(*)(*)~Кърмачки Обличам Всякакви! Темата за записване~(*)(*)

• 47 717
  • 1 231
  •   1
Отговори
# 405
аз пък като ги гледам тези чанти така нещо не ми харесват толкова колкото блузките,от плат ли са и само такива бели ли са,може би на живо изглеждат в пъти по добре,но на снимките не ми хващат окото

# 406
и на мен ми харесаха 4антите-като ги видях се сетих миналата година видях 1 мацка с такава на ЛЛЛ срещата  в Габрово и от тогава мн ми харевса и аз искам Mr. Green

# 407
  • София, Младост 2
аз пък като ги гледам тези чанти така нещо не ми харесват толкова колкото блузките,от плат ли са и само такива бели ли са,може би на живо изглеждат в пъти по добре,но на снимките не ми хващат окото
Не са бели - с естествен цвят на по-груб памук са, по-скоро някакво кремаво е реалния цвят. Чантите не са чанти, а по-скоро торбички - ужасно удобни за пазаруване, стават да си носиш лаптопа в тях, побират завидно количество учебници и заради дългите дръжки са много практични и приятни за носене, дори когато си ги нагръмкал с какво ли не. Аз си нося една такава в дамската чанта, за да си спестя купищата найлонови торбички, които иначе ми пробутват в магазините.
Аз искам червена такава чанта с контрастиращи картинки, добре да се набива в очи - моля да ми се отбележи поръчката Mr. Green (шегувам се, идеално ми пасва в настоящия си вариант, но малко експериментиране с цветовете на основата ще е интересно, ако има цветни оферти за плата).

# 408
И аз искам червена и синя и зелена, че и кафява искам. Някой да ми отбележи поръчката  Mr. Green
Момичета, за чантите, лятоска. Ако има как ще ги направим по цветни и по хубави от първите  Peace

# 409
а догодина може да помислим за суитчери. така де, да е актуално за сезона и отгоре. Mr. Green

# 410
  • у нас
а догодина може да помислим за суитчери. така де, да е актуално за сезона и отгоре. Mr. Green

харесвам идеята  Peace

# 411

харесвам идеята  Peace

newsm43 чакам сега един шамански гняв да се изсипе отгоре ми. мдааа......ще се вади лулата на мира. натам вървят нещата. Mr. Green

# 412
Шаманката е бяла и добра  Mr. Green понякога е само бяла
Както е тръгнало ще сеправи модна линия за кърмачки и околни. Започвам да мисля  Flutter

# 413
Сега малко организацион. Това са отговорниците по градове. Където няма ник, все още се търси доброволец. Който от отговорниците не ми е изпратил адрес, да праща   Peace
Айтос - Мери
Банско- Yanast
Бургас-
Варна - Ivy
Велико Търново-Nadejda:)))
Габрово - shesi
Добрич - MY NAME
Елин Пелин - sh0k0lad4e
Златица – stasita
Ихтиман - Big Bad Mamma
Казанлък-
Карлово - микки
Козлодуй - Ddimitrova
Левски - Groznoto pate
Пазарджик - momsat
Перник - petq B
Пещера- boikinova
Плевен-
Пловдив - duhi_puhi
Раковски - aleksandra_85
Русе - Бумеранг
Своге - River (Bubachko)
Сливен - Milena_vka82
Смолян - Сбъдваща мечти - пиши ми, моля те от къде ще ти е най удобно да си вземеш нещата
Стара Загора - mamadjanka
Харманли - just_an_ODDalisque

# 414
За София, ето тези от вас не знам от кой квартал са. Моля да ми пишат. А отговорниците ще публикувам по късно, като си подредя списъка.
Afinora
Ane
AnetaH
Aquariel
babahil
belinda
cveta3
doika
dr_tsveti
Ellea
emi_bademi
gotika80
kake_yage
Ninche
pepelyashka - не разбрах в крайна сметка къде щях да пращам, нещо съм късопаметна
sunny_77
sweetkids_mama
Астарта
Дуци
звездиче

# 415
Дуци е от Надежда 2 Simple Smile

# 416
Аз - Дианабад (ако има и други от квартала, мога да им взема тениските, но не съм много мобилна и за околностите не поемам отговорност) Simple Smile

# 417
  • Бургас
Шананката ако не се появи доброволец аз съм на линия за Б-с Peace
Но не съм много мобилна и ще трябва от Изгрев да ги взимате момичета Peace

# 418
  • София
doika - Люлин 9

# 419
Afinora от кв. "Лозенец".

Общи условия

Активация на акаунт