Деца с очни проблеми

• 52 414
  • 431
  •   1
Отговори
# 315
И аз да се включа. не че съм специалист по темата, а просто да споделя как са нещата при нас.
Охрид и Антон има изписани очила с горе-долу сходен на вашият диоптър. казаха ни постоянно да ги носи, защото едното оче е с астигматизъм и без тях има опясност да загуби зрение (за повече подробности не успях да питам).

Да но при вас има астигматизъм,а това е сериозен аргумент Peace
При orhid видях че няма,поне това което е написала горе

# 316
  • варна
 За астигматизъм не са ми казали нищо.
 Мисля, че аргумента за очила беше кривенето и профилактика на мързеливото око.

# 317
Аха, Вики и мама  Thinking За другото не съм специалист.
Мариета, само за дръжките се сещам. Ако те са добре регулирани защо ? Има и едни силиконови приставки около нослето-да не би да са счупени те  ThinkingАбе, не е лошо да отидеш да ги разгледат в оптиката.
Ние слагаме на всяко око, защото от закриването нистагъма се увеличавал. Мисля, че това е обяснението, но всеки път като ходя имам еин куп въпроси, а човекът има пациенти и на главата си и ме е срам да нястоявам много.

# 318
Малко ще отклоня въпроса ,но пустото ми любопитство......... Mr. Green

Тони и Тото виждам че живееш във Франция и ми се ще да ти дам една задачка -закачка,ако имаш желание де Blush
Не е спешно,просто от любопитство.........Преди години,когато търсех лекар за моя проблем ,ми казаха че в Париж имало някакъв евреин,имал частна клиника,бил невероятен офталмолог и правел и невъзможни неща.Питах дори Дарина Кръстинова,но така и не можах нищо да разбера, има или няма такъв лекар.Та ако можеш да проучиш някак,ще съм ти благодарна Grinning

За очилцата,мога и аз да се оплача,дори с ластик пак ги маха,оправия няма Crazy

# 319
Вики, имаш ли понятие за името на този лекар ? Така ще е по-лесно. Но кажи ми точно какво си чула че оперира, за да пусна едно питане във френските форуми. Разбира се, че не ми пречиш, дано само успея да науча нещо.

На нас от очила вече ни се повръща. И пенсията по инвалидност едва покрива 1/4 от месечните разход, то не беше чупене на стъкла, на рамки, губения. Страшна работа.

# 320
То аз ако знаех име,до сега да бях отишла Confused
Знам само че оперира отлепени ретини,при това отписани случаи,дори при деца
Не е детски офталмолог май,но оперира и деца.
Това бях чула,нищо друго,също и че клиниката му е в Париж

# 321
Аз пък да си похваля мойто гардже,че само си слага очилата,а и връзката отзад си закача Crazy
И към Ина едно питане какво прави едно дете с далекогледство,ако диоптрите на очилата са му в повечко newsm78

# 322
Аз пък да си похваля мойто гардже,че само си слага очилата,а и връзката отзад си закача Crazy
И към Ина едно питане какво прави едно дете с далекогледство,ако диоптрите на очилата са му в повечко newsm78
Ами как какво,изпитва дискомфорт и със сигурност го демонстрира някак,щом като моето дете може ,а има двигателни затруднения,значи и всички други също правят нещо неестествено;-)

# 323
Ами как какво,изпитва дискомфорт и със сигурност го демонстрира някак,щом като моето дете може ,а има двигателни затруднения,значи и всички други също правят нещо неестествено;-)
Ами носи си ги,без проблем,ама нещо почна много да се доближава до компютъра и телевизора,а и нещо понякога странно почва да си криви очите и да се забавлява,че станали две майки hahaha

# 324
 Joy Joy Joy

Това с двете майки ми хареса. Да не е прекалил с бирата?  hahaha

# 325
Ами носи си ги,без проблем,ама нещо почна много да се доближава до компютъра и телевизора,а и нещо понякога странно почва да си криви очите и да се забавлява,че станали две майки hahaha
Или те манипулира или е вдигнал диоптъра newsm78
Що не посетиш нашия човек  newsm78

# 326
  • София
Viki i mama имам въпрос специално към теб, защото явно си била принудена да влезеш в детайли по много медицински проблеми. Можеш ли да ми дадеш съвет към кого да се обърна във връзка с проблема на дъщеря ми (писала съм някъде, но да припомня - диагноза "хипопластична папила" и почти 100% слепота на дясното око, от което и кривогледство) Питах д-р Константинов и той ми отговори: "За съжаление това вродено състояние не подлежи на лечение!"  Все не ми се иска да приема нещата като окончателни. Ако ти или някой друг има инфо или може да ми даде някакъв съвет нека да го сподели. Моля.

# 327
Или те манипулира или е вдигнал диоптъра newsm78
Що не посетиш нашия човек  newsm78
Аз все се надявам да ги е свалил,ама ще видим Peace
Иначе другия месец като минат празниците ни е ред да ходим и без това да мерим диоптрите Hug

# 328
Viki i mama имам въпрос специално към теб, защото явно си била принудена да влезеш в детайли по много медицински проблеми. Можеш ли да ми дадеш съвет към кого да се обърна във връзка с проблема на дъщеря ми (писала съм някъде, но да припомня - диагноза "хипопластична папила" и почти 100% слепота на дясното око, от което и кривогледство) Питах д-р Константинов и той ми отговори: "За съжаление това вродено състояние не подлежи на лечение!"  Все не ми се иска да приема нещата като окончателни. Ако ти или някой друг има инфо или може да ми даде някакъв съвет нека да го сподели. Моля.
Здравей,доктора за съжаление е прав,но и аз на твое място/била съм  Wink/ няма да се откажа Hug
Въпреки че е нелечимо състояние,знам че с тази диагноза хора ходят при Мулдашев,колко е успешно незнам,но поне е опит,който аз лично не бих прескочила Peace
Прерови назад темата,дала съм координати и фондация ,която е връзката/можеш и сама ,разбира се да я направиш/,ако не ти се рови ,пак ще ги пусна Hug

# 329
Вики, имах малко време таз стрин и като се разтърсих попаднах на фондация Ротшилд. Имат те  цял офталмологичен департамент с няколко екипа, специализирани в различните проблеми на очите. Един от тях, този на Проф. Сахел се занимава само с отлепване на ретина. Предполагам че това ти е известно, но те питам да ми потвърдиш, за да търся друго.

Общи условия

Активация на акаунт