ВАКСИНИ - Дискусия за вредата им (част 2).

• 68 896
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 855
Коментарите са платени ...
Oпределено са нагласени,за платени незнам.
То4но с такива коментари се извършва една добра търговия въз основа на 4овешкият страх.Мое наблюдение,не ангажирам никой,това съм видяла като отношение в лекарските кабинети.

# 856
Благодаря,че ме поправи Марица.
Аz по принцип zнам и zа такива,които са платени,но zа теzи не сьм сигурен.

Ето малко новини zа птичия грип и др.

http://www.infowars.com/vaccines-as-biological-weapons-live-avia … -to-18-countries/
И коментарите са интересни

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/poland/2235676/ … al-in-Poland.html
А в БГ дали се иzвьрШва подобно неЩо?Беzдомни,zатворници,деца по домове...хуманната медицина...

http://www.drcarley.com/
В тоzи сайт има много инфо,някои неЩа обаче не ми допадат zаЩото баzират на стари вьzгледи.

# 857
  • Sofia
Коментарите са платени както и самата статия.

Дааа, сигурно си прав. Понеже:
1. Милиардите лекари по целия свят са платени или глупави, та никой не е може да проумее каквото си разбрал ти. Никой от тях няма съвест и не му пука че ваксинира бебчетата със СПИН, отрови и каквото друго си решил.
2. Всички министерства са корумпирани, всички служители в тях платени, всички журналисти също. Отново никой от тях няма съвест.
3. Всички неправителствени организации са слепи за твоите факти (за намаляване на населението), а които не са слепи са глупави/платени.

Извинявай, но ето за такива като теб казвам, че се подиграват със страховете на майките.

Извинявам се на останалите, разумно дебатиращи в темата.

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 20:14 от NBM

# 858
Аz не раzбирам нападката ти...но може би ти мен не си раzбрала... Peace
ВсьЩност не...сега ми просветна zаЩо си в темата.Благодаря.

# 859
  • Sofia
Аz не раzбирам нападката ти...но може би ти мен не си раzбрала... Peace
ВсьЩност не...сега ми просветна zаЩо си в темата.Благодаря.

В темата съм, защото детето ми е на 8 месеца и се чудя на следващите поред ваксини (днес отложихме една) и се страхувам от последствията им, и се чудя какво да направя, за да е най-добро за детето ми. И си задавам въпросите, които естествено за теб не са важни.

Но ти естествено можеш да си мислиш каквото желаеш. Чакай да позная - аз съм платен провокатор, спонсориран от фармацевтичните компании и всъщност съм агент под прикритие на правителството, целящо да понамали още малко населението. Wink

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 21:29 от NBM

# 860
...Чакай да позная - аз съм платен провокатор, спонсориран от фармацевтичните компании и всъщност съм агент под прикритие на правителството, целящо да понамали още малко населението. Wink

Не, NBM, ти си майка, която има нужда да чете още. Факт е, че повечето тук сме изчели толкова много и все на едни същи неща сме се натъквали, че вече само при споменаването на чудене относно болести и ваксини, "изтрелваме" "не слагай" и нямаме нужда от обяснения вече. Досега не е открито здравословното количество живак или формалдехид или животинско ДНК, което е безвредно за човека и особено за малките на човека.
А относно болестите и защо ги има, мисля, че ще ти е от полза да видиш темата за ГНМ, още повече, че скоро преводите на български език ще са достъпни он-лайн.  Peace

# 861
Не ти раzбирам иронията.Аz сьм реалист човек.
Не слагай ваксини и готово.Много е просто.
Не zнам от какво те е страх....от една виртуална болест,която може,но не е 100 сигурно и гарантирано да среЩне детето ти преz живота си или от една ваксина,която Ще я полу4и 100%,ако го поzволиШ.И в двата случая ти си отговорна zа детето си,с таzи раzлика,4е ако ваксината увреди детето ти Ще се виниШ пове4е,4е си го допуснала отколкото, ако детето ти никога не би се среЩнало с таzи болест,което е много вероятно.
Обьркано го обясних... Sad

Тьйа кто zа мен няма патогенни вируси и бактерии пред мен не стои дилема дали да ваксинирам или не.Пред мен стои страха да не ми боцнат децата с някоя отрова,когато не сьм до тях и да ги осакатят zавинаги.ЗаЩото сьм убеден ,4е ваксината осакатява неzависимо дали се вижда веднага или  не.Мое мнение.

# 862
  • Sofia
Мег, уверявам те че чета интензивно по темата, дори и линковете на Кристиян Peace Благодаря на всички, които ми изпратиха на лични още информация  bouquet
Спирам със спама.

# 863
Извинявам се, че се намесвам, но как се доказва че детето е починало от менингококов сепсис? Т.е по новините пуснаха бомбата в точния момент ...

# 864
http://www.puls.bg/health/inquisitive/news_945.html  Shocked Ваксинация чрез татуировка?!

Това също е доста интересно: http://www.puls.bg/health/news/news_1869.html Подобряват ваксината против туберкулоза

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 22:08 от Зи

# 865
Понеже:
1. Милиардите лекари по целия свят са платени или глупави, та никой не е може да проумее каквото си разбрал ти. Никой от тях няма съвест и не му пука че ваксинира бебчетата със СПИН, отрови и каквото друго си решил.
2. Всички министерства са корумпирани, всички служители в тях платени, всички журналисти също. Отново никой от тях няма съвест.
3. Всички неправителствени организации са слепи за твоите факти (за намаляване на населението), а които не са слепи са глупави/платени.

Това на този етап в България ви зву4и като конспиративна фантастика.
Аз оба4е,живеейки в 4ужбина,имах нещастието да се сблъскам ужасно със здравни и всякакви други системи.Уверих се със вси4ки средства,4е тези системи НЕ работят за хората,а ПРОТИВ тях.Подпомагани са активно както от правителствата си,така и от медии и всякакви други средства за масова дезинформация.
На скапаната система всеки месец плащаме задължително,но за нея сме един номер,който няма никакви права.
Раждах тук,отглеждам дете тук и мога да ти кажа и то съвсем съвсем отговорно,4е ако не се интересувах толкова много,детето ми щеше да бъде умъртвено или инвалидизирано поради то4но такива корумпирани или още по_лошото некадърни лекари.Защото тук,за да станеш лекар,струва скъпо и познай мнозинството какви полуидиоти са.А другите,за да си погасят заемите за обу4ение към банките,сещаш ли се какви дълбоки поклони правят към вси4ки,които им дават доходи?
Разбира се,има и малцина наистина професионалисти,но за да си осигуриш достъп до тях,ти трябват доста пари.А не всеки разполага с тях.То4но поради тази при4ина тук има ужасно много увредени или мъртви деца,напук на статистиките за уж осигуреният по_висок стандарт.
Имам страшно много познати,които са загубили или увредили дете.Тъпо е,но това е скапаната истина.
Говоря за това с нашите български лекари,питам ги защо там така и дали има вероятност това да се слу4и в България.Отговорите им не ми харесват,но те казват,4е здравната система в момента се реформира,за да стане такава,каквато е и тук.И 4е много лекари,които работят добре и с желание,със сигурност ще са отвратени и ще работят без желание.
Засега Слава Богу не е такъв кошмар,имам им на тях поне доверие,но не ми се мисли за в бъдеще моите внуци при кого ще ходят.

Относно ваксините и моите въпроси към педиатрите тук_за последващите разстройства на НС,за поведен4еските проблеми,за тежките епилепсии,за алергиите след ваксинации никой досега не ми е дал нито смислен отговор,нито солидна подкрепа са имали против тези аргументи.За ефективността им пък всеки казва разли4ни %.
Най_зловещото е,4е когато има жертви на ваксинациите,става дума деца,отношението към тях е безобразно  и нагло.На мен ми става болно за тях и родителите им,вярвали са на думите им.И когато им скапят децата и те берат душа в някоя болница,същите тези педиатри,много загрижени уж за опазване детското здраве,да им потулват слу4аите(щото да не ги съдят и компроментират) и да се изразяват"Какво толкова,някаква си аномалия там".

Съжалявам,ако съм разстроила някого с написаното от мен,но аз това съм разбрала и нау4ила.За мен истината е тази.

# 866
Забравих да напиша още нещо.
Тук се ваксинират деца,които са болни в момента на ваксинирането.Виждала съм това неведнъж и когато питам защо,ми се отговаря,4е няма зна4ение дали е болно или здраво.
Естествено,за тях няма,комисионната е все същата.
За мен това не са хора компетентни,с право да изискват доверие и респект към ли4ността и професията им.

# 867
Марица,както и преди сьм  каzвал ..като че ли моите мисли вместо мен ги пиШеШ.
Аz се раzстроих от писанието ти..напомни ми какво сьм и че сьм част от системата,която причинява болка и увреждания.
Надявам се един ден да иz4истя сьвестта си zа всичките Щети (неволни),които сьм нанесьл на хора.
Вие,които сте странични наблюдатели го виждате как е отвьтре,а какво остава zа теzи,които са вьтре...чак не ми се говори. Sick

# 868
ЗИ ,тази статия е пак от същата страница -"Дребната шарка предпазва децата от алергии"-http://www.puls.bg/health/news/news_1851.html[/b]]http://www.puls.bg/health/news/news_1851.html

# 869
Крис,съжалявам!Не съм визирала теб,нито лекарите,които работят с цялото си сърце тази професия.
Искам да ти кажа,4е се тревожиш излишно.Едва ли си мислел,4е е такава системата,когато си запо4нал работа в нея и най_важното е 4е не си от онези,които при4иняват страдания на пациентите си. Peace
Гледах преди време един филм с Бен Афлек и ми направи впе4атление една фраза.Ролята му беше на адвокат,който интервюираше млади току_що завършили адвокат4ета.Един от интервюираните запо4на да говори,4е иска това място,тъй като вярва в закона,в справедливостта,иска да се бори и да работи то4но това.Адвокатът(Бен Афлек) му каза,4е го назна4ава на работа,за да го попита отново след 5 години какво му е мнението по този въпрос.Искам да те 4уя след толкова работа как ще говориш тогава,му каза.
Та и в медицината е същото положение.

Общи условия

Активация на акаунт