Приготвяне на елда

  • 14 312
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 4 023
Чудя се дали кашата на ХИП е по-лош или по-добър вариант откъм хранителна стойност вместо киснене и варене на елда.  newsm78

# 16
  • Пловдив
  • Мнения: 1 854
Чудя се дали кашата на ХИП е по-лош или по-добър вариант откъм хранителна стойност вместо киснене и варене на елда.  newsm78
И мен това ме интересува.
Малката харесва кашата, а и на мен ми е по-лесно да я правя. Веднъж и сварих елда (голямо проверяване падна дали е готова  ooooh! , стана ми лошо от миризмата ... ). Яде го малко (по принцип е ящно дете) но аз сложих само масло. В едни момент неиздържах и изхвърлих купичката  Sick

# 17
  • Мнения: 1 197
И аз подобно на
Ханна
,не понасям миризмата на елдата,а и малката я яде само,ако вътре има банан и то трудно,та реших да не мъча и себе си и детето.
А за чуденката дали купената каша от елда е по-добра от домашната,мога само да кажа,че всичко домашно приготвено ,за мен е по-добро от купеното. Peace

Общи условия

Активация на акаунт