100-тна юбилейна- керванът 100 години пропътува, но не желае с вас да се сбогува

• 31 801
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
   Добро утро момичета!

Много се извинявам пак за поздравите на патерици , но от сърце желая много много здраве , усмивки , прекрасно детсво и много големи мечти да имат слънчицата на Невена и Хари!!!

Ние имахме кошмарна нощ- малчо плака 10-тина пъти и накрая сутринта вдигна 38.5 Т . Сега след сироп за температура е добре , но явно има нещо за да вдига Т. Надявам се да е страничен ефект от ваксините , но ако пак сме се сдобили с някакъв вирус вече ще се гръмна- става абсолютно всеки път като отидем в болницата - на другия ден сме с бонус Sick

Найра , мила- аз съм пропуснала подробности около това къде отиваш , но щом става въпрос за осъществяване на мечта- желая ти да я сбъднеш на 100% Hug

Латеа- Иман вече ме е изпреварила и написала точно за маската , която аз правя от известно време и просто не мога да повярвам на резултатите! Използвам Тривитаминол от ветеринарна аптека(донесоха ми от БГ Wink) , бадемово масло , жожоба или пшеничен зародиш- редувам ги, лъжица оцет , лъжица алкохол, мед , жълтък и няколко капки газ. Прави се 3 пъти в седмицата за 2 месеца и после се почива 2 месеца.Има страхотен ефект за косопад , а и като цяло косата става страхотно жива, по- гъста и въобще обратното на това, което  ми беше косата преди. Виж в "Красива мама" има и снимки на момичетата- "преди и след" - ще се впечатлиш!

Шехи Hug И аз се присъединявам към момичетата за да ти кажа , че много , много липсваш и няма кой да замести Нощите на Шехерезада тук, но те не са най- важното- най-обикновенните постове и точнитете ти, справедливи мнения лично на мен много ми липсват!

Другарче- успех с диетата!

maria_grigorova - добре дошла!

Аз май се очертава да нямам компютър за 3 дни Sad

# 61
четвърт тема изписахте, докато сколасам и аз  Laughing  ха да е честита, весела и мирна  Praynig

Лили, тия чашки дето спомена не се ли казват вендуза  newsm78  бабките си ги правят при настинка, някакъв огън палтя в тях и ги лепят по гърба  Rolling Eyes

Иман, твоята коса  е хубава, черна, лъкава и здрава, машалла. Да го пробвам това овчо чудо и без това съм оФцЪ  Laughing  в главата приличам на Робинзон Крузо, оплетена, стърчаща коса , няма оправия...   

Делта, и аз съм доволна от бадемовото на Икаров, след измиване го втръвам и не отмивам, че ми е суха.

Дес, къде се губиш, чакам си гумените ботуши от Сирия, айде че тук са по 200лв  Shocked

чао ви отивам да почивам, че още 2 дни отпуска останаха Sad

# 62
                                                      Здравейте Момичета и Честита Юбилейна Тема!

Аз също пиша от съвсем скоро, може би от последните 6 или 7 теми, но както вече сте разбрали не се включвам много често Embarassed, но винаги Ви чета! Страшно много научих от Вас относно арабският свят и тука е момента да благодаря специално на Monsoon_rain за всички съвети и разяснения които получих от нея  bouquet

Надявам се всички да продължават да пишат и да има още много такива юбилейни теми. Hug  bouquet

# 63
Шилан-знам,че т.н. вендузите са мюсюлмански метод за лечение,много ефикасен,за различни болести се прилага.

Иман-питай мъжа ти за Абу Даби какво знае,всички говорят за фалита на Мо,проектите са спряни,то се вижда,изглежда не са му стигнали парите

maria_grigor тova -добре дошла,приятеля ти какъв е по религия,от колко време е в Бг и женитба планувате ли?И ти питай,ако нещо те интересува,ние тука от всичко разбираме  Mr. Green

Невена-защо така си имала проблеми със Сашко,тежка бременност ли,нерви ли или какво,питам,защото имам приятелка бременна и бебето е малко и се притеснява  Confused?

Мароко,Казабланка,ехо-ехо?ЧАКАМ!

Шехино,руйно вино-ходила ли си в други страни от Африка,освен в Маср?Не си споменавала май newsm78

Днес се връща Кари от училище и директо включи новинарския канал Ал Арабия  Shocked
Попитах я какво гледа,а тя вика:Маср ..Балестина...много зле,много лошо,хич не е ок ooooh!
направо зле ми стана....коментирали конфликта децата Rolling EyesДеца на по 6 години.

babeli-аз не те помня даже,искаш ли пак да се представиш  Grinning

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 15:54 от Water Lily

# 64
  • по пътеката
привет! 4естит рожден ден на сина на хари! много добър син да е!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
добре дошла на мария!от къде е  приятелят си? ние оби4аме детайлите, нали сме арабелки! Laughing
олди ,добре завърнала се!  bouquet радвам се да те видя пак! Heart Eyes а и 4акам като ку4е висквитка продължението, аз оби4ам да те 4ета!  Hug Peace

# 65
Здравейте!

Минавам набързичко само.

Хари, честити Ви празник. Tada Gift newsm38  party023  ura

Мария Григорова, добре дошла.   bouquet

Олд Спорт,
здрасти пак.  wavey wavey Two Hearts Two Hearts

Белбей, тук съм още. Как си ти, как се чувстваш, тия месеци са най-приятните, от 5-тия до 9-ия (мен вече всичко ме боли - от шията до стъпалата.). Mr. Green

Лили, къде зачезна толкова дълго, принцесите какво правят? Е щом Дубай е в криза БГ какво да каже? #Crazy

Дуа, къде си, мила? Четох те в другия форум.   bouquet  bouquet Hug

Разан, не се спотайвай бе, жена!!! Crossing Arms

Ясминке, ожалих те с този нет.  Mr. GreenДа ти е честито зъбчето на Каруми, разкажи как сте де?  Praynig Как му понесе водата, каква вода му даваш да пие, нямам предвид дали е преварена, а като състав смяната на водата предизвика ли му стомашно неразположение? newsm78

# 66
Здравейте момичета !

Другарче мило  Hug присъединявам се и аз към пожеланията на момичетата и стискам палци за положителни резултати  fingerscrossed Аз също имах проблем с щитовидната жлеза, това преди да забременея . Имаш ли препоръки за лекар- ендокринолог за София ? Аз ходих в ендокринологията при една доцентка и съм много доволна  Peace Ако мога да ти помогна с нещо , кажи, ще го направя с удоволствие  Hug

Наде привет, радвам се че си отново в редиците, липсваше  Heart Eyes

Теди хубаво стихче   bouquet

Дина много сте хубави на аватара   bouquet дано Дани да се възстанови бързо и да не е нещо сериозно  Praynig

Иманче  Hug

Амал как си ?

Кате голяма почивка удари ти  Simple Smile как ще ти е оплетена и стърчаща косата бе, не видях такова нещо, много си ти е хубава   bouquet тези чашки- вендузи една комшийка правеше на баба ми точно за настинка .

Мелани  Hug казваш , че твоят красавец всяка седмица се жени  Joy а Йоанка казва , че искала да има няколко мъжове  hahaha и всичките да и купуват много подаръци, миналата година беше харесала Али на Дуа, а сега познай кой  Party твоят Джой  Simple Smile каза ми - ма много е хубавец той . Майка дойде днес и са на върха на щастието  Heart Eyes Тя работи една година в Кипър и три в Атина , обожава гръцката музика и днес ни е " гръцки ден "  цял ден танцуваме  Simple Smile и по този повод едно поздравче за теб -

http://uk.youtube.com/watch?v=UAonHtRDV50&feature=related  - класика   sohappy  Hands Clap sohappy
и още едно поздравче  Party http://uk.youtube.com/watch?v=eNUaz3JtChg&feature=related   Flutter   dancing newsm19

Момичета тези дни съм на вълна сладкиши   chef искам да помоля някой може ли да ми даде рецептата за базбуса то едва ли ще стане като оригинала , но много искам да се пробвам да го направя .

Хубава вечер на всички   bouquet

А , Амалче аз докато си напиша поста и ти си писала  Heart Eyes

# 67
Здравейте,може ли някои да ми даде информация как е положението в Ливан?

# 68
Иман, Наде, Дина, Близнаци, Марси, Мълнийке, Амал, Латеа, Лили, Невена и всички останали, добре сте заварили! Благодаря за милото посрещане - няма как да не се завърна при това положение, чак такъв тапир не съм  Mr. Green То и без друго с повечето от вас съм на лични...Изпуснала съм доста, няма да мога да наваксам, ще "стоплям" в движение. Нямам много време напоследък, защото започнах и втора работа, но ще се старая да ви разнообразявам по малко, нали съм "майстор на краткия разказ"  Blush
Лили, в Африка за съжаление освен в Маср съм била само в Мароко и то само в Танжер. Голям план имам за Мароко, ама да видим кога ще го осъществя  newsm78 То за къде ли нямам план аз  ooooh!
Тук е голям студ, затова се сгрявам с мисли за топли дестинации. Искате ли да оставим за малко Египет и да поемем към Мексико,а? Wink

# 69
   Чудесна идея Шехи! Кой друг е бил в Мексико? Аз все още не , но надеждата умира последна Laughing

Сабинка благодаря ти! Всъщност ме предупредиха да си оправя аватара , понеже бил малко по- голям от разрешеното( несъзнателна грешка , за която се извинявам), и аз лепнах тази снимка , която единствено имах намалена понееже я слагах в Skype и   Facebook.
  А това ме подсеща , че може утре да сложа малко снимки в албума от празниците.

Раф къде си? Дани ме помоли ако някой може да я включи към чата отново- загубила е всичко контакти , които е имала Hug

# 70
Спорти  пътешественичке  Hug чакам с нетърпение разказите ти  Flutter

Мисля , че и Латея беше споделила че е ходила в Мексико.

Дина давай празничните снимки  Party А за Даниел, не писа как е ?

# 71
  Сабинка- добре е , но следобяд пак вдигна малко температура и спи мнго неспокойно. Ще изчакам до утре и ако рпдължава така , ще се ходи пак до местото към , което развих фобия Confused

Да , Латея е била в Мексико HugМъжо също е бил  в ергенските си години Laughing Сподели какви сладкиши си направила- аз от Коледа още си почивам. Даже Лили наскоро ме беше "подканила" да слагам сладките за чая и кафето , но честно казано дойде ми в повечко захарта около празниците Embarassed

# 72
Ехееее-суперско   bouquet  Шехи се е върнала  Hug  bouquet

Дина- прекрасен аватар  Hug ...дано да оздраветебързо...ние още сме в джаза обаче. не спим вечер...ей това ме убива направо-вкрючила съм на автопилот,като заспи той и аз направо права заспиам след него...

Много прегръдки и целувки за всички арабелки   bouquet

А ,Събинче- виж майка каво намерила за превод на имената...

http://uchilishte-mechta.dir.bg/_wm/library/item.php?did=239209& … 26872&dflid=3
Йоан (евр.) - "даден от Бога"

Йоана (др.евр

Много харесвам това име....
http://uchilishte-mechta.dir.bg/_wm/library/item.php?did=239209& … 26872&dflid=3

# 73
Дала, Дина дано се оправят дечицата ви бързо, че безсънието е лоша работа.
Хари, Невена, да са ви живи и здрави рождениците! Да са ви гордост и да ви гледат на старини  Mr. Green
За лека нощ от мен:

Призори на Софийското летище. Фактът, че имам свръхбагаж е и за добро, и за лошо. От една страна отклонява вниманието на родителите ми от това,че пак заминавам за някъде си, сама и неясно за колко дълго. От друга обаче ни струва 30 евро.... Money
Чекират ме последна (в мой стил; но е било и по-зле – веднъж си влачих куфара до самия самолет,защото се заплеснахме с едни приятелки на летището в Хамбург...но за това друг път). Обаче пък съм сама на три седалки и се протягам и дремя на спокойствие.
В Мадрид имам достатъчно време да се ориентирам на летището. Обичам летищата, атмосферата, обичам да наблюдавам хората, толкова различни, бързащи, скучаещи, разноцветни. Ако можех, щях да летя всеки ден.
Най-после съм на опашката за нашия самолет. Повечето са испанци, предимно млади, излъчващи радост и безгрижие (все пак са тръгнали на почивка). Самолетът е леко огромен. Сядам си на мястото мирно и тихо. В един момент идва момичето, което би трябвало да седи до мен. Усмихвам се най-възпитано, но тя не отвръща по този начин. Чудя се защо. Чак пък толкова да ми личи,че съм чужденка, едва ли. Оказва се, че се налага да седи на един километър от приятеля си и това през целия 10-часов полет. Нищо чудно, че не и е до усмивки. Веднага и влизам в положение. И нали съм учтива, предлагам да се сменя с момчето. Тя само дето не се просълзява от благодарност. Да, но има един проблем. Ако седна на мястото на момчето, ще трябва ползвам не повече от 1/3 от седалката. Съседът е голям колкото кит и е заел цялото пространство. За пореден път си казвам, че не бива да действам импулсивно. Такива реакции обикновено не са ми от полза.  ooooh!Сега аз започвам да гледам безпомощно стюардесата. Но все пак не губя самообладание, мобилизирам знанията си по испански и казвам, че понеже имам артрит ми трябва повече пространство за краката. То и да нямах артрит, пак щеше да е вярно, но така напълно събудих съчуствието и. Проблемът е решен като ме слагат на най-предната седалка, там, където свършва бизнес-класата. Което си е почти като да си в бизнес-класата, широко, просторно и чуваш как им тракат чините на съседите (нали им сервират в „истински” чинии). bowuu
Презокеанското пътешествие започва. Оказва се, че наоколо има няколко семейства с малки деца, направо бебета. Как им се ще на родителите да изминат целия този път с такива невръстни деца при положение, че и те си имат хубави плажове. Но тяхна си работа. Е, и малко моя, защото след известно време децата подлудяват. То аз едва не откачих докато стигнем, че какво остава за децата. Имах си четиво и прочие занимавки, но скоро така ме стегна шапката, че нито можех да чета, нито да спя, нито да гледам идиотскиа анимационен филм, който прожектираха. Толкова дълъг ми се стори полетът, че от един момент нататък бях сигурна, че никога няма да пристигнем. Бях абсолютно убедена в това. Crazy
Обаче след много часове се наблюдава раздвижване. Започват да раздават разни формуляри за попълване (най-досадното занимание в края на който и да е полет, да не говорим за настоящия), но няма как. Попълвам та пушек се вдига. Естествено на мен ми се падат повече формуляри, защото не сме в Европейския съюз (още). (При едно друго пътуване се направих на много умна и не попълних формуляра, в резултат на което трябваше да го правя на гишето на летището,всички ме изпревариха и почти си изпуснах самолета. Голям стрес!)
Кацайки виждаме лагуната и част от джунглата, зеленина в различни нюанси. Любопитството надделява над умората. Но нека не забравяме митническия контрол... Twisted Evil
На летището се вият опашки, зад мен руско семейство се чуди как да попълни формулярите. Съпругата упорства, че един от тях всъщност не трябва да се попълва, защото бил за участие в томбола (?!). Е, това не знам как и хрумна. Обаче е оригинално и някоя самолетна компания може да го въведе –'Добре дошли на борда!  За да спечелите вкусен обяд, моля попълнете на латиница трите си имена, името на втория си братовчед по майчина линия, както и възрастта си минус две. Попълнения формуляр предайте на пилота. Благодарим ви!' hahaha

To be continued...

# 74
old-не разбрах къде отиваш? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт