Китайски капсули за отслабване-2

• 55 615
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Количеството сибутрамин в различните капсули е различно- в едни може да няма , в други да е тройно по-голямо отколкото в най-силния редуктил.За това един път действат,друг път -не.Лида съм пила три пъти миналата година.Абсолютно различно действие.Третия път надебелях.
Само Ви предупреждавам.Всеки носи глава на раменете си и сам си решава какво да прави.
Най вероятно е така. Аз явно си купих капсули без субтрамин вътре. Нито апетита ми намаля, нито отслабнах. Не се подлъгвайте  момичета има много ментета на пазара.

# 121
Количеството сибутрамин в различните капсули е различно- в едни може да няма , в други да е тройно по-голямо отколкото в най-силния редуктил.За това един път действат,друг път -не.Лида съм пила три пъти миналата година.Абсолютно различно действие.Третия път надебелях.
Само Ви предупреждавам.Всеки носи глава на раменете си и сам си решава какво да прави.
Най вероятно е така. Аз явно си купих капсули без субтрамин вътре. Нито апетита ми намаля, нито отслабнах. Не се подлъгвайте  момичета има много ментета на пазара.
Ами май и при мен така се получи,за съжаление Sad

# 122
Здравейте момичета,
аз от вчера ги пия тия хапчета. Имам сухота в устата (пия адски много вода), нямам апетит и вчера от сутринта до вечерта смъкнах 0,600кг. Имам страшно много енергия, направо не ме свърта на едно място и без да правя нищо. То това е хубаво, защото иначе все отлагам някои неща за покъсано, а така не можеш да ме спреш да шетам  Joy А иначе за безсънието, не ми се спи, но пък вчера като си легнах след не дълго заспах и съм си спала непробудно до сутринта и сутринта си станах много свежа.
Имам предчувствието, че ще съм доволна от хапчетата, само дано тази енергичност не е много вредна.
Ще пиша пак, като мине още време!

# 123
Здравейте момичета,
аз от вчера ги пия тия хапчета. Имам сухота в устата (пия адски много вода), нямам апетит и вчера от сутринта до вечерта смъкнах 0,600кг. Имам страшно много енергия, направо не ме свърта на едно място и без да правя нищо. То това е хубаво, защото иначе все отлагам някои неща за покъсано, а така не можеш да ме спреш да шетам  Joy А иначе за безсънието, не ми се спи, но пък вчера като си легнах след не дълго заспах и съм си спала непробудно до сутринта и сутринта си станах много свежа.
Имам предчувствието, че ще съм доволна от хапчетата, само дано тази енергичност не е много вредна.
Ще пиша пак, като мине още време!
Никак не ми се иска да те отчайвам или разубеждавам,но....в началото и аз бях така за 5-6 дни свалих 3кг и от там нататък край!Утре ми е последната таблетка от кутията,а реултатът е.......,че си върнах 3-те килограма........нямам думи просто!!!

# 124
Все едно описва6 мен, докато ги пих.....
трябжа да издаде6 от къде си ги купува6  Mr. Green

# 125
Все едно описва6 мен, докато ги пих.....
трябжа да издаде6 от къде си ги купува6  Mr. Green
Предполагам беше към мен това Simple Smile
купих ги от ПАУЪР енд БЮТИ/май си бяхме писали с теб на ЛС/

# 126
И аз да се оплача... Свалените 2кг в началото станаха 4кг, но в плюс!  smile3511 Довечера ще лунувам... Няма да пия повече капсулите! Успех на всички - с каквото и да сте решили да топите килограми   bouquet

# 127
деед,тъкмо за теб си мислех и препрочитах темата:)
Аз също се чудих какво да правя дали да продължа с ЛиДа-та,да взема 2-ра опаковка,но категорично се отказвам!Мислиа да подиетувам малко:) незнам обаче коя диета да започна и ще се поровя малко.Преди 3-4месеца пробвах с Дюкант и само от 5 дневния ударен период свалих 3,5кг,ноооо се отказах.....проблема с 00 стана нетърпим Sad
И аз пожелавам успех на всички!

# 128
tornado_vn, към Лопито бе6е  Mr. Green
Аз за тебе помня  Hug

# 129
ААА,добрее  Laughing

# 130
Днес ми казаха от склада,че са получили инхуа под формата на капсули.От утре заформям нова мода.Ще докладвам.

# 131
Азсе чудя дали да си поръчам още 1 опаковка Лида или да пробвам с нещо друго. Доволна съм от Лидата, но ме е страх да не попадна на някое менте...

# 132
Lilsito, дай ни инфо Simple Smile Колко кг. за колко време свали Simple Smile ?

# 133
Ами за 20 дни -5.600, но през това време качвах, свалях... имаше дни си стоях само едни кг.

# 134
Ами за 20 дни -5.600, но през това време качвах, свалях... имаше дни си стоях само едни кг.
Колко имаш да сваляш?

Общи условия

Активация на акаунт