище има и симптомите са на лице, но мъжът ми го заведе в събота на дежурен  и се оказа че е алергичен обрив, предписа му Зиртек и някакъв имуностимулатор и до неделя на обяд нямаше нищо.

Да той е в І-в, при Петя Йорданова. Ти доволна ли си от 143-то?

# 161
  • София
Доволна съм, като цяло. Особено от госпожата.
Единствено проблемите с буса ме побъркаха.  Close  Сега съм се нагърбила да правя организацията за буса на ново. Вероятно ще има нова фирма. Вие ползвате ли бус ?

# 162
Не, защото на мен в 18ч. има кой да ми го взима, питах за бус в 16ч. не можело. Аз  като цяо не съм доволна и ще кажа защо.
Първо казаха че от 16 до 18ч. ще има платена занимална по интереси. Оказа се че плащам да рита шишета в коридора и да бъде помощник охрана.
Второ много държах на плуването, уви и там не са се разбрали изкарахме към 2месеца. От 2 пъти седмично минаха на един сега хич ги няма.
Трето не ми харесва това, че взимат пари напред и няма никаква отчетност.
За сега друго не се сещам, но то и това не е малко.
Вие къде живеете, аз съм в Суха река срещу Шел.

# 163
  • София
Първо, бус е имало винаги в 16ч. и сега ще има. Моя син се вози в 16ч., не ходи на платена занималня поради същите като твоите причини. Тя вече и не съществува. Мизериите с буса се получиха заради родители, които не са си плащали а са возили децата си. Касиерката на настоятелството се беше видяла в чудо и накрая се е отказала да събира пари. Отделно, че нещо фирмата не е много читава според мен.
Та сега се боря с новата организация, ще предложа нова фирма в петък на РС. Направо главата ми пуши от списъци пр. Общо взето на никой не му се занимава, но иска. Надявам се все пак в интерес на общото благо да се получат нещата.
С плуването нямам идея какво е станало. Намерих треньорка и басейн, сега чакам инфо кога има свободни часове на басейна и това може да се организира, живот и здраве...
Това е от мен.

П.П. Петя Йорданова младата руса учителка ли е ??
Ние сме в Левски Г.

# 164
  • София
Имам един въпрос, някой да знае къде в квартала се продава капан за мишки ?

Общи условия

Активация на акаунт