Китайски капсули за отслабване-2

• 55 615
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета, виждам както казва и Arrogance,че повече за Лида се пише,но да споделя и аз че наистина и аз свалям от моите капсули. Arrogance,ако може да споделиш твоите как се казват? Аз пия Инхуа слим, видимо съм доста ослабнала ,а на кантара ми показва 4кг надолу Peace Смятам че с търпение и постоянство ще постигна чудесни резултати smile3501 А също както и тук прочетох,ще почна да  меря и см. Вчера правих и лунната диета/ изв. това само като коментар,знам че не е по темата/.  Виждам как на места по тялото ми,например талията и бедрата,видимо се ослабват,а съответно и дрехите ми са показател.
Пак ще ви информирам за състоянието ми newsm53

# 181
аз за сега пия чая Инхуа и от три дни съм на 90 дневната диета. Мисля за сега капсулите да не ги пия. За 3 дни съм свалила 1 кг., но чая го пия от днес  Peace

# 182
Здравейте момичета, виждам както казва и Arrogance,че повече за Лида се пише,но да споделя и аз че наистина и аз свалям от моите капсули. Arrogance,ако може да споделиш твоите как се казват? Аз пия Инхуа слим, видимо съм доста ослабнала ,а на кантара ми показва 4кг надолу Peace Смятам че с търпение и постоянство ще постигна чудесни резултати smile3501 А също както и тук прочетох,ще почна да  меря и см. Вчера правих и лунната диета/ изв. това само като коментар,знам че не е по темата/.  Виждам как на места по тялото ми,например талията и бедрата,видимо се ослабват,а съответно и дрехите ми са показател.
Пак ще ви информирам за състоянието ми newsm53
За колко време ги свали и има ли някакви странични действия?

# 183
Да докладвам моите резултати от Лидата....за 1 месец -6.300 кг. Очаквах да са малко повече, но и на това съм доволна. Simple Smile Започнах вече 2-ра опаковка и дано отново да има ефект.
И имам един въпрос... мога ли да пия Лида и да го съчетая с някакъв чай да отслабване или нещо друго?

# 184
Да докладвам моите резултати от Лидата....за 1 месец -6.300 кг. Очаквах да са малко повече, но и на това съм доволна. Simple Smile Започнах вече 2-ра опаковка и дано отново да има ефект.
И имам един въпрос... мога ли да пия Лида и да го съчетая с някакъв чай да отслабване или нещо друго?
Лилсито, няма ли да натовариш много организма си?  newsm78

# 185
здравей ASSAMARIS , нямам никакви странични действия,а просто с малко количество храна се засищам.И се чуствам добре.Тези 4 кг. ги свалих за месец и малко,но капсулите ги комбинирам с чай Инхуа. Аз мисля че не трябва да искаме бързо намаляне на теглото,по бавно, но трайно ще е по добър резултат! ВЕЧЕ СИ ЗАНЕСОХ ЕДНИ ПАНТАЛОНИ НА ШИВАЧ ЗА СТЕСНЯВАНЕ.Просто не мога да се нарадвам,но разбира се продължавам стриктно ,както досега приема.Моята е фигура е закръглена в корема и бедрата и сега наблюдавам как се стопяват сланинките ми Hug Ще пиша пак за постигнатите ми резултати!

# 186
Здравейте аз имам още 10капсули.Резултата е -5кг.

# 187
а колко време ги пиеш и колко кг. имаш за сваляне?

# 188
Лилсито, няма ли да натовариш много организма си?  newsm78
Ами не знам....може да пробвам, че ако нещо започне да не ми понася....  newsm78

# 189
Ами добре е... Simple Smile Не е зле резутата...явно вече не са толкова силни както преди...   newsm78

# 190
ами пия ги 20дена имам поне още 5-6 за сваляне

# 191
ами пия ги 20дена имам поне още 5-6 за сваляне
На теб малко ти остават за сваляне...На мен ще ми се наложи и 3-та опаковка после ще направя 1 месец почивка или ще взема Редултил 15.... Имам още цели 17 кг....  #Crazy

# 192
  • София
Извинете ако вече е обяснено в темата, но Какви са тия капсули за отслабване? Явно не са Лида  newsm78 и те ли не се продават по аптеките????

# 193
Извинете ако вече е обяснено в темата, но Какви са тия капсули за отслабване? Явно не са Лида  newsm78 и те ли не се продават по аптеките????
ами аз пия лида има и други но повечето тук пият лида май

# 194
Здравей  DIONI, аз лично не пия Лида,защото ми е съмнителна!? Аз пия ИНХУА СЛИМ, които са на билкова основа и са хранителна добавка.Това го знам, защото ми ги препоръча позната аптекарка. Резултатите са ми страхотни като за начало и няма странични ефекти.Ако искаш повече информация  ще ти разкажа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт