ОКТОМВРИЙЧЕ май ще има зъбче, под венчето боцка ръбче!

• 11 847
  • 310
  •   1
Отговори
# 270
Съни, заповядай - http://xedra.wordpress.com/2008/07/27/dentis/
От това, което пише тука, оставам с впечатление, че това, което ти е казала зъболекарката, е напълно достатъчна мярка...

Мини минимои, забравих да ти благодаря за снимките!  Hug Ние сме били и адашки с теб.

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 15:44 от Параход

# 271
Тия "небългарските" памперси само в такива отделни малки магазини ли ги има? Примерно в Метро от кои са, или е въпрос на късмет по-скоро?

Еми Наде, мен като ме е мързяло да ида специално до офиса за пампи, съм взимала от Метро, и там са същите! Ама какво се чудя,   ooooh! нали ние им ги караме (Орбико де)  та и там са от "българските"!  #Cussing out

Тедико, магазина е в Младост 3, зад Фантастико. Ако искаш ще погледна и ще ти кажа кой блок е, ама утре защото днес вече се прибрахме от разходката и не мисля да излизаме повече, че е стууууд .... #Shocked

# 272
  Ани,благодаря ти за бързия отговор Hug!Аз сега я нахраних със шишето,а следващото хранене вече ще си я кърмя.

# 273
mimisofia на пазара на Красна поляна, на гърба на бл.131А има магазин Бебе-там продават турски памперси-Хъджис и други, има и пюрета и каши. Другите на които приложих фото-оранжевите ги взех от Щъркел.

# 274
Хайде и аз да приложа снимков материал по темата Хъгис:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=300106&pid=9978755

Май наистина е въпрос на късмет на какво ще попаднеш. Тези вдясно, с животинките са Класик, а нямат нищо общо със зелените на Адина, нито с онези, които Инчето беше снимала. Доста от нас са ги пробвали, Хеленка и Мимисофия сигурно за тях споменават. Вляво са Премиум, пакета е същия като на Адина, а памперсите вътре съвсем различни  ooooh!. Класик купувам 28 лв. за 80 бр., Премиум 25 лв. за 52 бр.

Тедико, може и да е права педито ви. На моя приятелка синът е везна като нашите и порасна много чувствителен и с нежна душа. Трябва да я питам така ли се е стряскал като бебе  Simple Smile
Откак съм хремава 4-ти ден сме само у дома, побърквам се. Само да спомена, че Осцилококцинум пак ми помогна, по-леко изкарах и бързо се възстановявам.

На кого са тия прекрасни дечица Дари и Гери, имат ново албумче в нашия албум? Не си е писала името мама, а аз не се сещам  Embarassed

Отивам да чета назад подробно, пък и беба киселее.

# 275
Айде да пусна малко снимчици и от нас,който иска да разгледа.Все се каня ама нали все не ми стига денонощието hahaha,вече си мислех,че от 24 се  е смалило на 20 часа.

http://www.oktomvri2008.snimka.bg/album.php?album_id=305277&pid=9979502
Отивам да сготвя,че след малко ще се завърнат моите хора. Kissing Heart

# 276
Цитат
author=alliss3 link=topic=362295.msg9790365#msg9790365 date=1231855715]
Хайде и аз да приложа снимков материал по темата Хъгис:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=300106&pid=9978755

Май наистина е въпрос на късмет на какво ще попаднеш. Тези вдясно, с животинките са Класик, а нямат нищо общо със зелените на Адина, нито с онези, които Инчето беше снимала. Доста от нас са ги пробвали, Хеленка и Мимисофия сигурно за тях споменават. Вляво са Премиум, пакета е същия като на Адина, а памперсите вътре съвсем различни  ooooh!. Класик купувам 28 лв. за 80 бр., Премиум 25 лв. за 52 бр.
ти ме уби направо ooooh! какво става с тези памперси Thinking А за какъв размер говориш, аз за 3ка иначе зелените по 25лв/май 80бр/ а премиума по 30лв 78бр

# 277
Здравейте мацки! Аз от вчера не съм ви чела,но реших да пиша докато Бояна спи, че иначе самочета и не остава време да пиша!

Shivani - ако не съмпропуснала - на мен ще ми е интересно да прочета материалът за захранването, който ти е харесал.

Параход - надявам се бързо да се оправиш!  Hug

Една мама беше споделила, че бебчето и не иска да яде от шише (изцедена кърма) (съжалявам, но забравих коя беше). Исках да споделя, че и ние имаме подобен проблем с Бояна. Аз след месец ще се връщам на работа (тук майчинството е 12 седмици и аз добавих малко отпуска). В този ред на мисли Бояна ще яде кърма (докато я има) от шише поне 2 пъти на дендокато съмна работа. Е да де, ама тя не иска шише! Със съпругът ми се бяхме видяли в чудо - това което се случи е че уикенд-а пропусна едно хранене, като рева на всеки опит да и се даде шише и на следващото ядене прие биберона. На следващия ден обаче пак отказа! (По-интересното е, че аз след като направи месец за около месец през ден и давах да яде от шише веднъж дневно и тя не протестираше. После ме домързя да се цедя и заоколо 2-3 седмици не бях давала мляко от шише - и после започнаха проблемите). Та така - решихме че няма смисъл да я мъчим повече сега и че като остане с баща си ще пропусне някое ядене, но после ще прояде. Ако не иска - остават вариантите с пипетка и лъжичка, но се надявам много да не се стигадо там,че ще се яде с часова!  Praynig А ако някой има идея как да преодолеем този проблем по друг начин ще съм много благодарна да сподели!  Hug

Иначе Бояна продължава да наддава добре (само на кърма) - вече е около 7 кг и над 63 см (няма още 3 месеца). Все още не се върти от корем на гръб, но от 3 дена се набира да сяда! newsm78  Във ваната, в шезлонга седи на коремна преса със вдигнати крачета и глава и гръбче  #Crazy и пъшка, пъшка, че не може да седне съвсем - а аз почти не съм я държала седнала- явно от вътре и идва.. Има ли други бебчовци, които да правят така? не е ли малко раничко да седи?

За второ бебче - аз съм навита, но не искам втора бременост в САЩ. Решили сме поне към Европа (ако не директно в БГ) да се местим и смятам, че до година едва ли ще ме огрее! (нова работа, и т.н. неизвестни).

Отивам да ви чета  Whistling

# 278
А за какъв размер говориш, аз за 3ка иначе зелените по 25лв/май 80бр/ а премиума по 30лв 78бр
Точно - 3-ка и аз купувам

# 279
  • Варна
Алис, с тоя Хъгис вече съвсем ме хвърли в музиката. ooooh! Аз мисля следващия път да купя Канбебе и Молфикс.

# 280
Алис, с тоя Хъгис вече съвсем ме хвърли в музиката. ooooh! Аз мисля следващия път да купя Канбебе и Молфикс.
На пакетите отвън баркодовете са чешки, може би за Чехия са правени. Купувани са от Кауфланд и от друг голям маркет - САРА, в Бургас мисля че имат такива магазини. Нямам голям избор, следващия път ще проверя на БИЛЛА, бебешките ни магазини са още по-нагоре като цена  #2gunfire

Шари, гледам, че раничката на Яни зараства. Добре ли е вече бебка?

# 281
  • на Земята
Дарина и ние сме така.Като я взема в мен,се набира и иска да сяда.Не обича да лежи.Направо много ме учудва от къде таз сила. И тези преси ги прави по няколко без да се умори. Вече се чудя какъв спорт ще тренира. Laughing
Преди малко ходихме  до аптеката за АМ , на пребежки,че въздуха е много лош от тази мъгла,но нямаше как.Таткото го няма и се наложи . Аз до момента нямам оплаквания от памперси.Всички са ми пропускали понякога,което го смятам за нормално. Струва ми се обаче ,че памперс са най-хубави и най-меки.Сега като се замисля Хъджис най-много са ми пропускали.Аз си мисля ,че всичко е до размер или пасва или не.Все пак това са подобно на хартия гащи,не са като пликчетата Mr. Green.
За АМ-с риск да стана досадна-приготвям според таблицата.
3 месеца-150мл вода-5 лъжици АМ. Независимо колко става в шишето,това не го гледам.Не знам как определяте колко вода да сложите за точно крайно количество 150мл. Е, като го налучкаш от няколко пъти вече се свиква,но пак си мисля ,че не се прави така.
Освен ако има разлика в приготвянето на различните видове АМ. Ние сме на НУТРИЛОН 1.Има даже и картинки за приготвянето му Mr. Green.
Но да не се задълбавам вече.Всеки сам си преценява за детето си. Peace

# 282
Цедни и хвърли.
Незнам дали са същите упойките при нас, ама изрично ми казва моя зъболекар, че проблем няма и аз честно да си призная си кърмех после не веднъж...
Моя Данни изобщо не се научи да пие от биберон, направо от неразливаща се чаша започна на около 7 месеца... бъди настоятелна Дарина, че това си е важно да го умее малката... казват, че като огладнеят хубаво се научавали, но аз с моя кльощавел не смеех да пробвам...

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 17:22 от [sfkbfk]

# 283
  • София
Хех, връщаме се от консултация. Детенце е наддало 800 грама този месец. Няма да ми е пухчо, но не е и зле според мен. Сега е 5600гр. И да си го похваля детенцето - дори гък не каза на ваксинката, хич даже не им обърна внимание на тези досадници, които му боцкат крачето Heart Eyes.
Малееее ooooh!, егати Хъгиса, аз мислех, че си въобразявам нещо, че са леко влажни бодитата му отдолу, ама очевидно не е у нас грешката. И ние ползваме тези с Мечо Пух, от снимката на Адина, закупени от Метро. Ама ще ги мъчим докато свършат, какво да правим...
Софко, тъкмо щях да питам защо пък с "г" се произнася този Хъгис, мерси, че ни светна  Hug
Северинка, не знам дали може да се възобнови кърмата ти, но искрено се надявам да успееш. Не се отказвай и разкажи после какво са ти казали в Майчин дом.  Hug
И Калоянко снощи откара сума си време ту на едната, ту на другата гърда...ама няма да се давам, ще се тормозим взаимно, дано кризата в 3-тия месец не ни откаже от кърменето.

# 284
  • Бургас
Даре дано се научи малката фурия,че иначе верно ще е голямо хранене.

Шари наистина Янито е много сладка особено на тази снимка
http://www.oktomvri2008.snimka.bg/album.php?album_id=305277&pid=9979576

Алис Мира е направила страхотна муцунка
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=300106&pid=9978832

Арианка браво за мишока - юначе.

Общи условия

Активация на акаунт