Китайски капсули за отслабване-2

• 55 614
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
И аз исках това да питам.Ако е инхуа,имаш ли някакви странични действия?

# 211
Благодаря ви,че споделихте за хапчетата  Инхуа ,да.......... сетих се за поговорката"Защо на вълка му е дебел врата?"  Peace

# 212
Аз пих лида 1 месец имам 1 капсула още и мисля да ги спирам да видя как ще е че много ми се вие свят и ми е лошо иначе днес съм -7кг.Още около 4-5кг.имам да свалям мисля че ще се справя сама.

# 213
Здравейте момичета Hug,нямам търпение да споделя моите резултати от капсулите Инхуа. 5кг  newsm44  вече така се ентусиазирам ,и няма да се отпускам!!! Започнах видими резултати, някъде след 10 ден. Вече и мъжът ми ме подкрепя изцяло ,като вижда резултата  bouquet Страхотно се чуствам. През деня в офиса ми , колегите се тъпчат с всевъзможни храни ,но аз не отстъпвам Stop, имам воля . Храня се много малко,просто не ми се яде както преди  chef
Успех на всички в свалянето на килограми! newsm10

# 214
  • София
Браво habibka  продължавай всеееее така и ни давай кураж и на нас дето още нямаме с какво да се похвалим

Аз съм 2 ри ден на Инхуа - нямам странични ефекти, пък за другото ще видим ? Като допълнение към капсулите си взех и калкареа карбоника

# 215
Момичета,а какво ви е мнението за ''Lindaxa''?

# 216
Момичета,а какво ви е мнението за ''Lindaxa''?
Това е търговското наименование на сибутрамина.Същото като редуктила.

Аз съм уникален хипохондрик.Пих преди два часа капсула инхуа и сега ми се вие свят.

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 16:15 от ASSAMARIS

# 217
Не се предавай мила dioni , след като видиш първите успешни резултати с минуси!!!  bouquet,много ще се гордееш със себе си!На мене лично не ми е ставало лошо и не  ми се е вило свят. Незнам защо така се е получило ASSAMARIS Току що се премерих  -5.......  може да се каже вече ,че се качвам на кантара без страх,ще му стана фен  ......
Лека вечер на всички newsm68

# 218
какво представляват хапчетата Инхуа,съдържание ,някаой да знае,моля

# 219
Всяка капсула съдържа 300 мг екстрат от лековита круша,алое,индийска ягода,канлено дърво,глог,водна лилия.
От двете капсули,които изпих до сега,мога да кажа,че няма сибутрамин.

Последна редакция: сб, 21 фев 2009, 15:30 от ASSAMARIS

# 220
  • София
Във всички аптеки ли ги има тези Инхуа?Снимайте моля ви опаковката да я видя Praynig

# 221
момичета, а намират ли се все още Ли Да Дайдайхуа някъде? из Нета, или ако някой последно е поръчвал да каже от къде.....

# 222
# 223
  • София
Мерси  bouquetМомчето в аптеката ми каза че още ги нямало в складовете да проверя след 10 дни,имало ги само в халите му казала някаква клиентка Rolling EyesОт коя аптека сте ги взели вие?

# 224
Има ги по складовете повече от месец.Имате ЛС!

Общи условия

Активация на акаунт