Да се запознаем

• 154 772
  • 499
  •   1
Отговори
# 360
Цвети, вярвам ти...  Stop

# 361
Здравейте и от мен.Казвам се Диди и съм майка на 4 месечните близначки Анелия и Виктория.Родих ги на 10.01 2009 Те са най- голямото ми богатство...

# 362
Здравейте и от мен.Казвам се Диди и съм майка на 4 месечните близначки Анелия и Виктория.Родих ги на 10.01 2009 Те са най- голямото ми богатство...
  Диди,от подписа ти излиза,че са на 20 год. и 4 мес. Laughing

# 363
  Диди,от подписа ти излиза,че са на 20 год. и 4 мес. Laughing
Благодаря ти maya_78,поправих го  Grinning

# 364
  • Варна
Здравейте и от мен! Казвам се Марина и съм на 36 години, от Варна съм, бременна в 5-месец с еднояйчни близначки.Първа бременност ми е и благодарение на форума научих много неща за майчинството, за което искренно Ви благодаря.

# 365
Здравейте!Казвам се Даниела на 29 години от София,бременна съм в 5 месец с двуяйчни близнаци които за сега са много срамежливи и не се знае какъв пол са това ми е втора бременност.Имам едно прекрасно момченце на 1г и 6м.

# 366
 Здравейте и от мен! Аз съм Деси, моите принцеси се родиха на 4.03.08г  -Габи -2.400 и 45 см и Преси- 2.350 и 44 см., 3 седмици преди термина. Приятно ми е да ви се представя, Simple Smile Чета ви редовно от няколко месеца и това ми е от помощ и за разпускане в малкото откраднато време за нас  Wink ,мамите на по две и повече мъничета   Hug  Приятна и спокойна вечер на всички!!!!! Simple Smile

# 367
Здравейте! Казвам се Михаела и съм на 21 год. Миналата година имах една неуспешна бременност, но не се отказах и сега съм бременна с еднояйчни близнаци! Simple SmileОще не знам какъв пол са, но ще ви информирам веднага щом разбера! Simple SmileТермина ми на 17.12.2009г.!Много съм щастлива и пожелавам на всички бъдещи мами леко бременеене!!!

# 368
Привет и от мен! HugВ 7-ми месец съм бременна с близнаци,термина ми е 23.09.2009г.Чакам с нетърпение двама разнояични разбоиника,а имам и момченце на 1 година и 8 месеца! Grinning

# 369
Привет и от мен! HugВ 7-ми месец съм бременна с близнаци,термина ми е 23.09.2009г.Чакам с нетърпение двама разнояични разбоиника,а имам и момченце на 1 година и 8 месеца! Grinning

Лелееее,ще станат трима разбойниците...Да са ти живи и здрави...Аз мислех вече за трето и се надявах да е момиченце,ама като те гледам тебе май няма да пробваме...

# 370
E Foxy81,недеи така,че ми стана кофти!Не съм искала с моя пост да разочаровам никой и още повече да разколебая някое майче за друго бебенце!Просто при нас така стана и на мен ми се искаше едното да е момиченце,но каквото Бог дал! Peace

# 371
Здравейте мултифункционални мамчета! От 23.04.09г. съм щастлива мама на двама- Кристиян и Калоян, с нормално раждане, излезнаха по 2000гр/44см и 2150гр/44см. Полежаха малко в кувиози, но на мен ми се стори, че е било цяла вечност. Това е момента, който ме накара да се почувствам наистина майка. Олелията по отглеждането е  пълна, но с таткото сме неуморими и неописуемо щастливи  Crazy Късничко разбрах, че са двама /в края на 6-ти месец/, и доста бях притеснена относно това дали ще се справя, дали ще ги обичам еднакво, ще имам ли търпението и силите да ги направя хора... сега във всеки един момент съм благодарна на съдбата, че ме дари със щастието да бъда МАМА ,едновременно на двама  Grinning Heart Eyes
Успех и търпение на всички, на които им предстои "голамата среща"  fingerscrossed

# 372
Здравейте, казвам се Радосвета на 22г. и днес разбрах, че съм бременна с еднояйчни близнаци. Щастлива съм, но в същото време ме е страх два пъти повече от всичко, което ме очаква.

# 373
Ради, няма от какво да се страхуваш, това е най-прекраснто нещо, което може да ти се случи... трудно е, но удоволствието е неописуемо  Peace Пази се и успех до края  fingerscrossed

# 374
  • по течението на реката
 wavey Здравейте и от нас!   bouquet
Големи сладури сте и много ви се радвам.
Съгласна съм с вас,че това е най-голямото щастие,което може да се случи на човек.
Аз също съм щастлива мама на двама - Петя и Гено. Родени са две седмици преди термина,съвсем нормално /за мой късмет без рязане и усложнения/ на 11 август 1997. Тя 2.950 , а той 3.300. Странното беше,че чак в осмия месец разбрахме,че ще са две.Били някак си едно зад друго.

Другото странно ми се случи тази нощ и бих желала да споделя,защото до днес не вярвах в такива неща и ги мислех за суеверие.
Предварително моля да ме извините за спама,но не знам с кого да споделя. Praynig
Вчера дъщеря ми я ожили пчела по кутрето на крака и пръста и отече. През нощта ме събуди сина ми с оплакването  "Адски ме боли същия пръст,дето Петя я ожили пчелата". Като поглеждам - пръста му надут и зачервен на същото място като нейния. А когато легна му нямаше нищо. Тази вечер пък и двамата ги сърби там. newsm78
То все ми се беше случвало да боледуват по едно и също време от едно и също,да се ударят на едно и също място,да кажат едновременно едно и също,ама чак пък толкова...да те боли и да ти е надут пръста без да му има нещо - това беше върха на сладоледа.

При вас има ли такива чудеса?!

Общи условия

Активация на акаунт