Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какво представлява безмасленото сирене, споменато в публикацията?
Какви са изискванията за записване на деца в детска градина в Кипър?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни теми, като лични преживявания, диети като Дюкан, проблеми с работата, местоположение и живот в чужбина, както и обмен на поздравления и подкрепа помежду си. Освен това форумът обхваща различни теми като здраве, семейство, работа , финанси , образование и живот в чужбина. Участниците споделят лични преживявания, дават съвети и се подкрепят един друг в различни ситуации. Освен това те обсъждат лични отношения, работа, рождени дни, срещи, диети за отслабване и хумористични анекдоти.
-
Какво представлява безмасленото сирене, споменато в публикацията?
-
Какви са изискванията за записване на деца в детска градина в Кипър?
За да запишете дете в детска градина в Кипър, ще ви е необходим документ от педиатър за ваксинациите и здравословното състояние на детето, акт за раждане, разрешение от бащата за напускане на страната и документи за постъпване на работа. Таксите за детска градина варират в зависимост от вида на градината - частна или държавна.
-
Какви са процедурите за развод в чужбина, по-специално в Кипър?
-
Какви са разходите за здравно осигуряване в Кипър?

Защото ако си е в БГ, вие все едно ще се развеждате по нашия си закон.., та в такъв случай много по-лесно, а също и по-евтино, ще е ако заведеш делото преди да си заминала и си наемеш адвокат тук, който до го движи от началото до края... Това разбира се ще е възможно само ако е развод по вина /т.е. в исковата молба трябва да се позовеш на виновно поведение на другия, което е довело до дълбоко и непоправимо разстройство на брака/. Ако е по взаимно съгласие, не мисля че изобщо ще стане /да се разведете от разстояние/, защото по СК се изисква задължително присъствие и на двамата съпрузи и на двете съд.заседания за да потвърдят лично пред съда желанието си за прекратяване на брака. Единият само да не се яви и делото пропада. ----------- Дано съм обяснила ясно... ----------- В СК гласяха доста промени и някои май влязоха в сила вече, но не знам дали засягат горните положения
.....няма да мръзнете вече и аз и аз чух тази сутрин газа идвааааа
.....обаче доколкото чух му трябват 30 часа за да стигне до бг тъй че вероятно утре ще му се радвате
........и аз пък какво се радвам като дете на близалка ще кажете че на мен ми е студено 

....а тва за работата добре звучи а има ли някакви бонуси я питайте ...
....ако ще сте семейно мисля че поемат само част от наема ...виж и тоз въпрос.... 

А, ти откъде я добара тая луканка,а????
В Софето таз заран беше -14. Брррррр!

Няма кой да мине да метне малко пясък или луга , ма такава ни оправията скапана , българска. 
...........ааааа кафеннцето с бисквитката мноооого сочни мммммммммммм чудесни ама тоз втория младеж много се затруднява да вдигне бисквитката пък с други по тежки работи как ли се справя