(*)(*)~Кърмачки Обличам Всякакви! Темата за записване~(*)(*)

• 47 702
  • 1 231
  •   1
Отговори
# 375
За 8ми март се надявам вече да съм забравила за блузките  Mr. Green

О, това е повече от чудесно. Hug

# 376
За 8ми март се надявам вече да съм забравила за блузките  Mr. Green

Махленка такава! Няма да забравяш, а ще готвиш лятната колекция след кратка почивка!  smile3534  Heart Eyes

# 377
Силиците ще ми стопите ейййй, ненаситни сте тва кърмачките (че и бившите)  Hug

# 378
Мммммм как ми се кърми отново и наново!  Grinning Докато се случи, вече ще имам цяло отделение в гардероба само за кърмачески колекции.  Mr. Green

Апропо, защо не се замислиш за собствен бизнес - гледай каква ниша! Клиенти - бол и нонстоп.  Mr. Green

# 379
Подкрепям Бръмбазела!!! Крайно време е да имаме хубави и разнообразни дрехи за кърмачки. Гледам по чуждите сайтове, ама ми излизат доста скъпо с доставката до БГ. С популяризирането на кърменето, ще има все повече клиенти.
На мен ми "писнаха" китайските блузки "прегрни ме" - купила съм във всевъзможни цветове - само и само да докарам някакво разнообразие ooooh!

# 380
Мисля мисля  Wink

# 381
Мисли Мисли  Mr. Green Клиенти ще има  Peace И мъжка серия може да потрябва дори  Joy

# 382
ако се решите да се произведат колекция от дрешки за кърмачки със сигурност ще се навия за трето дете  Embarassed

Толкова много ми липсва  Cry

# 383
  • Вече в моята си приказка...
Много хубава идея! Аз пък се чудех за онези страхотни чанти, които за съжаление изпуснах. Има ли шанс да е останала някоя и друга, за да си поръчам?! Flutter

# 384
  • Пазарджик
Направили превод на 05.02.2009 :

hrisiv - 20 лв.

# 385
   Аз също искам да попитам за чантите. Миналата година само четох за тях и ми беше малко кофти, т.к. по здравословни причини не успях да кърмя дъщеря си (или поне не толкова, колкото ми се искаше) и това ми бе болна тема, но сега малкия Бебо суче яко, та с голям кеф се включих за тениските и с още по-голям ще се фукам с тях. Та и цялото семейство даже! Laughing

# 386
Момичета, чанти ще има лятото. Кърмете и чакайте  Mr. Green
ако се решите да се произведат колекция от дрешки за кърмачки със сигурност ще се навия за трето дете  Embarassed

Толкова много ми липсва  Cry
Ейййй, това му се вика стимул. Са как да ти откажа.

# 387
Леле, и чанти ли?? Не знаех за тях. Ще чакам с нетърпение  Hug Но вярно имаш целогодишна заетост. Благодаря, за това което правиш   bouquet

# 388
Искаме чанти ,искаме чанти

# 389
А, к'ви чанти, к'ви чанти, аз съм ги проспала! Я да се наредя и на тая опашка Laughing

Общи условия

Активация на акаунт