Да се запознаем

• 154 777
  • 499
  •   1
Отговори
# 345
здравейте на всички мами на близнаци Казвам се Живка и съм от Свиленград  моите слънчица се появиха на бял свят на 04.10.2007 Александър и Жулиета. вече сме на година и 5месеца Искам да кажа на всички новоизлюпени  и настоящи майки на близнаци че не е никак трудно и страшно но пък щастието е огромно 

# 346
Аз скоро не съм се разписвала тук Simple Smile
Ето ги и моите мишчици

# 347
Здравейте на всички. Казвам се Марина /на 31 години/ и съм бременна в 13 г. с. с двуяйчни близнаци. Много съм щастлива от този факт и се радвам, че има толкова мами на близнаци. Приятно ми е да се запознаем.

# 348
Здравейте бъдещи настоящи мами на близнаци!Казвам се Ани и съм бременна с близнаци.Таткото ни се казва Румен и много се радваме,че попадаме във вашите редици.Надяваме се всичко да ни бъде успешно до края и да загърбим проблемите.Ще разчитаме и много на вас!Благодаря Ви,че Ви има!

# 349
   Здравейте на всички!Казвам се Мила и съм майка на прекрасните близнаци Мартин и Светлин.Забременях нормално,първа бременност.Таткото се казва Страхил,гледам си ги сама през деня до 17 часа,когато си идва мъжът ми на когото много разчитам и без когото не мога.Родиха се на 05 ноември 2009 секцио-Мартин-3.000кг.,а Светлин 2.850кг.,при страхотната лекарка ЛИЛИ ВЕЛТОВА и ВАСИЛ МАНЧЕВ от Майчин дом.Сега са на почти 5 месеца-много са добре здрави,пъргави и безпроблемни бебета,поне за сега.Радвам се да се запозная с всички майки героини и ви пожелавам много да сте здрави!!!

# 350
Zdraveite i ot men.Kazvam se Tania,ot gr.Karlovo sam,priqtno mi e da se vklu4a pri vas.Na 33 god. sam .Imam da6terq na 12 god.Na 28 11.2007 god.se rodiha i bliznacite - Polq i Nikolai.I trite deca sa rodeni normalno.Te sa na6ite slan4ica. Simple Smile

# 351
Здравейте и от мен, Аз съм нова в този форум.Казвам се Павлина  ,а бъдещия татко Венцислав .Очакваме нашите бебета момче и момиче живот и здраве през Юли .От 7 месеца живея в София. Приятно ми е да се запознаем.

# 352
  • Варна
Е, хайде и аз да се запиша. Казвам се Мария. Аз и бъдещият татко Атанас очакваме с нетърпение нашите две еднояйчни девойки в началото на Юли 2009. 
Много ми е приятно да се запознаем!

# 353
Здравейте и от мен, бъдещи и настоящи мами на близнаци. Моите ангелчета Аника и Валентин се появиха на бял свят на 06.01.2009г. и ни направиха най-щастливите родители на земята.Радвам се да се запозная и с други мамички, които са благословени с тази двойна радост. Да са ни живи и здрави Hug

# 354
  • София
Ето ни и нас:

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 00:34 от Double with Cream

# 355
Здравейте!

Моите момичета се казват Калояна и Ивайла и са родени на 31.10.05 г.

# 356
Здравейте, прекрасни мами. Аз се казвам Махмуре и си имам две прекрасни съкровища на име Мурад и Мерт, които се родиха на 01.02.2009г. родиха се в 36г.с. със секцио. Мурад тежеше-2940кг., а Мерт- 2540кг. Двуячни близнаци са. На всички бъдещи майки на близнаци пожелавам успех при раждането и здрави нерви след раждането. В началото е малко трудничко, но повярвайте ми всичко се оправя. В момента по- шастлива от мен няма. Приятно ми е да се запознаем Laughing

# 357
 Hug Здравейте!

Най-вероятно вече съм писала тук,но със сигурност тогава не съм имала моите двама прекрасни сина-Георги и Атанас,които се родиха на 1 февруари 2009г.  Heart Eyes

Ето ни и нас Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 16:58 от foxy81

# 358
Здравейте казам се Нина на 23 год сам на 25 април родих моите близнаци Петар и Александър.Бях с термин 29.06 но уви трябваше да ги извадят 2 месеца по рано.Още са в болницата и се надявам скоро да ги изпишат.Пожелавам на всички мами много късмет  newsm10

# 359
Здравейте и от мен! Казвам се Цветомира и съм щастлива майка на Николена (Ники) и Недалина (Нели), които се родиха на 14 февруари 2000 г. със секцио в деветия месец от бременността ми в следните пропорции: Ники - 2600 гр. и 48 см и Нели - 2400 гр. и 46 см. Минала съм вече през физически най- трудните периоди от порастването им като последователно кърмене, едновременно хранене след 6-ия месец, едновременно прохождане и едновременно боледуване (не че последното още не ни се случва), но повярвяйте ми с това не се приключват трудностите, които ви очакват, мили млади майки! Wink Нямате представа какво е, когато започнат да влизат в пуберитета Confused

Общи условия

Активация на акаунт