Деца с очни проблеми

• 52 437
  • 431
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Разбрах те Здравче, все пак ще и се обадя да поговорим, защото той е сравнително мъничък, да може да покаже, че нещо не е наред, а и те са от Враца и може там да не са толкова наблюдателни, ще я попитам поне дали са ходили на такъв очен преглед! Целувки на Марти! Едно момиче от съседната стая роди толкова малко бебенце, и беше в 6 месец, но бебенцето се пребори и казват, че имало значение, че е било и момиченце. Успех на дечицата ви по пътя им нелек, знам, че ще се справят, има кой да ги научи как!

# 106
мен никой не ме пита ,но да подкрепя Здравчето Wink
мамо Иги,може сега да няма проблем,но често недоносените проявяват нататък някакъв проблем,който изисква корекция с очила,по тази причина се препоръчва да бъдат следени,естествено има случаи да няма проблеми,но са редки Peace

п.п. сори за просташкото писане,имам проблем с клавиатурата,нещо ми изчезват главните букви на моменти Joy

# 107
Хай,банда Mr. Green
Някой помни ли ме още,освен Здравчето,че нея редовно си я тормозя по скайпа Joyне може милата да се отърве от мен hahaha
Аз си ви чета редовно,но все не ми остава време да пиша,но днес имам според мен чудесни новини и веднага пристигам да докладвам Mr. Green
Преди малко се прибрахме от преглед при д-р Константинов и той каза,че Ники вижда и с двете очи на 100%,което ме кара да се чувствам невероятно LaughingМного се кефя,вече ще затваряме по-малко окото,за да не спираме от раз и след 3 месеца пак ще ходим за да проверим диоптрите как са,дано и те да са намаляли Praynig
А на каката от оная другата тема за мързеливото око и аз не знам как да и обясня,че моето дете на 3 години вече има оправено мързеливо око и то с много труд в продължение на 2 години и ако сега трябваше тепърва да почваме,едва ли щяхме да постигнем толкова добри резултати,а и кой знае колко щяхме да сме навредили с бездействие Peace
Липсвате ми момичета много  bouquet

# 108
gudzy, мила, много се раздвам за младежа  Grinning
в тази тема всеки ще се похвали с нещо, сигурна съм !

а, на непросветени " каки " не обръщай внимание, лошото е, че ръсят акъл и хорица на зор ще вземат да им повярват   Rolling Eyes

# 109
gudzy ,браво Hug
Знаех си аз, че ще го кажеш това някой ден и ето ,че този ден дойде Party
радвам се наистина,добре че има хора които лекуват децата си преди три,че да четем такива новини Mr. Green
в оная тема и аз се ядосах ама.......... Crazy

# 110
gudzy браво мила!  Hug Hug Hug Много се радвам за вас и особено за Никчо!  Heart Eyes Само такива неща искам да се случват!  Party

тормозела ме редовно?! хайде де! тогава, защо незнам първа?  Thinking Mr. Green

# 111
Браво на Никчо  Heart Eyes Много добро и послушно дете е  Hug
Ама след последния пост на Здравчето и аз май трябва да ходя на очен лекар, че нещо недовиждам написаното с дребния шрифт Shocked Rolling Eyes

# 112
Ама след последния пост на Здравчето и аз май трябва да ходя на очен лекар, че нещо недовиждам написаното с дребния шрифт Shocked Rolling Eyes
И аз,май проблема не е само в моя телевизор Joy

# 113
  • София
gudzy, наистина страхотно сте се справили! smile3525
Кой твърди, че мързеливото око не се лекува??????????? Или нещо не разбрах.
Бързата реакция и постоянството наистина са решаващи. И късмета да попаднеш на истински специалист.

# 114
# 115
Да се отчета и аз след вчерашния преглед при доцент Кнтрова.Ечемика е на изчезване newsm44 newsm44.
Изписаха ни +2 диоптъра очила и на двете очички.Днес сутринта ги поръчах и след 20 минути бяха готови,Влади цял ден ту ги сваля ,ту ги слага но по голямата част от деня беше с тях и противно на очакванията ми в повечето време даже забравяше,че е с очила и не им обръщаше внимание,явно детенцето ми вижда по-добре с тях.Даже заспа с тях не искаше да ги сваля ,като заспа му ги махнах.Само незнам как трябва да реагирам,когато иска да е без тях,трябва ли да настоявам да не ги сваля.След 7 месеца сме на контролен преглед.
Малко ме очуди лекарката,когато каза,да се надяваме,че до 13-14 годишна възраст ще намали диоптрите,аз защо бях останала с убеждението,че ще ги носи 2-3 години най-много.Много се радвам,че хванахме проблема навреме и не послушах първата лекарка,която каза,че не са много диоптрите и за сега не е нужно да се слагат очила.
Благодаря ви за подкрепата  bouquet  bouquet  bouquet

# 116
 Grinning Става ми по- леко, като ви чета. Чудесни сте всички!  bouquet

# 117
И аз,май проблема не е само в моя телевизор Joy

За децата ясно!  Peace Тва е тест за родители!  hahaha

# 118
 В Понеделник сме на преглед след шест месеца лечение по последния препоръчан ни метод. Стискайте палци за добри новини! Praynig

# 119
Късметтт!!!!!!! Да напишеш веднага след прегледа добрите новини  Hug

Общи условия

Активация на акаунт