(*)(*)~Кърмачки Обличам Всякакви! Темата за записване~(*)(*)

• 47 723
  • 1 231
  •   1
Отговори
# 345
 И аз днес преведох парички.

А за получването ще изпратя инфото на лични, защото още не знам дали  ще я взема от София.В краен случай ще помоля а ми я пратите по пащата или куриер за моя сметка.

Шаманче , Микки , Mimsat и всички останали   bouquet

# 346
Цитат
mi6imadi , ти специално можеш от мен да си ги вземеш, щото сме в съседни квартали, ама да стигнем до там. В Х. Димитър съм аз. Може и от общата среща за София, ще пиша в темата като му дойде времето
smile3521

# 347
И аз днес най- накрая се сборих с електронното банкиране  Grinning.
Като си писах заявката пропуснах да отбележа, че мога пак от Русе да си взема блузите.

# 348
И аз преведох днес пари!
Момичета. благодаря за труда  Hug

# 349
И моя мъж сутринта преведе парите, след като от 1 седмица му мрънкам ooooh!

# 350
  • Пазарджик
Направили превод на 29.01.2009 :

iviche - 30 лв.
petq B - 20 лв.
ninochka - 19 лв.
IvelinaAtanasova - 20 лв.
звездиче - 20 лв.
desi-g - 20 лв.
Сбъдваща мечти - 20 лв.
Maktub - 20 лв.
aleksandra_85 - 40 лв.
danince - 9 лв.
nikol5 - 20 лв.
Ването + Nellina - 31 лв.
Nadejda:))) - 11лв.
dix6 - 11 лв.
shesi - 30 лв.
mi6imadi - 20 лв.
Ellea - 10 лв.
titi1981 - 20 лв.
MarinaZh - 20 лв.
JeniB - 30 лв.
Ферди - 50 лв.
Аne - 50 лв.

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 08:26 от mimsat

# 351
В Пазарджик, които сме пуснали поръчка, сме повечето познати - може на един адрес да ги пуснете  направо. Ако е удобно, разбира се! Hug

# 352
Поръчката ми е ок!Преведох днес парите и както виждам вече са там където трябва да са Laughing!
Благодаря ви момичета ,че бебка ще се фръцка с готска блузка!! Mr. Green  bouquet
Малко ми е мъчно само,че малката ми душица не е яла от гърда от 4 месеца ,но за това пък майка и прилежно се изцежда и предлага кърмицата в шише CryАма пак си е 100% кърмаче ,нали така? Mr. Green
Живея в Пловдив,до Евмолпия.Ще следя темата за получаване на "пратката" Grinning

# 353
Луда Яна, точно така ще стане  Peace По един отговорник от град ще си излъчите, ще ми прати точния си адрес имена и телефон и той ще получи колетче  Grinning

# 354
Преведох парички днес Peace - ще чакам да видя дали всичко е наред Peace

# 355
Голяма съм шматка, хайде днеска, хайде утре и сега като погледнах коя дата е  Embarassed #Crazy, късно ли ще е днес да отида да преведа паричките? Извинявам се много  Embarassed.

# 356
аз не можах да разбера на кого трябва да си пратя адреса,извинявам се предварително ако трябва да се повтори нещо.....аз съм от Габрово

# 357
Пояснявам две важни неща: Peace
1. Дори и да сте закъснели с плащането, по добре е да си платите късно, отколкото да откажете поръчката, защото нещата се работят и ако откажете ще си ги плащам от джоба.
2. За изпращането, адресите и т.н. От всеки град искам по един отговорник, който ще получи пратката. Той ще ми прати адрес, имена и телефон на ЛС и на него ще пратя колетче. После ще си ги разпределяте помежду си  Peace В краен случай мога да пратя и лично, но само ако се налага, моля. За хората, които са по един в град  естествено пращам лично

Ето и градовете:
Айтос - Мери
Банско
Бургас
Варна
Велико Търново
Габрово
Добрич - MY NAME
Елин Пелин - sh0k0lad4e
Златица - stasita
Ихтиман - Big Bad Mamma
Казанлък
Карлово - микки
Козлодуй - Ddimitrova
Левски - Groznoto pate
Пазарджик
Перник - boikinova
Пещера
Плевен
Пловдив
Раковски - aleksandra_85
Русе
Своге - River (Bubachko)
Сливен - Milena_vka82
Смолян - Сбъдваща мечти
Стара Загора - mamadjanka
Харманли - just_an_ODDalisque

# 358
Нямам търпение вече да си ги получим и облечем! Hug

# 359
Шаманката ок, е аз успях почти навреме с плащането, бях се попритеснила, ама набързо го организирахме. Значи сега чакаме да бъдат излъчени отговорниците.

Общи условия

Активация на акаунт